Jsem opravdu rád, že je zpátky, ze všech mi tam chyběl nejvíc, mohli ale ještě vrátit Kola
Vynikajici! Tomu se rika posledni spasa nebo tak neco...zda se ze tvurci to citili.
Co se tyce Kola tak ten se spis vrati do Originals, pokud by se mel vratit...
No tak konec... ja nemám slov, sklamali mna tým koncom, a neviem co teraz čakat a dakujem bohu za to že neukoncili to, lebo taký konec aký to malo nedokončený to by mna zabilo :D
Illyria napsal(a):
Vynikajici! Tomu se rika posledni spasa nebo tak neco...zda se ze tvurci to citili.
Co se tyce Kola tak ten se spis vrati do Originals, pokud by se mel vratit...
Kol má být v další sérii Original, proto jsem čekal, že se vrátí tady, aby to nemuseli zase nějak vysvětlovat jako Mikaela.
Alaric žije! Paráda :)a teď doufat v napravení reputace. Protože, pátá řada byla velká katastrofa !
Illyria napsal(a):
A mas to nekde potvrzene? Ja jsem nic necetla...
Četl jsem to někde tady https://www.facebook.com/pages/The-Vampire-Diaries-The-Originals-CZ-Fanclub/636180923066507?fref=nf, ale je pravda, že to může být ve flashbacku
Tak to bych zrovna jako spolehlivy zdroj nepovazovala, nic ve zlem :D
Jediný důvod, proč jsem se na pátou, potažmo čtvrtou sérii dívala byl Damon/Ian. A oni ho zabijí. Tohle nepřeváží ani fakt, že je Rick zpátky.
Míša* napsal(a):
Jediný důvod, proč jsem se na pátou, potažmo čtvrtou sérii dívala byl Damon/Ian. A oni ho zabijí. Tohle nepřeváží ani fakt, že je Rick zpátky.
Zaprvé bych to dal do spoileru. A za druhé - ten bude zpátky už v s06e01 (možná ještě ne naživu, ale ten herec určitě v seriálu neskončil). A jestli se pletu, tak se budu hodně divit. Klidně se s tebou vsadím :)
V The Vampire Diaries je nutné brát smrt postavy trochu s nadhledem :)
Locke napsal(a):
Zaprvé bych to dal do spoileru. A za druhé - ten bude zpátky už v s06e01 (možná ještě ne naživu, ale ten herec určitě v seriálu neskončil). A jestli se pletu, tak se budu hodně divit. Klidně se s tebou vsadím :)
V The Vampire Diaries je nutné brát smrt postavy trochu s nadhledem :)
Přesně tak, v TVD není žádná postava mrtvá příliš dlouho :D
A Damon je jasný, že se vrátí na 99.9%.
Mně se líbí obrázek u článku - jen Elena a Stefan :D
a z návratu Alaricka mám samozřejmě radost! :)
petruska.77 napsal(a):
Mně se líbí obrázek u článku - jen Elena a Stefan :D
a z návratu Alaricka mám samozřejmě radost! :)
Ta fotka je právě schválně :D Původně jsem tam chtěl dát nějakou klasickou promo-fotku... ale když jsem pak viděl tuhle novou k šestý sérii (i když je to z photoshootu k pátý řadě), tak jsem si řekl, že tam musím dát ji a právě jenom toho Stefana s Elenou vzhledem k událostem v 5x22... :D
Finále jsem neviděla, ale spoileru jsem neodolala a jsem moc ráda, že je to Alaric, z fotky jsem už nadávala :) A jsem taky ráda, že se nevrátila teda ta babička Bonnie, když je v článku zmíněná, nevím proč, ale ta mě děsí :)
jupiiiii moja najoblubenejsia postava bude spat.konecne :} nevedel som sa dockat kde bude hrat a to ze bude opat v dennikoch je super ;-} dufam ze 6 seria bude tym padom lepsia ako 5.
Michal´´Stark´´Hargas napsal(a):
jupiiiii moja najoblubenejsia postava bude spat.konecne :} nevedel som sa dockat kde bude hrat a to ze bude opat v dennikoch je super ;-} dufam ze 6 seria bude tym padom lepsia ako 5.
Šestá série hude o tom, jak přivést Damona mezi živé :-D
DAMON SE MUSÍ VRÁTÍT! :D
Mě by ani smrt Damona nevadila;) Upřímně ho mám už plné zuby... Damon a Elena, Elena a Damon...To teda mě víc vadí smrt Bonnie...
Taky mate pocit ze by v serialech meli vymyslet jine slovo nez smrt postavy? Protoze to fakt prestava davat smysl. Meli by zacit rikat neco jako, vylet do jine dimenze nebo tak neco.
Illyria napsal(a):
Taky mate pocit ze by v serialech meli vymyslet jine slovo nez smrt postavy? Protoze to fakt prestava davat smysl. Meli by zacit rikat neco jako, vylet do jine dimenze nebo tak neco.
Výlet do jiné dimenze, to je geniální! :D
Na jednu stranu mě smrt Damona a Bonnie mrzí - i když je mi jasné, že se oba na 99% vrátí mezi živé, bez nich by to prostě už vůbec nefungovalo - ale na druhou stranu se těším na pohled do té jiné dimenze, kam byli oba přeneseni. Teda za předpokladu, že to tak tvůrci udělají. Kdyby se kromě dění v Mystic Falls (které nejspíš stejně bude jen o milostném čtyřúhelníku Caroline x Enzo x Tyler x Stefan a ubrečené Eleně, s výjimkou Alarica, jenž snad přinese něco nového) seriál dostatečně zaměřil na ten nový "druhý svět" Damona a Bonnie, na jeho nástrahy a vůbec fungování, byla bych spokojená. :) Každopádně věřím babičce Bonnie ohledně toho plánu na jejich navrácení do světa živých, snad se i o tom dozvíme více.
Ja dúfam že ich budú ukazovať v tej "druhej dimenzii" :D Ako sa Bonnie a Damon budú snažiť s tamadiaľ dostať. Ako tam budú hľadať východ a pod. A Alaricka a Enza spolu, to by bol tým na zabitie, som zvedavá či budú spolu alebo budú spolu na nože. Caroline, Enzo a Stefan no vyzerá to na dobrý milostný trojuhloník. Chudák Jeremy, toho už fakt ľutujem. Nech mu dajú chudákovi priateľku ktorá nieje nadprirodzená, vkuse nezomiera alebo sa nevracia ako duch! Po prípade, sa nevracia stále hore dole z mŕtvych ako na návštevu.
Alaric <3 je úplne super že je zas nažive a dúfam že aj tak ešte nejakú chvíľu ostane :)
No Bon a Damon... Chudáci Gilbertovci osud im jednoducho nepraje
Dúfam že ich ešte uvidíme tam niekde neviem kde :D podľa mňa sa dostali do Očistca neviem prečo :D