Po prvních dílech seriálu, mohu s jistotou říci, že sledovanost seriál neměl pouze díky slavným tvářičkám - Evy Zelené, Joše Hárneta či Timotyho Bonda/Volkoffa Daltona... ale kvůli té výborné atmosféře, příběhu a napínavosti, co asi tak bude dál.
Moc se těším jak celý seriál bude pokračovat a jsem rád, že už mám další jistou podívanou v příštím roce.
Dobrá zpráva :) ovšem nedá se říct, že by se to nedalo čekat :)
Skvělá zpráva, seriál je super.
Skvělé, Showtime rozhodně umí a Evy Green není nikdy dost! :-)
Na tenhle seriál se vážně těším (počkám, až budou odvysílané všechny díly první série) a doufám, že budu nadšená :) Takže jestli to bude opravdu tak dobré, jak zatím čtu, tak je druhá série určitě skvělá zpráva :)
Vypadá to zajímavě, bohužel mám watchlist dost plný a už takhle mám dost seriálů, na které budu koukat až se mi trochu uvolní místo :/
viděla jsem všechny díly, ale pořád nemám ucelený názor. Někdy je ta atmosféra skvělá, linka zajímavá. Ale pak mně zdrtí, když (nejspíš pro méně chápavé diváky)zdůrazní, kdo ta tajemná postava vlastně je. To že je to V.F. bylo naprosto jasné v prvním dílu. A totožnost D.G. byla taky jasná hned v prvním záběru, když byl obklopen obrazy... No a pořád je to takové utahané. Takže nevím
super, potěší, ale dalo se to čekat :)