Ty máš teda pěkný zprávy poslední dobou... :(
Pajky napsal(a):
Ty máš teda pěkný zprávy poslední dobou... :(
Lepší 13 posledních epek než nic, ne? Alespoň to můžou důstojně zakončit :) Já se na CT těším, až na něho konečně mrknu, slyším o něm samou chválu :) Jestli bude z půlky tak dobrý, jako Scrubs, budu si chrochtat :)
ragelly napsal(a):
Lepší 13 posledních epek než nic, ne? Alespoň to můžou důstojně zakončit :) Já se na CT těším, až na něho konečně mrknu, slyším o něm samou chválu :) Jestli bude z půlky tak dobrý, jako Scrubs, budu si chrochtat :)
Určitě. Lepší závěrečná série než ukončení jako Community :) V tom případě myslím, že budeš potěšena, alespoň poloviny určitě dosahuje :)
Sem zvedavy jak to zakonci. Finale Scrubs bylo nejlepsi finale vsech dob, tak doufam, ze u CT to bude mit taky vysokou latku :-)
Poslední dobou mám nějakou smůlu na seriály, všechno mi ruší :o( Ale na druhou stranu jsem ráda, že dostal alespoň ještě jednu řadu... ;o)
Shppen napsal(a):
Sem zvedavy jak to zakonci. Finale Scrubs bylo nejlepsi finale vsech dob, tak doufam, ze u CT to bude mit taky vysokou latku :-)
to jsem si taky pomyslela, když jsem bleskovku četla, já jsem hrozně ráda, že rovnou oznámí, že to bude finální řada, a tak všichni vědí, na čem jsou :)
No Scrubs mi přijde teda tisíckrát lepši a i Ground floor. Tady mi přijde, že Courtney je až moc hysterická :) Nejlepší byla stejně první řada, poté ce se dali dohromady s Graysonem seriál klesl a tahle série mě moc nebaví :)
Tak tahle zpráva mě opravdu potěšila a hned jsme si doma na můj popud otevřeli lahvinku, abychom to oslavili :-)