Diskuze k článku Top 10 hláškujících cyniků
havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 39 | Abby Sciutová
6. 7. 2014 / 16:15:13 (před 10 roky)
off
PrcekTK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
6. 7. 2014 / 16:33:24 (před 10 roky)
off
havlik.jakub666 napsal(a):

House až druhej?

Nevidel jsi Black Books? Ver mi. House je pravem druhym. :D Tady ano.

Always take a banana to a party, Rose.
kutikk
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 7. 2014 / 16:51:45 (před 10 roky)
off

Já bych přiadala i Karen z Willa a Grece, její hlášky mě vždycky dostaly do kolen :D

meren
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
6. 7. 2014 / 16:57:57 (před 10 roky)
off

spíš než Beana bych tam viděl Černou zmiji

LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
6. 7. 2014 / 17:16:12 (před 10 roky)
off

Sheldona sice miluji a jeho hlášky jsou super, ale asi bych ho neoznačila zrovna jako cynika.

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
6. 7. 2014 / 17:17:20 (před 10 roky)
off

Tak vzpomínka na Nilese a Bernarda potěšila. :) A souhlasím, Bernard Black musí být na prvním místě! :D

Cherry :-*
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 7. 2014 / 17:17:33 (před 10 roky)
off

House by měl být 1. :D Na něho nemá nikdo :D :D

Seriály jsou moje droga a tato stránka je bránou do sedmého nebe. - Cherry :-*
Dee_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
6. 7. 2014 / 17:40:43 (před 10 roky)
off

Chybí mi tam Damon z TVD a Stiles z TW.

kareen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
6. 7. 2014 / 17:46:20 (před 10 roky)
off

Za sebe bych přidala ještě Sherlocka od BBC, dále pak Richard Fish z Ally McBeal, Mat Albie- Studio 60, sir Humprhey Appleby-Jistě pane ministře, Plk. Jack O'Neill-Stargate, Dean Winchester-Supernatural a i když jsou ty hlášky opravdu hodně temné a zas ne moc tak k smíchu, tak cenu za největšího cynika u mě vyhrává Rust Cohle z True Detective.

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 7. 2014 / 17:54:01 (před 10 roky)
off

Čekala jsem, že se mezi desítkou objeví Damon z TVD :) ale potěšil mě aspoň Nathan z Misfits :)

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 7. 2014 / 17:54:50
venalce
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
6. 7. 2014 / 18:29:10 (před 10 roky)
off

Taky tu postrádám Damona z The Vampire Diaries, ten tu opravdu neměl chybět. A osobně bych sem zařadila i Emersona Codda z Pushing Daisies, ale nemohlo se sem vejít všechno, že?

Do not feed the trolls
melankao
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
6. 7. 2014 / 18:35:07 (před 10 roky)
off

Chýba mi tam Sherlock :)

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
6. 7. 2014 / 18:49:26 (před 10 roky)
off

Musím pochválit skvěle napsaný článek, hlášky potěšily, připomněly skvělé scény.
Těžko vybrat, koho mám nejradši, zbožnuju stejně jak Nilese, tak Coxe s Kelsem.
Btw Nathana z Misfits jsem nemohla vystát.

Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
6. 7. 2014 / 18:54:16 (před 10 roky)
off

Když jsem viděla House jako druhého, lehce jsem se podivila. Ale ano, Bernard je stoprocentně číslo 1, jeho hlášky nemají chybu :) Co věta, to perla :)

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
B.K.Fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 7. 2014 / 19:25:06 (před 10 roky)
off

Chybí mi tam Stiles z Teen Wolf, Dean Winchester ze Supernatural, Damon z TVD a hlavně Sherlock.

High functioning sociopath, Cumberbitch. Allons-y, Geronimo. SuperWhoLockian :D
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 7. 2014 / 19:25:43
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
6. 7. 2014 / 19:31:21 (před 10 roky)
off
bara.krizo napsal(a):

Chybí mi tam Stiles z Teen Wolf, Dean Winchester ze Supernatural, Damon z TVD a hlavně Sherlock.

