Radši uteču.
Tak to asi ne.
Je to smutné,že poslední dobou musím koukat pouze na seriály ČT co se týče české tvorby,protože to dělají fakt kvalitně a těším se vždy na další díl....Abych se koukal na to,jak se někdo pohádá a zase se spolu dají dohromady nebo se podvedou navzájem?Ne,děkuji,nemám zájem.
Příběhy obou těchto pracovišť se vzájemně prolínají
Jak se můžou prolínat příběhy svatebního salonu a zubaře? Za vrtání zubů koupě svatebních šatů. Když nový manžel, tak nové zuby. A může být vůbec český vztahový seriál bez doktora?
To mě tedy neláká. To bude stejná kravina jako většina toho, čím nás Prima a Nova zásobují posledních pár let.
Tak to nebude nic pro mě. Tyhle prima soapky už mě unavují k smrti. Nebýt netu, tak člověk nic pořádného nevidí.
A jak už se tu psalo. Proč všude musí být doktor? Co lidi na tom prostředí tak bere?
Zachran se kdo muzes!!! Proboba, ta ceska tvorba je stale horsi! Zlatej mayor Zeman.:D
Vždy, když si myslím, že český seriál už níž klesnout nemůže, tak mě překvapí něco takového ... :)
Ještě,že tu máme českou televizi a jejich tvorbu. Seriál První Republika nemá prostě chybu :-)
Že oni ty doktory musí dát do každého seriálu?
Tož proč asi. Když je nenapadne zrovna vztahové drama, tak přijde lékařský problém. A hned je to větší drama, když chodí všichni známí k jednomu, se kterým mají i blízké osobní vztahy. V českých seriálech se zásadně nehraje na to, že by doktor neměl léčit své blízké osoby.