Díky za článek, jen Satisfaction má špatný odkaz. Správný je asi tenhle
Nad popisem Mystery Girls se směju ještě teď :) Jinak se už nemůžu dočkat Suits a jsem zvědavý na Extant a Legendy. Rectify a Rogue mám od loňska na watchlistu, ale ještě se na ně nedostalo, můžete někdo doporučit? Děkuji :)
St- Rozhodně se vracím k Suits, Wilfred a The Bridge a zkusím Extant, Legends a asi i Taxi Brooklyn
Čt - Defiance a Rookie Blue pokračuju, Gang a Undateable jsou slabota, s těma končím. Určitě vyzkouším Dominion a šanci dám i Rush, Married (protože Judy) a ze zvědavosti si dám první díly Satisfaction a You're the Worst, protože o nich moc nevím. Welcome to Sweden mám první sérii za sebou a hodně povedená komedie, kde se ve vedlejších rolích ukazují známe osobnosti (Amy Poehler, Aubrey Plaza, Malin Akerman, Will Ferrell...) a dělají si ze sebe srandu.
Nechybí Last Ship? Nebo jsem slepá ? :D
fandapcd napsal(a):
Nechybí Last Ship? Nebo jsem slepá ? :D
Začíná v neděli 22. června :)
ragelly napsal(a):
Začíná v neděli 22. června :)
Ba jo, moje chybička, omlouvám se :D
Z tohoto nášupu mám vybráno Young & Hungry, Dominion a možná zkusím i Mystery Girls.
Ve středu The Bridge, Taxi Brooklyn a Extant a ve čtvrtek jenom Rookie Blue, ale na ten koukám s Kanaďanama :)
Určitě budu koukat na pokračování Defiance a možná si k tomu přihodím Legends, jen doufám, že to se Seanem Beanem dopadne dobře. :-D
Tak bez debat se tesim na Suits, pak na Bridge a jsem zvedava na Mystery Girls (asi to bude kravina, ale ja mam pro Tori slabost). No a nenecham si ujit Taxi Brooklyn kvuli Chyler (a ano, neodpustila jsem a neodpustim). Na Legends se podivam uz jen proto, abych zjistila, zda Sean neumre :D. Dominion me zaujalo tematem, Welcome To Sweden uz jsem nacala prvni radu a Rush me docela laka. Je toho hodne, o mnohem vic zajimavosti nez na podzim.
Tak tohle jsou pro mě asi nejhorší dny.
Dám šanci snad jen - Young & Hungry a Mystery Girls, ale opravdu nevěřím že mě to chytne.
A jediné na co se těším je Dominion.
Zkusím se podívat na Young & Hungry a Mystery Girls.
Defiance je v plánu, snad konečně..možná zkusim i Taxi Brooklyn :)
Maarti napsal(a):
Defiance je v plánu, snad konečně..možná zkusim i Taxi Brooklyn :)
U mně už je taky ještě před premiérou v chci vidět, ale to je seriál, na který je nutná specifická nálada, tak jsem se k němu furt nedostala.
Jaktože Franklin and Bash tak pozdě?