Na 2 socky se moooc těším.... originální znění jsem nějak nedokázala překousnout.. takže jsem to po 3 díle vzdala a od tý doby se těším, kdy to bude na smíchově :) i když.. teď to těma reklamama uprostřed 20mimutoveho sitcomu vážne zabili :S
Na himym a The Big Bamg Theory :) se těším. určitě dám češtině šanci.
Mě čeká HIMYM, Castle a Elementary :).
Českej seriál je bída, ale lidi, doporučuju! Případy prvního oddělení. Fakt super. To jsem vůbec nečekal, že to bude tak dobrý. Mám souseda policajta a prej takhle přesně to chodí.
Hannibal v docela přijatelnou dobu? To by šlo. :) Jinak přemýšlím nad Elementary, ale nevím, nevím...
Nad některými rozhodnutími českých televizí zůstává rozum stát. Opravdu například nechápu, pro koho chce Prima hodinu po půlnoci vysílat The Americans. Přitom zrovna tenhle seriál by si určítě lepší vysílací čas zasloužil.
U Elementary by me docela zajimalo, jak to dopadne s dabingem. Porad doufam, ze se jim to nakonec podari nadabovat se starou sestavou. To byste tady na SZ mohli zjistit.
Trojan, Zawadská a další známí herci se ocitli na černé listině dabingu (iDnes.cz)
"V seriálu Jak prosté mluvím postavu Lucy Liu, ve druhé řadě už mě přeobsadili. Možná ani Julia Robertsová mi nezůstane," líčí Boudová.
Já mám naplánovaného Hannibala a pak Odyssea :)
Přijde mi malinko škoda, že 2 Broke Girls budou na Smíchově (neumim si představit, že tahle stanice má nějakou sledovanost, ale možná se pletu...)
Já teda viděla nadabovaný jen jeden díl a jak jsem zvyklá na jejich hlasy, tak jsem se na to nemohla koukat... :-)
Na ČT2 má 26.6. ve 21:30 premiéru seriál Monday Mornings, poběží pod názvem Mezi životem a smrtí.
Takže příští stanice... Prima COOL - Hannibal ♥ ♥ ♥
2 Socky na to jsem se těšila, ale dabing Max a Caroline je opravdu strašný !!!
V pátek 11.7. ve 20:15 na COOLu má premiéru seriál Bez hranic (Crossing Lines).