[link=http://www.youtube.com/watch?v=HAEhfZipwMA]
Jsem zvědav na Oprah Winfrey teda:-D
Konečně zjistím, co na ní furt má ta Peggy Bundová. Ale asi ji žerou jenom ženské, takže to nepoberu.
Taky jsem zvědavej na tu Oprah :) a strašně se těšim na návrat Ally!
Maroon napsal(a):
...
Z čeho je ten úsek "Poprvé podvádíš?". Všechno ostatní jsem poznal, ale tohle si nějak ničemu nemůžu přiřadit.
Na nějaké seriály se velmi ráda znovu podívám :) Hlavně se těším na nové díly Chirurgů :)
Fruiko napsal(a):
Z čeho je ten úsek "Poprvé podvádíš?". Všechno ostatní jsem poznal, ale tohle si nějak ničemu nemůžu přiřadit.
Já bych řekla že z Džungle rtěnek.
enisek napsal(a):
Já bych řekla že z Džungle rtěnek.
Jasně, už si to vybavuju...
No, jsem holka, je mi 15, ale ani jedno z nabídky mě nějak neláká :D, to já se radši kouknu na startrek na coolu, nebo na Nub3rs, teď už nevím kde je dávaj, nebo na něco podobného, to s trochu (hlavně podpořenou fanoušky) romantickou tématikou, co jsem schona přežít jsou bones, jelikož obdivuju to vše okolo a nejsem jen takový ten dichtivý fanoušek, který čeká na levnou romantiku na obrazovce, když už, tak reál je mnohem lepší :D
(snad to neni divný :D )
Eviik napsal(a):
No, jsem holka, je mi 15, ale ani jedno z nabídky mě nějak neláká :D, to já se radši kouknu na startrek na coolu, nebo na Nub3rs, teď už nevím kde je dávaj, nebo na něco podobného, to s trochu (hlavně podpořenou fanoušky) romantickou tématikou, co jsem schona přežít jsou bones, jelikož obdivuju to vše okolo a nejsem jen takový ten dichtivý fanoušek, který čeká na levnou romantiku na obrazovce, když už, tak reál je mnohem lepší :D
(snad to neni divný :D )
Není na tom nic divného ;) A to s tím reálem, můžu jen souhlasit ;)
Docela mě štvou s tím, jak předpokládají, že se všem ženám líbí takovéhle sladkobolné cajdáky. Nejsem feministka, ale přijde mi to stejně pitomé jako předpoklad tvůrců reklam, že každá žena se zajímá jen o mycí prostředky, oblečení, hygienické pomůcky a s nadšením nosí v tašce svůj oblíbený prací prostředek, s nadějí, že se jí nějaká jiná žena zeptá zda jsou šaty nové a ona se bude moci vytasit s odpovědí a vzorkem příslušného pracího prostředku i na tak nepravděpodobném místě jako je divadlo. Prostě absurdita... :)
Dadulinka napsal(a):
Docela mě štvou s tím, jak předpokládají, že se všem ženám líbí takovéhle sladkobolné cajdáky. …
No kdyby ty ženy zabíraly 90 % trhu, tak neřeknu, ale sám mám to štěstí pár dívek (a žen) znát a ani jedna to nesleduje :-) Asi mám kamarádky a známé ze statisticky neexistující nebo vadné skupiny :-)
PS: Taky mě nic neláká :-) Už ten název Prima „LOVE“ mě přímo odpuzuje :-) (nic proti vztahům a lásce a přátelství a sexy právničkám a kdovíčemu v reálu, samozřejmě :-D)
ZdZeus napsal(a):
Už ten název Prima „LOVE“ mě přímo odpuzuje :-)...
Tak to mě zase odpuzuje to přehrše tý růžový barvy, to by nenalákalo ani mou babičku.
ZdZeus napsal(a):
PS: Taky mě nic neláká :-) Už ten název Prima „LOVE“ mě přímo odpuzuje :-)
Přesně. Je to celé růžové a stupidně pojmenované a ta programová nabídka je žalostná. Jediné co mě zaujalo je Glee, které z ničeho nic přestali na PrimaCool dávat.
