Snad to bude lepší než to Pretty Little Liars... to mě totiž poslední dobou nebaví a už jen dokoukávám sérii (ty poslední 4 díly už nějak zvládnu). Uvidíme, jak moc vyždímají z tohoto námětu, protože "A" v PLL je jediná věc, která stojí za to. Ostatní příběhy jsou nudný a nezáživný. Navíc by bohatě stačilo těch původně plánovaných 13 dílů, než to zbytečně natahovat na nynějších 22 epizod. Zbytečně se tam řeší ta vata... mno jo, do holčičího seriálu to prostě patří. :D Tak uvidíme, co vyleze z tohohle... :))
no to je ten seriál, co jsem si myslela, že je to ringer, ale že ho trochu pozměnili. je to dost podobné, tak si říkám, že nakonec asi neodvysílají oba
ševča napsal(a):
no to je ten seriál, co jsem si myslela, že je to ringer, ale že ho trochu pozměnili. je to dost podobné, tak si říkám, že nakonec asi neodvysílají oba
Ringier je na CBS, takže myslím, že se to nijak neovlivňuje.
to sice jo, ale pustit do tv podobný seriál jako má jiná stanice je dost riskantní
Tak ABC Family je kabelovka, kdežto CBS veřejná televize... takže sledovanost je u obou televizí úplně někde jinde... :)