Do wachlistu se probojovaly Young and Hungry a Dominion.
Proč tam je Seed? Ten běžel už minulé léto a teď mu finishuje druhá série.
Sakra to je zase seriálů :D Vlastně zkusím skoro všechno kromě pár sitcomů a zvláštních dramat. Nabyté léto...
Je toho dost. Leftovers, Extant, Domininion, Strain uz boli. Pridal som Last Ship, Outlander a Legends. Akurat si po traileri uz nie som isty tym Leftovers, ale tak uvidme po par dieloch.
Já osobně dám šanci Last Ship. Jak je někde Bayovo jméno (byť jen jako producenta), tak to stojí za to... :-)
Fuuuha, toľko veľa seriálov čo by som chcel vidieť - Young & Hungry, Chasing Life, Murder in the First, Halt and Catch Fire, Taxi Brooklyn, Reckless, Rush, Manhattan, The Knick a Outlander. Som zvedavý, kedy to budem stíhať.
No, bude toho hodně, co bych chtěl vidět. Halt and Catch Fire, The Leftovers, Tyrant, Dominion, Extant, Manhattan, Legends, Rush a The Last Ship. Teď kde na to vzít čas... :D
Alespoň něco pozitivního na zrušení mých 9 oblíbených seriálech bylo, mám teď místo na ty nové :D
Tak u Legends stačí aby nechali Seana Beana naživu a je postaráno o seriálovej zvrat roku. ;)
Dominion určitě zkusím, pak Last Ship i pro sympatické obsazení, a The Strain. Ostatní doufám nepřežije, vypadá to strašně levně (komedie) nebo přeplácaně (Leftovers), popřípadě francouzsky (Taxík) :)
Tak ja už dlhšie mám vo watchliste Murder in the first (kvôli "Dracovi Malfoyovi" :D), takže to si pozriem určite a ostatné asi podľa recenzií, ak o niečom budete písať, že je to úplne super, tak by som si možno pozrela :)
Ale cez leto aj tak nebudem mať čas na pozeranie, takže ak si aj niečo pozriem, tak to budem doháňať až v septembri/októbri, keď budem čakať na nové série mojich seriálov.
Murder in the first, Chasing life, The leftovers, Extant, Seed - mě zaujaly asi nejvíc, ale k zahození nebudou ani: Reckless a Manhatton... uvažuju i o Outlander, ale nevím,nevím... Young & Hungry - tohle vydrží protože to vypadá až moc "pro publikum". Nevím jak to jinak vysvětlit až moc moc vtipné a překomerčněné.. Mě osobně to absolutně nenadchlo... Working the Engels - WTF? :D Já se musím zatím smát, nevím jestli to někdo myslí vážně.. :D
Strain bez debat, ale teď jsem se začala těšit i na Last ship - konečně zas seriál s Adamem Baldwinem a k tomu ještě Erc Dane ....hmmmm:)
Lill napsal(a):
Tak ja už dlhšie mám vo watchliste Murder in the first (kvôli "Dracovi Malfoyovi" :D)
------------------------
Přesně :D Draco mě docela dostal a v tom traileru se mi kupodivu líbil :-O :D Divné, takže se kouknu. ;)
Já jsem hlavně ráda, že už není jako první článek to 'oko', takže děkuji za napsání :D:D
Já se podívám na všechno a potom si vyberu ale na co se rozhodně budu dívat bude Murder in the first
asi zkusím Chasing Life a Murder in the first. Určitě Outlander, jsem v polovině druhé knížky a jsem strašně zvědavá na zpracování, těším se, knížky jsou skvělé.
Vidím, že se v létě rozhodně nudit nebudu. Určitě se podívám na tyto seriály: Dominion, The Last Ship, The Leftovers, Extant, The Strain, Outlander a Legends.
Tak v létě toho budu mít nakonec hodně, určitě zkusím The Strain, The Leftovers, Dominion, Murder in the first, Outlander, Chasing Life a nejspíš i Young & Hungry.
Těšim se na "holky" v Mystery Girls :) Doufám, že budou vtipný a ne trapný :)
nooo, zkusím toho zkouknout hodně, ale myslim, že nakonec z toho budu sledovat tak 2 nebo 3. uvidíme.. jsem zvědavá :)
Budete robiť aj recenzie (aspoň k niektorým)? Či nie je čas? :)
Michaela Švehlová napsal(a):
Outlander!!! Knihy jsou výborné. Už se nemůžu dočkat!
Že? Já každý den kontroluju net a hledám služný soubor s osmičkou.
Jinak se mi zdá ale tohle léto nějaké slabší než předchozí roky. Kromě Outlandera, kterého jsem četla a u kterého slíbili, že se budou předlohy hodně držet, tam není nic, k čemu bych neměla výhrady, co by se mi líbilo 100%.