Presne týto chýbajú aj mne :) Aj keď tiež som čakala že bude House prvý, Black Books som nevidela, nemôžem súdiť.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 7. 2014 / 19:31:33
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
6. 7. 2014 / 19:34:13 (před 10 roky)
off

Skvělý žebříček. Fakt pobavilo

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
6. 7. 2014 / 19:51:16 (před 10 roky)
off

Článok je fantasticky napísaný, seriálové hlášky milujem. Z tejto desiatky poznám len Sheldona a Housa, aj to som videla len pár epizód z oboch, takže ostatní idú trochu mimo mňa. Ale hlášky sú super :)

A ešte som chcela, že páči sa mi vaša taktika, že na obrázku ste dali Housa a potom, keď som sa dostala v článku už naňho a bol ešte len druhý, tak som rýchlo scrollovala dole, aby som zistila, kto je prvý :)

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 7. 2014 / 19:52:44
nevermore
6. 7. 2014 / 20:44:48 (před 10 roky)
off

Fakt každej kdo říká, že House by měl bejt první nikdy neviděl Black Books. ;) Ale takových hláškujících cyniků je neskutečná halda.

PS. Ten citát u House je celkem spoileroidní, ale zase je pravda, že jestli se někdo na House nekouknul doteď tak už to asi nikdy neudělá. ;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
6. 7. 2014 / 21:57:20 (před 10 roky)
off
reallyreallychildish
6. 7. 2014 / 22:03:13 (před 10 roky)
off
nevermore napsal(a):

PS. Ten citát u House je celkem spoileroidní, ale zase je pravda, že jestli se někdo na House nekouknul doteď tak už to asi nikdy neudělá. ;)

Ale já se kouknu, fakt! Jen jsem doteď neměla čas přes všechny ty jiný seriály. :D

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Michell
6. 7. 2014 / 22:46:55 (před 10 roky)
off
bara.krizo napsal(a):

Přesně tak, také mi tam tihle 4 chybí. :)

Sarrah
7. 7. 2014 / 00:28:18 (před 10 roky)
off

Tiež mi tam síce strašne chýba Damon z TVD, ale ešte viac Charlie Harper!!:D toho som tu fakt čakala no:D

Emkie
7. 7. 2014 / 00:33:57 (před 10 roky)
off

Rozhodně jsem zde čekala Damona (TVD), Deana (Supernatural) a Stilese (Teen Wolf) a docela mě mrzí, že tady nejsou :/ Zaslouží si to.. Ale aspon Nathan :) !

Elža
7. 7. 2014 / 00:34:23 (před 10 roky)
off

Taky mě nejdřív překvapilo, že Dr. House není na prvním místě a marně jsem se snažila vymyslet, kdo by ho mohl trumfnout. Vážně nechápu, jak jsem mohla zapomenout na Bernarda Blacka! Ten je vážně nejlepší.

LadyJ napsal(a):

Sheldona sice miluji a jeho hlášky jsou super, ale asi bych ho neoznačila zrovna jako cynika.

Taky moc nechápu, proč je Sheldon zařazen mezi cyniky. Hlavně proto, že to co řekne, jemu samotnému přijde naprosto logické a nijak zvláštní/vtipné.

Snažila jsem se vymyslet, koho bych do Topky zařadila já.
Jako první mě napadlo Damon z TVD, i když už mi od 4. série nepřijde tak cynický, jako na začátku.
(Damon a Stefan jsou ve starém domě a hledají Klausovy slabiny.)Damon: Co je tvůj plán? Že je Klaus alergický na prach?

Určitě bych do Topky zařadila i Max Black z 2BG, třeba hned na třetí místo. Mám ji vážně ráda a hlášek má opravdu nepočítaně.
(Caroline si stěžuje na vedro.)
Max: Přestaň s tím bojovat, prostě se tomu poddej. Ani nevím, proč cituju násilníka.

Je to spíš drsňák než cynik, ale vzpomněla jsem si na Horatia z CSI: Miami.
Howard Benchley: Nebudete mi věřit, ale já jsem Barbaru nepřijel zabít.
Horatio Caine: Máte pravdu, nevěřím vám.

Horatio: Obchodujete se zbraněmi.
Hawk: Ach. Vy to nevzdáte. Snažíte se mě na něco dostat. Nezaplatil jsem poplatek za psa.
Horatio: To si připíšu na seznam.

