Jako špatný seriál to rozhodně nebyl, ale těch 10 dílů je tak akorát...
Ech, škoda, jejich podání Draculy se mi líbilo :(
Další špatný tip :(
Zakončili to aspoň nějak normálně? Mám Draculu připravenýho ve watchlistu...
Na tenhle seriál jsem se těšila, ale nacpat do Draculy americký byznys, to se mi moc nezdá. Trochu mě to zklamalo.
Škoda, doufal jsem, že nakonec tu 2 sérii dostane... :(
Draculu moc překombinovali. Mělo to úžasný potenciál, který nevyužili. Doufám,že přijde nějaký jiný historický seriál
Seriál jsem sledovala, takže mě to štve! Další zrušený seriál, který se mi líbil... poslední dobou mě teda fakt naštvali, co se dalo teda!!! :(
Ať jdou slušně řečeno někam, za pokračování The Blacklist a Chicago P.D. jsem samozřejmě rád, ale Dracula měl pokračovat také...
Takze osud nie je specateny pri Nbc len u Parenthood? Som v napati, ako sa napokon rozhodnu...
Tiiina86 napsal(a):
Takze osud nie je specateny pri Nbc len u Parenthood? Som v napati, ako sa napokon rozhodnu...
jj, už zbývá jen parenthood... neoficiálně už je prodloužen, jen se čeká na potvrzení od nbc, ale počítala bych s dobrými zprávami :)
Tak nejdřív mi zruší TTP pak SC a teď i Draculu? To snad není pravda! Vždyt rating byl tak v průměru. Kdo ví jak strašnej nebyl... O co jim v té americe sakra jde?!
Málo populárne pre amerického diváka... . Prečo nie som Američan? :(
Andrea Lee napsal(a):
Málo populárne pre amerického diváka... . Prečo nie som Američan? :(
Protože máš vkus. Ale hlavně, že ty letité kriminálky pojedou dál.:(
Pro mě byl právě Meyers největší slabinou seriálu. Kdyby to postavili na někom jiném, mohlo to stát za to.