Na Mistressky se těším, u PLL se očekávaně nic nového nedozvíme, to až v 78. řadě možná.
Jo a u The Fosters máte odkaz na jiný seriál.
Tak na léto určitě tohle:
Suits, Teen Wolf, Under the Dome a Beauty and the Beast
Asi vše.
Já se budu rozhodně koukat na mé milované Mistreses. Vám kvůli nim nevyšla tipovačka? To jako tomuhle super drama seriálu jste tipovali zrušení? První řada byla skvělá, takže jsem tipovala obnovení a doufala v něj. Jen teď si myslím, že to nejspíš zruší. Je to natáčeno v době, kdy už je Alyssa těhotná a nevypadá tam zrovna atraktivně. Byla hlavním tahounem tak nevím, nevím. Bývala bych se dívala na BatB, ale pořád mi jaksi zůstávají ve watchlistu. Z velké pětky je to na léto vše, jen z Lifetime si nenechám ujít každé pondělí večer Witches of East End.
Rizzles jsou jasnačka :D Covert Affairs jsem jaksi neviděla ani tuhle sérku tak nevím, nevím :D A PLL mě už nák jaksi neba, sleduju to už z nutnosti, ale už je z toho taky maglajz (stejně jak u VD).
po - Longmire, SaB, Teen Wolf, UtD budu pokračovat. K Fosterům se už nevrátím, Seed dokončuji druhou řadu a zkusím Murder in the First a Partners, možná i Backpackers.
út - Rozhodně R&I, uvidím jak se změní Perception, potom konci předchozí řady. Noční směnu asi položím, zatím slabota a zkusím Matadora a asi i Tyranta.
Z dnešního výčtu se těším na pokračování Teen Wolf. A Pretty Little Liars mě taky čeká, ale to až někdy dál v budoucnu, až se dokopu se na to koukat, mám to na seznamu. :-) :-D
Rizzoli and Isles a covert affairs, možná Perception, pokud se dokopu k tomu ho dokoukat.
Z pondělků Beauty and the Beast, Murder in the First, The Fosters a Under the Dome. Z úterků PLL, Rizzles, Finding Carter a už bych se konečně měla kouknout na Covert Affairs. :D
Rizzles jsou povinnost, šanci dám znovu i Under the Dome. Jen k Fosters se s druhou sérií asi nevrátím.
S PPL jsem sekla už dávno, po prvních dvou sezónách se z toho stal jen uměle nastavovaný zmatek.
Díky za článek.
No, bude se v létě na co dívat :)
Veľká vďaka za tento článok. Ja mám v tých letných seriálov vždy strašný zmätok.
Pondělí - Mistresses, The Fosters, Beauty and the Beast
Úterý - Chasing Life
Tak u mě je to jasné.
Po - Mistresses,Switched at Birth, The Fosters, Teen Wolf, Under the Dome.
Út- Pretty Little Liars a asi zkusím Finding Carter a Tyran.
U mě bude určitě, na co koukat :D
Určitě se nevíce těším na druhou řadu Under the Dome a s toho ostatního se teprve uvidí co mě zaujme.
Těšim se na Under The Dome a Tyrant zní zajímavě. Snad se povede :).
Eh, za pokračování PLL bych je nejradši odstřelil.
Na zbytek budu pokračovat to co bude. :/ Nějako mě mrzí přežití BatB na úkor "jinýchů.
BATB a PLL mám stále rozpozerané a ani jedno ma už nebaví... sa musím do toho nútiť, že keď som s tým už začala.
Já už se těším na návrat PLL,Suits,Major Crimes,Defiance,Rookie Blue. No a když k tomu přičtu novinky které mě zaujali tak toho i přes léto mám dost a to jsem si říkal že přes léto budu na suchu :-D
Každopádně Mistreeses a The Fosters.