Zkoušela jsem teď losovátkem losovat hodněkrát a ani jednou mě to nevylosovalo, ani jako náhradníka. Zato někteří u mě vyhráli hned několikrát... Tak uvidíme, kdo vyhraje v tom opravdovém soutěžním losování. :-)
A je někde informace, kolik lidí odpovědělo správně/soutěžilo?
Clear napsal(a):
Zkoušela jsem teď losovátkem losovat hodněkrát a ani jednou mě to nevylosovalo, ani jako náhradníka. Zato někteří u mě vyhráli hned několikrát... Tak uvidíme, kdo vyhraje v tom opravdovém soutěžním losování. :-)
A je někde informace, kolik lidí odpovědělo správně/soutěžilo?
chceš si zapařit watch_dogs jo? :)
BuBBleS napsal(a):
chceš si zapařit watch_dogs jo? :)
No to víš, že jo! :D Už je to nějakej pátek, co jsem hrála Mafii, tak bych zase mohla začít pařit PC hry a na titulky se pro změnu vykašlat. :D
No tak zase nic! :( :( :( :D
Nejlepší na té soutěži byl "pan notář". :-) Koukám, že budu mít konkurenci. :-)
Tak zase nic:(
Výhercům gratuluji:)
Clear napsal(a):
No to víš, že jo! :D Už je to nějakej pátek, co jsem hrála Mafii, tak bych zase mohla začít pařit PC hry a na titulky se pro změnu vykašlat. :D
to máš tak nadupanou mašinu a 64bitovej systém? no zase jsem nic nevyhrál :)
BuBBleS napsal(a):
to máš tak nadupanou mašinu a 64bitovej systém? no zase jsem nic nevyhrál :)
Vůbec se v tom nevyznám, tak nevím. :D Notebook starej dva roky, ale potřeboval by přeinstalovat. Od toho všeho bordelu je pořád víc a víc pomalejší...
Nic :-(
tož já taky nic, výhercům gratulka :)
HonZajs000 napsal(a):
Nejlepší na té soutěži byl "pan notář". :-)
Súhlasím, malá bola zlatá :)
(Bol to dievčenský hlas, že áno? :D)
Škoda, Watch_Dogs by se šikl. :/ I tak blahopřeju výhercům a "panu notáři" přeju slibnou kariéru. :D
Jsem si dělala zálusk a ono nic ;) :D,
gratulace výhercům.
Gratuluji výhercům! :)
To není možné! Děkuju moc! :D
Gratulace výhercům. :)
Watch Dogs vůbec nedoporučuji. Silně návykové!! A ve zkouškovém to platí dvojnásob. Jenom dneska jsem tím zabil celý odpoledne. :D
nevadí aspoň mi nebouchne pc :D :) gratulace výhercům a já si to valim koupit :D
Výhercům gratuluju :)
Znamená to, že konečně zmizne ten hrozný obrázek po stranách a bude tam zas něco normálního? ;)
Nevada napsal(a):
Znamená to, že konečně zmizne ten hrozný obrázek po stranách a bude tam zas něco normálního? ;)
Giftshop -> vypnutí reklamy ;)
V práci mi sice nejde YT, ale jak tak koukám, stejně jsem asi nevyhrál. A to moje PS4 už potřebovala nějakou pořádnou pařbičku :)
Výhercům gratuluju ;-)
gratuluji výhercům, pan notář byl super
A zase nic :-(