Diskuze k článku Mentalista žije!
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
10. 5. 2014 / 20:27:16 (před 10 roky)
off

Překvapení to jistojistě je. Děj se uzavřel po dopadení Red Johna a teď už to jen vypadlo, že dojíždějí sérii. Každopádně, sedmička je určitě poslední. Nějak si neumím představit, že by sedmá řada mohla rozjet něco nového, co by stálo za to prodlužovat. Přece jen byl Mentalista právě o pronásledování Red Johna. Bez něj to jaksi nemá smysl.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
10. 5. 2014 / 20:33:15 (před 10 roky)
off

Mě už právě Red John nudil, natahovali to moc dlouho, takže jsem byla ráda, když to konečně uzavřeli a děj posunuli jinam. :) Ale taky si teda nedovedu představit, co se bude odehrávat v sedmé sérii.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Sharon14
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
10. 5. 2014 / 20:48:58 (před 10 roky)
off

Má radost nezná mezí :-D Jsem velice překvapená, už jsem ani nedoufala, ale o to mám větší radost :-) Vzhledem k tomu, že se TM vysílá v neděli, navíc kolikrát se zpožděním, tak si dle mě zase tak špatně nevede.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 5. 2014 / 21:01:31 (před 10 roky)
off

Pro mě celkem překvapení, v tom smyslu, že ten příběh se jistojistě uzavírá. A vůbec jsem zvědav v jaké sestavě se vratí...

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
10. 5. 2014 / 21:06:12 (před 10 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Pro mě celkem překvapení, v tom smyslu, že ten příběh se jistojistě uzavírá. A vůbec jsem zvědav v jaké sestavě se vratí...

Taky mě zajímá v jaké sestavě. Z vývoje v posledních dílech by to možná mohlo být bez jedné z hlavních postav - Lisbonové. I když, kdyby ji dali dohromady s Patrickem, mohla by ta sedmá řada být zajímavá. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Manfréd
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 5. 2014 / 21:20:11 (před 10 roky)
off

Jsem velký fanoušek tohoto seriálu ,ale tohle jsem opravdu nečekal! Super super mám obrovskou radost! Many

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
10. 5. 2014 / 21:22:13 (před 10 roky)
off

Podle mě tam na dořešení zbejvá ještě ten list Red Johnových poskoků, nebo co to bylo, ne? Takže teoreticky ten Red John uzavřenej není :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
10. 5. 2014 / 22:06:38 (před 10 roky)
off

Za tohle jsem neskutečně ráda, tenhle seriál jsem si hodně oblíbila a kdyby mi ho zrušili, asi bych byla hodně moc naštvaná a jsem zvědavá, kam se ta série bude ubírat... snad se kvalita nezhorší... současná série je překvapivě dobrá, a to i bez Red Johna... ale mám tušení, že se k tomu ještě nějakým způsobem vrátí, ani za tohle bych se nezlobila... :o)

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
10. 5. 2014 / 22:52:03 (před 10 roky)
off

Tak to jsem nečekala. :) Za obnovení jsem samozřejmě ráda.

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
11. 5. 2014 / 11:11:00 (před 10 roky)
off

Na poslední sérii jsem si dosud nějak nenašla čas ani chuť. Měla bych to napravit, v PC se mi na první díly už docela dlouho práší. Za obnovení jsem ráda. Seriál velmi dlouho patřil mezi ty, na které jsem se každý týden moc těšila a snad to po dohnání této série bude tak i nadále.

wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
11. 5. 2014 / 11:56:55 (před 10 roky)
off

Super! To že seriál pokračuje je super a budu se každý týden těšit na nový díl :)))

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
11. 5. 2014 / 12:21:52 (před 10 roky)
off

Ano Ano ANO!:D poslední měsíce mám nervy z toho!:D a ted uleva:D děkuju díky:)

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Elža
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 5. 2014 / 23:05:44 (před 10 roky)
off

Mentalistu sice miluju, ale nejsem si jistá, jestli tohle bylo to nejlepší rohodnutí. Už jsem se nějak smířila s tím, že tahle řada bude ta poslední, dokončující.
Od doby, co byl odhalen Red John (mimochodem, proč to musel být člověk, který se v seriálu skoro vůbec neukázal) jsem viděla asi 3, 4 díly a moc mě to teda nenadchlo. Snad se v blízké době k Mentalistovi vrátím a budu na konci série nadšená a natěšená na další sérii.

A když všechno ostatní selže, nechte si narůst vlasy a bude to v pohodě.
verupacina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
25. 5. 2014 / 10:34:45 (před 10 roky)
off

Jsem ráda že bude další serie a jsem hodně zvědavá kam to posunou :)