P.S.: Je to stejně pitomé jako server televize Nova Doma.cz a Krásná.cz. Má to na mě stejný vliv jako PrimaLove - je mi nevolno od žaludku. Brr... :)
Dadulinka napsal(a):
Přesně. Je to celé růžové a stupidně pojmenované a ta programová nabídka je žalostná. Jediné co mě zaujalo je Glee, které z ničeho nic přestali na PrimaCool dávat.
P.S.: Je to stejně pitomé jako server televize Nova Doma.cz a Krásná.cz. Má to na mě stejný vliv jako PrimaLove - je mi nevolno od žaludku. Brr... :)
Však na COOL název jste taky nadávali a jak vám to teď už nevadí... Link
Fruiko napsal(a):
Však na COOL název jste taky nadávali a jak vám to teď už nevadí... Link
Někdo možná ano, ale tam mají alespoň velmi dobrou nabídku pořadů... :)
Dadulinka napsal(a):
Někdo možná ano, ale tam mají alespoň velmi dobrou nabídku pořadů... :)
No a růžový LOVE bude to samý. :-)
Upřímně řečeno, já osobně naprosto nesouhlasím s tím, že seriály jako Ally McBealová, Glee a Chirurgové jsou určeny prioritně jen ženám!
Prvoplánovou romantiku jednoznačně nesnáším ale tyto zmíněné seriály jsou hlavně o životě a podle mého názoru patří širšímu publiku.
Ally obsahuje naprosto skvělé postavy a neuvěřitelně šílený humor, který nemá chybu, Glee by měli vidět všichni mladí lidé, kteří řeší problémy dospívání a Chirurgové patří mezi jeden z nejlepších dramatických seriálu posledních let a některé okamžiky jsou opravdu drsné.
Zařazení těchto seriálu na kanál z tak debilním názvem a hnusným logem je podle mě neuvěřitelně poškozuje a raději bych je viděl na hlavním kanálu TV Prima nebo na Prima COOL.
Na takto tématicky zaměřený kanál patří podle mě jen tupé telenovely a pořady o vaření, nic jiného!
spike napsal(a):
Na takto tématicky zaměřený kanál patří podle mě jen tupé telenoveli a pořady o vaření, nic jiného!
Chudáci ženský... Ty máš teda o nich mínění...
Fruiko napsal(a):
Chudáci ženský... Ty máš teda o nich mínění...
Samozřejmě jsem to tak nemyslel, ale způsob propagace a podoba toho jak ten kanál bude vypadat, vyvolává přesně takovéto asociace.
Nerad se vměšuju do očividných flamů, ale je třeba zdůraznit, že pro Primu (a vlastně i pro Novu, ale to je vedlejší) tvoří typického diváka žena ve středním věku a tomu se taky musí přizpůsobovat programová skladba a způsoby propagace... Cílovou skupinu je nejdůležitější co nejefektivněji oslovit a myslím, že na způsobu pojetí reklamy není nic moc špatného...
spike napsal(a):
…Glee by měli vidět všichni mladí lidé, kteří řeší problémy dospívání…
No, je mi 19, dejme tomu řeším problémy dospívání (:-)), a nevím, jak mi má Glee pomoci.
Šikanu ledovou tříští pokud vím nevyřešili, nýbrž trpně snášeli (a mě se to naštěstí netýká), vztah ke gayům nějak extra nerozebírali, a to, co tam předvádí, je podle mě daleko od reality (a také se to mě konkrétně netýká), otěhotnění ve vířivce prosím bez komentáře (...) a plytké minizápletky nesympatických postav k dospění nepotřebuju (na to mám jiné sitkomy se sympatickými postavami :-))
Kdybychom to měli dál rozebírat, tak se asi přesuňme do fóra o Glee nebo někam jinam (nebo se na to můžeme vykašlat :-)), jen jsem cítil potřebu zareagovat z pozice mladého dospívajícího. Omlouvám se… :-)
OMG. To týhle diskuze bych vlastně neměla moc remcat, protože TV nemáme, ale přesto... Řekla bych, že se Prima vrací tímhle programem k původnímu zaměření Premiéry - bylo to tam samá bezduchá telenovela. Už jim tam jen do chybí Dallas, Dynastie a Tak jde čas. Na a samozřejmě Manuela... Zas se ale Primě musí nechat Cool. Ten se celkem povedl