A taky Dr. Who!
Doktor: Ty máš práci?!
Rory: Jistěže mám... co si myslíš, že bez tebe děláme?
Doktor: Cicmáte se?

A když všechno ostatní selže, nechte si narůst vlasy a bude to v pohodě.
Editováno: 6x | Naposledy: 7. 7. 2014 / 00:37:58
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 7. 2014 / 00:35:27 (před 10 roky)
off

Pěkný žebříček ale víte kdo v něm opravdu hodně chybí? No přece Spike s BtVS! Jeho cynismus a drsné hlášky se bez problémů vyrovnávají všem uvedeným.
Taky bych ještě přidal Sherlocka, Damona, Charliho Harpera a Barneho Stinsona! :-)

spike
akyf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
7. 7. 2014 / 01:07:51 (před 10 roky)
off
Akyf
Editováno: 2x | Naposledy: 7. 7. 2014 / 01:10:48
akyf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
7. 7. 2014 / 01:09:44 (před 10 roky)
off
bara.krizo napsal(a):

Ano, ano, ano a ano. Za mě bych zmínila i Hawkeye Pierce z M*A*S*H. Ale jinak je to perfektní článek a s prvním místem nelze než jen souhlasit.

Akyf
Brontofúzik
7. 7. 2014 / 05:00:03 (před 10 roky)
off
spike napsal(a):

Pěkný žebříček ale víte kdo v něm opravdu hodně chybí? No přece Spike s BtVS! Jeho cynismus a drsné hlášky se bez problémů vyrovnávají všem uvedeným.
Taky bych ještě přidal Sherlocka, Damona, Charliho Harpera a Barneho Stinsona! :-)

100% súhlasím :) nahradila by som v rebríčku určite Sheldona niekým iným. Ten tam nemá čo robiť, je to snáď najotravnejšia postava. Sú postavy, ktoré sú svojim cynizmom vtipné, ako napríklad Charlie Harper, alebo zaujímavé ako Santana z Glee, či House, ale Sheldon nie je cynický, on je vyslovene otravný.

Nerozumiem prečo tam nie je Sherlock, keď už hovoria o Houseovi, že bol ním inšpirovaný. Tak potom tam patrí aj Sherlock. Charlie je klasika, Spike tiež. Damon je aký priemer, ale tak patril by aspoň ku koncu, Barney tiež samozrejme.

Najviac však nerozumiem tomu, prečo je House na druhej priečke. Vážne patrí na prvú priečku, oprávnene a právom. Nikto nie je lepší než on. A ehm :D asi som trochu ako on,málokedy uznávam autority a názory druhých beriem jedným uchom dnu a druhým von. :P House je proste extra trieda!

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
7. 7. 2014 / 07:12:08 (před 10 roky)
off
spike napsal(a):

Sypu si popel na hlavu! Na "Peroxida" jsem zapomněla! :D Ano, hlášky měl legendární. :)

A koukám, že Black Books po tomto článku přibude fanoušků! :D Vážně to stojí za to, lidi! ;)

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
7. 7. 2014 / 07:50:15 (před 10 roky)
off
Tempy napsal(a):

A koukám, že Black Books po tomto článku přibude fanoušků! :D Vážně to stojí za to, lidi! ;)

už ho mám na seznamu :D

lokot
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 7. 2014 / 13:29:13 (před 10 roky)
off

Parádní článek, a myslím si, že i dobrá volba cyniků.

Holy
lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
7. 7. 2014 / 14:15:58 (před 10 roky)
off

Článek moc potěšil. Zrovna včera jsem se znova dívala na Black Books a 1. místo je rozhodně zasloužené. Jinak těch seriálových cyniků je strašně moc a prostě není možné sem vypsat úplně všechny, takže za mě naprostá spokojenost.

Elža napsal(a):

Určitě bych do Topky zařadila i Max Black z 2BG, třeba hned na třetí místo. Mám ji vážně ráda a hlášek má opravdu nepočítaně.
(Caroline si stěžuje na vedro.)
Max: Přestaň s tím bojovat, prostě se tomu poddej. Ani nevím, proč cituju násilníka.

