Mně by se to taky líbilo :) Ale musel by se najít někdo, kdo by to udělal.
nevidím tam CSI Las Vegas a CSI New York má podezřelý původní název.
Opraveno. CSI: NY se do top 30 nedostala.
zvláštní, přitom si v pátek vede dobře:
The latest episode of CSI: New York, “Vigilante”, earned the top spot on Friday, February 18. The series pulled in 10.62 million viewers, which is the highest number posted so far during season seven.
ale chápu, vůči ostatním seriálům to je asi málo.
Nebylo by špatné, ale pokud by to bylo přímo v miliónech.. Takhle se v tom člověk celkem ztrácí.
marwin836 napsal(a):
Nebylo by špatné, ale pokud by to bylo přímo v miliónech.. Takhle se v tom člověk celkem ztrácí.
Přesně, také se v tom docela ztrácím, i přesto, že to je ve článku vysvětlené :D Miliony jsou miliony :D
Crazy-Nut* napsal(a):
Přesně, také se v tom docela ztrácím, i přesto, že to je ve článku vysvětlené :D Miliony jsou miliony :D
Problém je, že když to přepočítám na miliony, tak to stejně má nulovou vypovídací hodnotu, protože běžně se v milionech uvádí pouze celá sledovanost. Kdežto ratingy jsou počítané jen pro skupinu 18-49 let. Každopádně producenti se rozhodují podle ratingů a sharů a ne podle milionů. ;-)
BuBBleS napsal(a):
zvláštní, přitom si v pátek vede dobře:
The latest episode of CSI: New York, “Vigilante”, earned the top spot on Friday, February 18. The series pulled in 10.62 million viewers, which is the highest number posted so far during season seven.
ale chápu, vůči ostatním seriálům to je asi málo.
Je v té druhé části tedy v BOTTOM 50. Dneska vydalo EW i tenhle žebříček, tak to nějak zapracuji.
Konkrétně CSI: NY rating 2.1 / share 7
Fruiko napsal(a):
Konkrétně CSI: NY rating 2.1 / share 7
to je zajímavé, já u té poslední epizody vidím napsané:
CSI: NY pulled in a 1.8 rating/6 share for the hour
BuBBleS napsal(a):
to je zajímavé, já u té poslední epizody vidím napsané:
CSI: NY pulled in a 1.8 rating/6 share for the hour
V tabulce je průměr od začátku sezony.
[citace=Fruiko]
Problém je, že když to přepočítám na miliony, tak to stejně má nulovou vypovídací hodnotu, protože běžně se v milionech uvádí pouze celá sledovanost. Kdežto ratingy jsou počítané jen pro skupinu 18-49 let. Každopádně producenti se rozhodují podle ratingů a sharů a ne podle milionů. ;-)
Dobře :) Já si na to zvyknu, jen na poprvé mi to vážně přišlo nepřehledné, když to takhle zatím neznám ;) To já jsem si právě vždycky myslela, že se rozhodují právě podle těch miliónů :D tak jsem ráda, že už vím, že se to rozhoduje hlavně podle tohodle. Díky za informaci :)
Celkem zajímavé vidět, jak si seriály vedou, na prvních příčkách jsou samá zn ámá jména.
Mé oblíbenější seriály (např. SPN, ačkoli zrovna tento seriál bych asi za 6. sérii přerazila) typu drama, nebo některé sci-fi se jako vždy drží pěkně dole :D (teda pokud to není ncis, jelikož tu hltají poměrně velké davy diváků, nebo některé sitcomy - docela mě mrzí, že lidé hltají levné vtipy, míto vemi zajímavých námětů). I když musím uznat, že se tam dole objevily i seriály na které mám apatii, což je z mého záludného pohledu dobře (radši nebudu jmenovat, spousta lidí by na mě asi šla s holí :D).
Stejně sledovanost nic nedokazuje, podle mě je nejdůležitější váš názor, akorát trošku rozhoduje o tom, jestli se se seriál bude nebo nebude točit dál. Nejvíc mě štve, když si tvůrci jaksi vyberou "špatnou" televizi, nebo jim zbyde špatný visílací čas, to pak ani skvělý námět nic nezachrání a seriál jde do kytek :( (teď si nevybavím jména, ale spoustu seriálu na tohle dojelo)
Eviik napsal(a):
Mé oblíbenější seriály (např. SPN, ačkoli zrovna tento seriál bych asi za 6. sérii přerazila) typu drama, nebo některé sci-fi se jako vždy drží pěkně dole :D
Tak ony tyhle čísla jsou pro CW dost dobrý. Jak jsem říkal, není televize, jako televize...