Diskuze k článku Arrow: Malcolm bude ve třetí sérii opět hlavní postavou
maxf1@seznam.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
27. 5. 2014 / 10:24:19 (před 10 roky)
off

Já jsem četl, že Paul Blackthorne a ještě Manu Benett nebyli potvrzeni jako hlavní postavy pro třetí sezonu vzhledem k tomu, jaká je jejich současná situace po finále druhé řady.
U Sladea je to jasné, ale u detektiva Lance nemáme žádnou jistotu, co s ním bude. Ale doufám, že bude pokračovat, je to moje oblíbená postava.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 5. 2014 / 11:36:59 (před 10 roky)
off

Sledujem Stephena na FB, lebo je to naozaj jedna z najpohodovejších celebrít na sociálnych sieťach, jeho komunikácia s fanúšikmi je skvelá.. Každý deň postuje videá, fotky, komentáre, vždy čerstvé pikošky a teasers, reaguje na komenty fanúšikov :)

sonkad
27. 5. 2014 / 11:37:48 (před 10 roky)
off

A za potvrdenú účasť Johna Barrowmana som neskutočne rada, Malcolm je moja obľúbená postava.. Johna milujem ešte z Torchwoodu :)

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
27. 5. 2014 / 12:40:47 (před 10 roky)
off

sonkad: souhlasím, jsem na tom dost podobně.

Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
27. 5. 2014 / 15:15:29 (před 10 roky)
off

Jsem hrozně ráda, že Malcolm bude zpátky, protože jeho postava byla vždycky takovým oživením. A jsem hrozně zvědavá, jaký dopad bude mít jeho přítomnost na Theu.

Co se týče Lanceho, tak pochybuju, že umře. To by nám nemohli udělat!

A Pajky? Jenom taková drobnost, je to Merlyn s Y :) Nechci být šťoural, ale píše to špatně tak moc lidí, že už mi to začíná vadit :D

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
27. 5. 2014 / 15:20:04 (před 10 roky)
off

Toho záporáka jsem si prostě zamilovala:3 Jedinej kdo mě momentálně štve na Arrowovi je asi Katie Cassidy:P

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
27. 5. 2014 / 15:26:28 (před 10 roky)
off
Ree napsal(a):

A Pajky? Jenom taková drobnost, je to Merlyn s Y :) Nechci být šťoural, ale píše to špatně tak moc lidí, že už mi to začíná vadit :D

To mi nějak uniklo, příště se polepším. Síla zvyku no :) Ale děkuji za upozornění

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 5. 2014 / 15:30:48
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
27. 5. 2014 / 15:30:55 (před 10 roky)
off

Ja miluje Johna aj jeho postavu Malcolma :) John je skvelý, sympatický herec, mám rada jeho pozitívny postoj k životu. A postavu Merlyna som si obľúbila, som zvedavá aký bude jeho vzťah s Theou v ďalšej sérii.
Dúfam že nás neukrátia o to ako spolu budú vychádzať.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
maxf1@seznam.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
27. 5. 2014 / 15:40:19 (před 10 roky)
off

Já hlavně nechápu, jak to udělají. Ve Starling City se moc objevovat nemůže, protože by po něm šla policie i Oliver. Vždyť po něm jde i League of Asassins.
Oliver by ho kvůli Thee asi nezabil, ale určitě by ho nechal zavřít. Buď do vězení nebo ke Sladeovi.
Je taky možný, že budou tři dějový linky. Současnost ve SC, flashbacky z ostrova/Hong Kongu a Thea s Malcolmem někde jinde.
Ale jinak mi to nedává moc smysl.

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
27. 5. 2014 / 17:02:32 (před 10 roky)
off

Ještě jsem nedokoukala druhou sérii a už teď Malcolma nesnášim :D

sonkad
27. 5. 2014 / 17:10:52 (před 10 roky)
off
Michalenka napsal(a):

Toho záporáka jsem si prostě zamilovala:3 Jedinej kdo mě momentálně štve na Arrowovi je asi Katie Cassidy:P

Presne! Laurel ani nespomínať, som na ňu úplne alergická.. Je to jediná postava, ktorú v seriáli doslova neznášam. Bola som nadšená, keď to vyzeralo, že upustili od Oliver/Laurel vzťahu, ale podľa posledných pár epizód to ide zase dolu vodou :(

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 5. 2014 / 17:11:46
Nicole348
27. 5. 2014 / 19:21:31 (před 10 roky)
off
sonkad napsal(a):

Laurel ani nespomínať, som na ňu úplne alergická.. Je to jediná postava, ktorú v seriáli doslova neznášam. Bola som nadšená, keď to vyzeralo, že upustili od Oliver/Laurel vzťahu, ale podľa posledných pár epizód to ide zase dolu vodou :(

Tak tak... Arrow podľa mňa momentálne naozaj funguje vo všetkých smeroch okrem postavy Laurel.

