No prosím, zrušené seriály jdou nahoru (Crisis, Believe) a odepisovaná novinka (Night Shift) zase nespadla o tolik, kolik jsem čekal :D Takže spokojenost.
Tak to tedy nechápu, jakto že objednali druhou sérii Penny Dreadfull, když se tomu v USA vůbec nedaří a má to tak tragickou sledovanost? A to není jediný seriál, u kterého jsem si toho všiml z oné druhé tabulky.
Carljack napsal(a):
Tak to tedy nechápu, jakto že objednali druhou sérii Penny Dreadfull, když se tomu v USA vůbec nedaří a má to tak tragickou sledovanost? A to není jediný seriál, u kterého jsem si toho všiml z oné druhé tabulky.
Druhá tabuľka sa riadi trochu inými vecami pri predlžovaní/rušení, dobre je to vysvetlené v tomto článku :)
resp. si prečítaj všetky články ohľadom sledovanosti a ratingov, v článku ku koncu sú odkazy.
Carljack napsal(a):
Protože Showtime je placená kabelovka? A tam o ratingy až tak moc nejde?
Ještěrka napsal(a):
Protože Showtime je placená kabelovka? A tam o ratingy až tak moc nejde?
Přesně, je to placená, ty komedie, co k nim nejsou údaje, mají sledovanost kolem 200 000 diváků :)
24 šlo docela nahoru. Hned mám lepší den :)