Haaaaaaaa! To vypadá dobře.
Na Daniela se těším, ať je to kdokoliv. Po amerických stránkách koluje, že by to mohl být Dick Grayson a jeho Nightwing nebo Daniel Garrett a jeho Blue Beetle. Tak jako tak se těším, že by jeho přítomnost a "vztah" s Felicity mohl změnit dynamiku Teamu Arrow.
Juuu, noví chlapi! Tiež sa teším :)
Tak na Daniela se těším a na Setha teda vůbec :)
přijde mi celkem vtipné že postava Setha připomíná the Count/Hraběte - a jméno herce co ho hrál je Seth.
Dost se těším na flashbacky. 5 let na ostrově a najednou je jinde (i když mě to zase tak nepřekvapuje - napadlo mně to už v 1 sérii - to všechno co uměl a umí se jenom na ostrově naučit nemohl ani omylem)
+ těším se na Flashe
sakra nemůžeme ten kalendář posunout - už bych to ráda viděla
emily84 napsal(a):
přijde mi celkem vtipné že postava Setha připomíná the Count/Hraběte - a jméno herce co ho hrál je Seth.
Úplně jsem nad tím přemýšlela :D Asi se jim zastesklo po Hraběti :D Jinak teď nás čekají docela jiné flashbacky, tak doufám, že se s tím dobře poperou. Na Daniela jsem zvědavá asi tak jako každá jiná. Konečně někdo, kdo zaujme Felicity víc než Oliver. I když jím dvěma neskutečně fandím (i když to pro ně moc světle teda nevidím, zvlášť po finálních událostech s Laurel), tak už mě štvě, jak ji má Oliver omotanou kolem prstu. Jenom ať se chlapec hezky zasnaží nebo ať si jde jinam. :)
Teším sa na oboch: Daniela i Setha... a už mi je jasné kde sa zlepšil bojovať :D
A strašne sa teším na Flasha... Dúfam že tam bude vystupovať sem tam i Oliver a Felicity :D
Lolla napsal(a):
Na Daniela jsem zvědavá asi tak jako každá jiná. Konečně někdo, kdo zaujme Felicity víc než Oliver. I když jím dvěma neskutečně fandím (i když to pro ně moc světle teda nevidím, zvlášť po finálních událostech s Laurel), tak už mě štvě, jak ji má Oliver omotanou kolem prstu. Jenom ať se chlapec hezky zasnaží nebo ať si jde jinam. :)
Přesně to jsem chtěla napsat :-D Trochu to alespoň zamíchá se vztahy.
konečně přijde někdo kdo bude mít o Felicity zájem a jen ji sprostě nevyužije... drogy? to už tu bylo, ale přiznávám, že se na to dá ještě hodně vymyslet tak uvidíme. na flashbacky se snad těší každý, jen aby to dopadlo dobře.
Lolla napsal(a):
Na Daniela jsem zvědavá asi tak jako každá jiná. Konečně někdo, kdo zaujme Felicity víc než Oliver. I když jím dvěma neskutečně fandím (i když to pro ně moc světle teda nevidím, zvlášť po finálních událostech s Laurel), tak už mě štvě, jak ji má Oliver omotanou kolem prstu. Jenom ať se chlapec hezky zasnaží nebo ať si jde jinam. :)
přesně tak, už mě štve, jak si Oliver užívá a pro chudinku Felicity tam žádnej chlap není, takže juchů, přání fanoušků bylo vyslyšeno :)
allyska napsal(a):
přesně tak, už mě štve, jak si Oliver užívá a pro chudinku Felicity tam žádnej chlap není, takže juchů, přání fanoušků bylo vyslyšeno :)
Jo a teď se nám Daniel bude s ní líbit víc jak Oliver (dobře, to se mi asi nestane :D)a všichni tvůrci a fanoušci konečně nebudou muset řešit, která z holek má vyhrát. :D Já jsem měla jasno od začátku a i když mám K. Cassidy hodně ráda, tak prostě tu postavu nesnáším a jinak to už nebude :D A nezajímá mě, že je to podle komiksu a že to nemá být seriál o vztazích (to je jak kdyby Superman nemohl mít Lois):D Takže Danieli do toho a pořádně nám to tam zamotej :D
Jupí! Souhlas! Felicity si zaslouží pořádnýho chlapa. Ne někoho komu se jen líbí, že ho má ráda, ale nikdy to s ní nemyslel vážně( a vždycky když to s nim chce vzdát, hodí jí zase nějakej kompliment a ona je zase v háji). Tohle mě na Oliverovi neskutečně štve ... vlastně se k němu ta otravná Laurel hodí, ať si ji užije :P.