Vegen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 5. 2014 / 19:39:25 (před 10 roky)
off
Nicole348 napsal(a):

Tak tak... Arrow podľa mňa momentálne naozaj funguje vo všetkých smeroch okrem postavy Laurel.

Jedna ségra změnila herečku, tak by to mohli udělat i u druhý :D

Leslie
27. 5. 2014 / 19:42:51 (před 10 roky)
off

John Barrowman je strašně sympatický herec, mám ho ráda už od dob jeho působení v DW, takže na Malcolma se strašně těším! Jsem zvědavá, jak to bude s ním a s Theou.

maxf1@seznam.cz napsal(a):

Já jsem četl, že Paul Blackthorne a ještě Manu Benett nebyli potvrzeni jako hlavní postavy pro třetí sezonu vzhledem k tomu, jaká je jejich současná situace po finále druhé řady.

Slade je jeden z mých nejoblíbenějších záporáků a naštěstí se zdá, že o něj nepřijdeme. A kdyby umřel Lance, byla by to škoda, patří k mým velkým oblíbencům.

Presne! Laurel ani nespomínať, som na ňu úplne alergická.. Je to jediná postava, ktorú v seriáli doslova neznášam. Bola som nadšená, keď to vyzeralo, že upustili od Oliver/Laurel vzťahu, ale podľa posledných pár epizód to ide zase dolu vodou :(

Lépe bych to napsat nemohla. Laurel je největší (a jedna z mála) slabina seriálu. :/

akyf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
27. 5. 2014 / 21:46:07 (před 10 roky)
off

Jsem nadšená, že v tom "nesnáším Laurel i Katie samotnou" nejsem sama! Myslíte, že s ní ty další díly nějak přežijeme? Kéž by se odklonili od předlohy a nějak šikovně by jí vyšoupli... Nechápu, že v SN mi nijak zvlášť jako Ruby nevadila a tady mě vytáčí do maxima!

Akyf
Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
27. 5. 2014 / 22:06:21 (před 10 roky)
off

Já mám Katie ráda. Teda... měla jsem. V SPN jsem ji fakt milovala a bylo mi líto, když ji vyměnili za Genevieve. Ale v Arrow mi fakt leze na nervy. Už od začátku, i když teď jsem ji začala zvládat trochu lépe. Na druhou stranu... Katie je dobrá, že dokáže zahrát takovou hysterku! :D

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...
Kačer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
27. 5. 2014 / 23:54:53 (před 10 roky)
off

Jsem taky rád, že se John vrací, strašně se mi líbil v Dr. Who, ale hlavně John je b-ARROW-man a proto tam patří

Leslie
28. 5. 2014 / 19:43:57 (před 10 roky)
off
Ree napsal(a):

Já mám Katie ráda. Teda... měla jsem. V SPN jsem ji fakt milovala a bylo mi líto, když ji vyměnili za Genevieve. Ale v Arrow mi fakt leze na nervy. Už od začátku, i když teď jsem ji začala zvládat trochu lépe. Na druhou stranu... Katie je dobrá, že dokáže zahrát takovou hysterku! :D

Přesně. :) V Supernatural byla strašná sympaťačka, ale v Arrow na zabití. Z toho soudím, že to nejspíš nebude herečkou, ale špatně napsanou postavou.

Gabi95
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
28. 5. 2014 / 21:49:45 (před 10 roky)
off

Můžu říct jedině hurá. Malcolm Merlyn v podání Johna Barrowmana je jeden z mála záporáků,které můžu. Jsem zvědavá jak to vymyslí a jaký vliv bude Malcolm mít na dění v nadcházející řadě seriálu.

Iveta Kovářová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
28. 5. 2014 / 23:33:44 (před 10 roky)
off

Skvělí už se těším :D

Vědma
WhiteSparkle
29. 5. 2014 / 23:09:31 (před 10 roky)
off

To je rozhodně dobrá zpráva! Jsem zvědavá, jak se Malcolmův vztah s Theou bude vyvíjet a jestli z ní časem udělá taky nějakou bojovnici. Na druhou stranu by mě mrzelo, kdyby se Thea s Oliverem úplně rozkmotřili. No bude to zajímavé. :D A souhlasím s komentáři výše, Laurel mě upřímně řečeno taky ničí.