Diskuze k článku Rozhovor o svatebním závěru Castla
Engeneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
18. 5. 2014 / 16:42:36 (před 10 roky)
off

Zmrskat je bičem je málo. Příběh by možná stačil na obyčejnou epizodu, ale season finale rozhodně ne :-( Celá druhá polovina série (až na jednu epizodu) stála za houby, snad se zlepší :-(

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
18. 5. 2014 / 18:03:07 (před 10 roky)
off

Pre mňa jedno z najhorších finále tejto sezóny, veľké sklamanie.

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
18. 5. 2014 / 20:20:07 (před 10 roky)
off

Tipuju, že v tom má prsty jeho tatík, či je tam nějaká souvislost. Ten Lincoln vypadal dost jako vládní auta. :)

Možná Castlův tatík zběhnul a oni potřebujou páku?

Anyk
Redaktor | Cool level: 51 | Jay Pritchett
18. 5. 2014 / 23:20:04 (před 10 roky)
off
sonkad napsal(a):

Pre mňa jedno z najhorších finále tejto sezóny, veľké sklamanie.

Docela souhlasím... Přijde mi škoda, že takhle fanoušky zbytečně vodí za nos... Všichni víme, že Castle ani náhodou nezemře, stejně jako Beckettová, když byla postřelená (tam to postřelení bylo ale přeci jenom trochu nečekané, kdežto tentokrát mi bylo jasné, že svatbu něco překazí)... Místo tohohle protahování bych byla asi radši za pořádnou uslzenou svatbu. Sice by to nedostávalo statusu "season finale" v tom smyslu, že bych se nemohla dočkat září (ale to jsem u Castla skoro nikdy nebyla), ale aspoň bych měla pocit, že sezónu řádně zakončili...

Ani jsem nebyla moc spokojená s tím, jak poslední dva díly řady ladili. Předposlední byl jakoby vážný, ale ne dostatečně (nemělo to správné grády, osobně jsem pochybovala, že matčina vraha skutečně usvědčila a že se z toho zase nějak vyvlíkne, prostě to pro mě nebylo přesvědčivé) a pak jakoby nic v poslední zase přepli na komedii a pak si vzpomněli, že by měli přidat romanci, tak ji tam teda ještě šoupli... No nevím, nepřišlo mi to moc plynulé... A to, že Beckettová zjistila, že má manžela, mi nepřišlo moc originální, ostatně o tom je celý film s Umou Thurman...

Ale za to, že Beckettové změnili šaty jsem ráda, ty první se mi moc nelíbily, vypadaly jak vyšperkované body, ke kterému někdo přišil obyčejnou bílou látku v oblasti kyčlí...

Anyk
Redaktor | Cool level: 51 | Jay Pritchett
18. 5. 2014 / 23:26:07 (před 10 roky)
off
Mescalamba napsal(a):

Tipuju, že v tom má prsty jeho tatík, či je tam nějaká souvislost. Ten Lincoln vypadal dost jako vládní auta. :)

Možná Castlův tatík zběhnul a oni potřebujou páku?

Taky mě to hned napadlo :D Anebo to může být přímo jeho tatík - vem si, že to neznámé auto do Castlova auta nijak nenaráželo, nesnažilo se ho vytlačit ze silnice. Spíš mi přišlo, že se snaží upoutat Castlovu pozornost, aby zastavil. Takže možná, že to byl jeho táta a přišel mu říct, že je zase v maléru, někdo po něm jde a musí oba na chvíli zmizet "off the grid" (a jak to nejlépe udělat? fingovat svou smrt). nebo že chce s něčím pomoct... a nebo by to taky mohl být ten tajemný pan Smith, který mu přišel říct, že tomu bengálu kolem Beckettiny matky není konec a ve hře je další hráč nebo tak něco...

dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
19. 5. 2014 / 01:22:42 (před 10 roky)
off

Mne sa ten záver nepáčil. Prekazenie svadby na poslednú chvíľu je strašne ohrané a predvídateľné. Dúfal som teda, že sa tomu vyhnú, zvlášť keď celá časť bola o prekonávaní prekážok. A tie nové šaty sa mi tiež nepáčia, škoda že tie č mala predtý sa zničili. Ale na 2. strane je možné, že sa stihnú opraviť, keďže svadba sa bude musieť posunúť.

Nesúhlasíš? Trhni si!
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 5. 2014 / 21:28:25 (před 10 roky)
off

šaty se asi nebudou opravovat, když je zničili na přání fanoušků :))

For crying out loud!
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
19. 5. 2014 / 21:38:21 (před 10 roky)
off
Hitchhiker napsal(a):

šaty se asi nebudou opravovat, když je zničili na přání fanoušků :))

Však taky ty šaty, co se zničily, byly příšerné. Ta barva a ta nesmyslná záclona okolo, která vepředu uprostřed najednou nebyla. Vždyť to byla otřesnost, proboha. Alespoň tak to vidím jako chlap. Kate rozhodně slušela ta druhá varianta více. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.