Sleslikslicka napsal(a):
Jupí! Souhlas! Felicity si zaslouží pořádnýho chlapa. Ne někoho komu se jen líbí, že ho má ráda, ale nikdy to s ní nemyslel vážně( a vždycky když to s nim chce vzdát, hodí jí zase nějakej kompliment a ona je zase v háji). Tohle mě na Oliverovi neskutečně štve ... vlastně se k němu ta otravná Laurel hodí, ať si ji užije :P.
Víš, ono je tohle dost těžký :D Já si ve skutečnosti myslím, že Oliver má Felicity vážně rád, ale nechce si to sám pro sebe přiznat. Laurel teď asi stejně navleče černou kůži, takže uvidíme, co se vlastně bude dít. Myslím si, že Daniel je teď tam dan schválně, aby tvůrci trošku zamíchali kartama a viděli reakce fanoušků. Jestli bude mít pár Felicity-Daniel úspěch, tak bych se nedivila, kdyby nakonec bylo vyslyšeno přání fanoušků komiksů a Oliver skončil s tím s kým má :) Důležité teď je, aby to tvůrci všechno nepřepískli a dokázali si tak nějak udržet kvalitu a seriál se tak dočkal těch plánovaných pěti řad (to je podle mě tak akorát :))
Moc sa mi nehodí Felicity a Oliver ako par... dúfam že to tak nebude :D
RoYsVK napsal(a):
Moc sa mi nehodí Felicity a Oliver ako par... dúfam že to tak nebude :D
Mě víceméně taky zas tak ne, ale všechny ostatní dámy v seriálu mi s ním připadají ještě horší, jsou to samý fujafuj balzamovaný normálního výrazu tváře neschopný, unylý slepice a proto u mě zatím tahle dvojka vede. Jak by tam dali sympatickou babu (což nevypadá, že by se k tomu chystali)tak bych jí fandila.
Sleslikslicka napsal(a):
Mě víceméně taky zas tak ne, ale všechny ostatní dámy v seriálu mi s ním připadají ještě horší, jsou to samý fujafuj balzamovaný normálního výrazu tváře neschopný, unylý slepice a proto u mě zatím tahle dvojka vede. Jak by tam dali sympatickou babu (což nevypadá, že by se k tomu chystali)tak bych jí fandila.
přesně tak, příšerná balzamovaná laurel, jako já bych chtěla vidět fel a olivera spolu, ale ještě k tomu ty postavy prostě nedospěly
allyska napsal(a):
přesně tak, příšerná balzamovaná laurel, jako já bych chtěla vidět fel a olivera spolu, ale ještě k tomu ty postavy prostě nedospěly
Tak ona chudina Katie nemůže za to, jakou postavu hraje :D Já strašně lituju toho, že na tu postavu obsadili tuto herečku. V Supernatural se mi hodně líbila a i ve filmech jí to moc jde :) Jen prostě mně osobně vadí, jak Laurel každý vyzdvihuje. Krásná, chytrá, právnička. Prostě slečna dokonalá. Svým způsobem byla Sara to samé (i když Sara aspoň neměla ten pohrdavý pohled a celkem jsem si jí oblíbila, až na to, že neuměla mluvit!) Právě proto jsem si hodně oblíbila Felicity. Není nijak krásná, je to celkem nemehlo a rozhodně si neuvědomuje co v sobě má. Ona je takto dobře vyvinutá postava a já jí Daniela prostě přeju. Ať si užije. Oliver je na tom několikanásobně hůř. Proto s tebou souhlasím v tom, že spolu ještě teď nesmí být. Jinak jsem jediná, komu příjde, že Stephen má asi jen 2 typy výrazů obličeje?:D PS: Škoda Tommyho smrti. V době kdy byl s Laurel mi její postava vadila asi nejmíň! :)
Já osobně nemám vůbec ráda ten fakt, že když přijde na Arrow, tak se vždycky skončí u diskuze nad vztahy, ale ono to na druhou stranu u tohohle seriálu moc jinak nejde. Mám ho ráda a je to kvalitní adaptace, ale nemám pocit že scénář dostatečně pokrývá potenciál komiksu. Jsem fanoušek komiksové verze a tak je podle mě logicky bez debat, kdo by se měl stát Oliverovou vyvolenou, ale sakra, to je tak, ale tak příšerně těžké, když Laurel napsali takhle nesnesitelně.
