Tohle je skvělý seriál a jsem moc ráda, že ho prodloužili. A kdyby Reid umřel, tak už by to nebylo ono.
Blakeová mi za ty dva roky až tak k srdci nepřirostla, takže mi ani chybět nebude, zato Emily bych brala zpátky všemi deseti :D
Gabik.029 napsal(a):
Blakeová mi za ty dva roky až tak k srdci nepřirostla, takže mi ani chybět nebude, zato Emily bych brala zpátky všemi deseti :D
Naprostý souhlas, Emily tenhle seriál potřebuje jako sůl :-D
Jsem fakt ráda, že od sedmé sezóny vrátili JJ, takže za mě klidně můžou nadále pokračovat v šesti, stejně to vypadá, že ty ženské posty jsou trochu prokleté, přeobsazují je snad co dvě série :-D
Gabik.029 napsal(a):
Rozhodně souhlasím, Blakeovou jsem vůbec ráda neměla, Emily chci zpět :)
Každpádně mi ani nevadí varianta v 6, hlavně že Reid přežil :)
Tak za mužské pokolenie, musím napísať. My chceme náhradu! :) Pokojne to môže byť aj Emily, ale to asi nebude keďže má svoj nový seriál. A hlavne nejakú mladšiu náhradu a nie 50 ročnú starkú :D :D
24ron24 napsal(a):
Tak za mužské pokolenie, musím napísať. My chceme náhradu! :) Pokojne to môže byť aj Emily, ale to asi nebude keďže má svoj nový seriál. A hlavne nejakú mladšiu náhradu a nie 50 ročnú starkú :D :D
Seriál myslím objednávku nedostal, takže z toho asi sešlo, spíš si myslím, že Paget se zpátky vrátit nechce, v nějakým rozhovoru říkala, že by se chtěla věnovat spíš komedii.
Noo, aby nepřibrali nějakýho chlapa! :P Já nevím, já bych je asi nechala zatím tak, moc se mi nechce zvykat na novou postavu :D
Já měla sice strašně ráda Emily, ale Blakeová mi taky nevadila, líbilo se mi, jak měly obě blízko k Reidovi.:) Ale trochu mě mrzí, jakým směrem se vydala postava J.J. O moc raději jsem jí měla, když jim dělala mluvčí, nebyla tak tvrdá a byla daleko empatičtější. A taky si pamatuju, jak předtím tvrdila Hotchovi,že ji to naplňuje víc, než dělat profily. A z ničeho nic je z ní profesionálka na úrovni Reida nebo Dereka, aniž by tam dali nějak najevo, že si na to udělala nějakou školu nebo něco podobného.
Gabik.029 napsal(a):
Seriál myslím objednávku nedostal, takže z toho asi sešlo, spíš si myslím, že Paget se zpátky vrátit nechce, v nějakým rozhovoru říkala, že by se chtěla věnovat spíš komedii.
Noo, aby nepřibrali nějakýho chlapa! :P Já nevím, já bych je asi nechala zatím tak, moc se mi nechce zvykat na novou postavu :D
Aha tak to som nevedel ;)
Ty neprovokuj ďalšieho chlapa? Máte ich tam dosť, tak se uklidni jo :D :D
24ron24 napsal(a):
Aha tak to som nevedel ;)
Ty neprovokuj ďalšieho chlapa? Máte ich tam dosť, tak se uklidni jo :D :D
No kdyby to byl nějakej druhej Morgan, tak bych se vůbec nezlobila :D
Gabik.029 napsal(a):
No kdyby to byl nějakej druhej Morgan, tak bych se vůbec nezlobila :D
Tak ti ne, ale čo ja? :D
24ron24 napsal(a):
Tak ti ne, ale čo ja? :D
Ty tam máš J.J. :D