Super tak takovou soutěž jsem nečekal :D
jo, my umíme překvapit :)
Díky za soutěž. Na Watch Dogs jsem se chystal již minulý podzim, předtím než datum vydání odložili.
Tak třeba budu mít štěstí a výhrou ušetřím nějaký peníze :)
Skvělá soutěž! Díky. Teď už jen, aby se na mě usmálo štěstí:D
megawir napsal(a):
jo, my umíme překvapit :)
3 veci...
1. super súťaž, určite by čokoľvek z toho potešilo :)
2. v poslednom čase mi pripadá, že tie súťaže robí ako pre imbecilov, kt. nepoznajú Google, a nápovedu, kde nájsť odpoveď, vždy píšete priamo za otázku...si potom pripadám jak dement :D
3. taktiež postreh - skoro stále pri súťažiach píšete "Ceny pak budou výhercům odeslány nejpozději do 10 dnů poštou na dobírku..." - to vážne posielate na dobierku?? to akože vyhrá človek v súťaži a ešte si tú výhru aj zaplatí alebo čo? :D
inekafe napsal(a):
3 veci...
1. super súťaž, určite by čokoľvek z toho potešilo :)
2. v poslednom čase mi pripadá, že tie súťaže robí ako pre imbecilov, kt. nepoznajú Google, a nápovedu, kde nájsť odpoveď, vždy píšete priamo za otázku...si potom pripadám jak dement :D
3. taktiež postreh - skoro stále pri súťažiach píšete "Ceny pak budou výhercům odeslány nejpozději do 10 dnů poštou na dobírku..." - to vážne posielate na dobierku?? to akože vyhrá človek v súťaži a ešte si tú výhru aj zaplatí alebo čo? :D
2: to se dělá pro sponzora ;-)
3: dobírka je v tomhle případě zdarma :)
inekafe napsal(a):
...
...
To se musí brát s klidem. :-)
megawir napsal(a):
2: to se dělá pro sponzora ;-)
3: dobírka je v tomhle případě zdarma :)
3: tak to potom buď nevieš, čo znamená dobierka, alebo to u vás v Česku znamená niečo iné :D lebo pochybujem, že budeš na zásielku písať "DOBÍREČNÉ: 0 KČ" :D dobierka znamená "platba pri prevzatí", tzn. napr. keď si niečo objednáš z e-shopu a nechceš platiť vopred bankovým prevodom, tak si vyberieš platbu na dobierku a predtým, než ti poštárka dá zásielku, musíš jej zaplatiť požadovanú sumu :) to, čo myslíš ty, a v podstate to tak aj podľa mňa posielate, je zrejme služba "doporučeně"...nebo se mýlím? :)
//ne že by mě to nějak, you know...whatever...ani bych to nějak neřešil, jen mi to prostě rve koule, když to tam vždycky vidím :D
..zajímavej sponzor. Když vemu v úvahu čím se zaobírá tenhle server. :D
Mescalamba napsal(a):
..zajímavej sponzor. Když vemu v úvahu čím se zaobírá tenhle server. :D
Tématicky to zase tak mimo není, hackování máš ve spoustě seriálů :) Třeba ve 24 teď nebo Person of Interest :) a navíc si myslím, že lidi, co sem chodí, jsou rozhodně taky hráči :)
megawir napsal(a):
a navíc si myslím, že lidi, co sem chodí, jsou rozhodně taky hráči :)
To je neoddiskutovatelné :)
A kdy bude losování minulý soutěže? :)
Biskin napsal(a):
Večer, máš to napsaný hned pod aktuální otázkou. :P
Biskin napsal(a):
Pri momentálnej je napísané: "Losování soutěže s CooBoo.cz proběhne dnes ve večerních hodinách."
Biskin napsal(a):
Dramatická chvíle napětí... :-)
Fruiko napsal(a):
Večer, máš to napsaný hned pod aktuální otázkou. :P
Lill napsal(a):
Pri momentálnej je napísané: "Losování soutěže s CooBoo.cz proběhne dnes ve večerních hodinách."
A jo, nevšiml jsem si :) Boxíky mám v hlavě většinou selektivně odfiltrovaný, jako reklamu. Vnímal jsem jen otázku :D
megawir napsal(a):
Tématicky to zase tak mimo není, hackování máš ve spoustě seriálů :) Třeba ve 24 teď nebo Person of Interest :) a navíc si myslím, že lidi, co sem chodí, jsou rozhodně taky hráči :)
Heh to samo, včetně mě. Ani nemam moc čas na seriály díky TESO.
Myslel sem spíš tím, že Ubisoft byl dost známý díky své DRM politice a pár kauzám v dřívější době. No a tenhle server včetně uživatelů je v podstatě jaksi na opačné straně. :D
Byť od toho DRM už upustili (k jejich dobru).
Mescalamba napsal(a):
Heh to samo, včetně mě. Ani nemam moc čas na seriály díky TESO.
Myslel sem spíš tím, že Ubisoft byl dost známý díky své DRM politice a pár kauzám v dřívější době. No a tenhle server včetně uživatelů je v podstatě jaksi na opačné straně. :D
Byť od toho DRM už upustili (k jejich dobru).
To je jaksi nesmysl :) SerialZone vystupuje proti warezu dost tvrdě a to dlouhodobě, bez výjimek .-) Nemá cenu zacházet do detailů, ale řečeno to tu bylo mockrát. Zbytek v poště, pokud bys to chtěl pitvat :)
Meh, mě jde spíš o seriály.. Jsme jedna z mála zemí kde to jde "legálně". Přičemž i to je do budoucna dost nejisté.
Mescalamba napsal(a):
Meh, mě jde spíš o seriály.. Jsme jedna z mála zemí kde to jde "legálně". Přičemž i to je do budoucna dost nejisté.
Mně samozřejmě taky. Poměrně pravidelně informujeme o novinkách na Voyo a dalších službách. Každopádně jsme mimo téma, takže to můžeme dořešit klidně v té poště, tady konec. Co takhle se radši věnovat soutěži? :)