Původní Black Canary byla fakt super, dynamika co měla s Oliverem byla zábavná a všeobecně, byla to správná vtipná nakopávačka, co uměla Olivera uzemnit...dívat se na 30kg vážící právničku závislou na alkoholu/prášcích. Sorry to je prostě děs...navíc, herečku mám ráda, ale všimli jste si toho, že poslední díly, snad tím jak ještě víc ztrácí váhu, už i v obličeji připomíná smutného chrta? S těma vlasama, já to úplně vidím a nemůžu se toho zbavit :D
Pak tu postavu berte vážně, jediný s kým tam má Oliver vybudovaný hodnotný vztah prostě je Felicity, můžou si za to tvůrci sami, že až na zesnulou Mrs.Queen je to jediná dobře napsaná ženská postava v seriálu.... :(
Lolla napsal(a):
Jinak jsem jediná, komu příjde, že Stephen má asi jen 2 typy výrazů obličeje?:D PS: Škoda Tommyho smrti. V době kdy byl s Laurel mi její postava vadila asi nejmíň! :)
Souhlas ohledně Tommyho smrti, ten tam mohl obecně vydržet dýl.
Ty koukáš Stephenovi na obličej??! To je zásadní chyba, ten křečovitej pokus o herectví pomocí více či méně pokleslých koutků kamenné tváře je stejně bolestivej, jako koukat na topící se koťátko, kdežto na zbytek se kouká dobře :D.
Shadris napsal(a):
Jsem fanoušek komiksové verze a tak je podle mě logicky bez debat, kdo by se měl stát Oliverovou vyvolenou, ale sakra, to je tak, ale tak příšerně těžké, když Laurel napsali takhle nesnesitelně.
Dobře, mám doma jenom asi dvanáct sešitů Arrowa, což je akorát tak velký prd, ale zatím jsem kromě toho, že hlavní hrdina bydlí na hradě, střílí z luku a jmenuje se Oliver Queen nenašla jedinou podobnost se seriálem. Ten komiks má úplně jinou šťávu, je řízně vtipnej, někdy jsou tam zajímavý sociální témata, je plnej polonahejch bab a Black Canary je sympatická kočka co za to umí vzít.
Sleslikslicka napsal(a):
Ty koukáš Stephenovi na obličej??!
Když ono je to hrozně těžké :D Když je polonahý, dívám se mu na tělo. Když je tam s Felicity, Diggem či další postavou, dívám se na ně. No ale co mám dělat, když je oblečený a na scéně s Laurel?:D Katie je hezká a zhubla jen kvůli tomu, že hrála závislačku, ale hergot! Ona tu protivnou a povýšenou ženskou hraje tak věrně, že se jí na ten obličej dívat prostě nemůžu, abych nenadávala. Z toho mi vyplývá dívat se buď na prostředí okolo nich a nebo na něho. :D
Souhlasím, že kdyby seriál měl více shod s komiksem, dívala bych se na něj úplně jinak. Ale musíme přiznat, že seriál a komiks je trochu rozdíl. Vždyť se podívej kolik lidí prostě nesnáší Laurel. To by se ti v komiksu rozhodně nestalo. Horší je, že v poslední době v tom seriálu už nic jiného než vztahy řešit nejde. Bojové scény ti utečou hrozně rychle a některých dílech se jich ani moc nevyskytne. A nebýt Felicity a občas Digga či Roye, tak se seriálu nedostane ani vtipu. Takže tady bohužel moc srovnávat nemůžeme.