Tak tenhle článek nemá chybu, opravdu mě to pobavilo! :D Ty tipy na jed a zavraždění hostů jsou skvělé. :D Sansa s Tyrionem sice ani na tu chvilku nebyli pár snů, ale svatbu oba ve zdraví přežili, což je v Západozemí opravdu úspěch. :D
Sansa a Tyrion jsou muj nejoblibenejsi par z GoT. Ti dva mi k sobe sedi, a Sansa hodne dospela, takze nevidim problem.
Jinak paradni clanek, nikdy jsem se nad tim nezamyslela, protoze samotne GoT je velmi nakladne.
Jídlo: 1,8 milionu.
Pití: 750 tisíc.
Zábava: něco přes 1,8 milionu.
Květiny: 315 tisíc.
Výraz v Joffreyho tváři, když si uvědomí, že je něco špatně: k nezaplacení.
nevermore napsal(a):
Jídlo: 1,8 milionu.
Pití: 750 tisíc.
Zábava: něco přes 1,8 milionu.
Květiny: 315 tisíc.
Výraz v Joffreyho tváři, když si uvědomí, že je něco špatně: k nezaplacení.
Ech, kdyby tak šly diskusní příspěvky plusovat nebo lajkovat... :D
Nevermore won the internet :D
Jinak super článek, docela jsem se u čtení pobavila. :D
Super článek pobavilo mě to ... velice závratná čísla ale když jsou money docela zajímavá představa svadby :)
Seraphine313 napsal(a):
Ech, kdyby tak šly diskusní příspěvky plusovat nebo lajkovat... :D
Popravdě tohle jsem si už u čtení komentářů taky párkrát říkal. ;)
Tak zatím mám jen na ten jed
Tá posledná veta :) Akčná cena, len teraz jed na kráľa za neuveriteľných 20€!!! :D :D :D
Megan napsal(a):
Sansa a Tyrion jsou muj nejoblibenejsi par z GoT. Ti dva mi k sobe sedi, a Sansa hodne dospela, takze nevidim problem.
Jinak paradni clanek, nikdy jsem se nad tim nezamyslela, protoze samotne GoT je velmi nakladne.
Ona z něj sice má hrůzu, ale jinak žádný problém :D.
Jed Westerosi?
Je to hrozně chytrý a vtipný nápad, ale trošku to ztrácí tím, jak míchají knihy a seriál, když to se v mnohém lišilo, a ne úplně tomu asi rozumějí. Např. něco přes 70 chodů. Bylo jich 77, což má důležitou symboliku. Stejně jako to, že se brali prvního dne roku 300, kdy by nebyla sranda sehnat všechno lehce. Významná data lákají hodně zájemců.