Sakra jak jsem na ní mohla zapomenout? :D možná vyměnit jí za Sheldona a bylo by to perfektní :)

sonator
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
7. 7. 2014 / 15:11:00 (před 10 roky)
off

mě tam chybí Tim Roth jako Dr. Lightman z Lie to me, tam byl taky skvělej :)

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 7. 2014 / 15:11:27
PrcekTK
7. 7. 2014 / 16:22:00 (před 10 roky)
off
sonator napsal(a):

mě tam chybí Tim Roth jako Dr. Lightman z Lie to me, tam byl taky skvělej :)

Mas pravdu, na toho bych zapomnela. Ten byl super. :)
Damon je cynik, ale Dean mi jako cynik tolik neprijde. A Sherlock je jako Sheldon, a jak tu nekdo zminil, to, co rika, mu prijde v podstate logicke a zrejme. Jen je trochu jiny. Prijde mi, ze dost lidi si tu plete ironii a sakrasmus prave s cynismem.

Fifipek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
7. 7. 2014 / 16:53:31 (před 10 roky)
off

Docela mi tu chybí Buffy a znalcům rozhodně John Crichton z Farscape :) Jinak Rust Cohl z True detective tu není právem, protože jeho postava není cynik, ale strašnej nihilista :D

Klik
7. 7. 2014 / 18:32:30 (před 10 roky)
off
Elža napsal(a):

A taky Dr. Who!
Doktor: Ty máš práci?!
Rory: Jistěže mám... co si myslíš, že bez tebe děláme?
Doktor: Cicmáte se?

Doktora by som medzi cinikov nepridávala, lebo on čo hovorí mu to pripadá logické, tak ako pre Sherlocka a Sheldona :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
andrea168
7. 7. 2014 / 19:57:05 (před 10 roky)
off

Pridala bych Damona z Tvd a Max z 2BG. Diky za Scrubs a na BB se urcite podivam.
Sheldon ma obcas dokonalou cynickou hlasku, ale ty superlogicke u nej prevladaji.

calipsso
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 7. 2014 / 23:34:38 (před 10 roky)
off

Damon z TVD tam vůbec NEPATŘÍ...Jeho hlášky jsou většinou nuceně přidané, aby trochu odlehčil situaci, ale mezi tyhle týpky teda rozhodně nepatří ani za nic...
Nathan z Misfits byl úžasný, další série už bez něho nebyly ono..
Žebříček sedí.. ještě dodat černou zmiji(moc lidí nezná, starý seriál) možná (jméno si nevybavuji) postavu z  six feet under, ale chybí mi tu hodně Max z 2 Broke girls...ta mě hodně dostává :-D
Jinak skvělý žebříček

jaaaaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 7. 2014 / 15:04:37 (před 10 roky)
off

mne tam chybal aj chendler z priatelov, mozno nie je jeho humor az tak cynicky, ale mna vzdy pobavil :)

jaaaaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 7. 2014 / 15:11:49 (před 10 roky)
off

a fakt som zabudla na charlieho harpera :D
ten mal byt urcite v top 10 :)

epizoda, kde alan chodil so starsou susedkou :
charlie alanovi : "preco chodis so zenou, ktora prisla o panenstvo pocas 2.svet.vojny? a ako ju poznam, nebolo to s nasimi chlapcami. "

"jej maturitne tablo visi na stene v jaskyne vo francuzsku."
"dizertacku mala na temu ohen."
"precitaj si karticku"..(ty si ju cital?) "nedalo sa, je to klinovym pismom." (je stara) "priniesol ju rimsky centurio"

Brontofúzik
8. 7. 2014 / 16:21:42 (před 10 roky)
off

Mne ešte napadol Leroy Jethro Gibbs. Dneska som pozerala jednu epizódu a úplne som si spomenula na tento rebríček. :D On mi príde vcelku dosť cynický.

Inak ktosi tu písal, že Sherlocka a Dr.Who by nedával, lebo im to príde logické. Faktom je však, že každému cynikovi prídu jeho cynizmus a argumenty logické. Čiže to vlastne nie je žiadne odôvodnenie.

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
Elža
8. 7. 2014 / 16:57:30 (před 10 roky)
off
Klik napsal(a):

Doktora by som medzi cinikov nepridávala, lebo on čo hovorí mu to pripadá logické, tak ako pre Sherlocka a Sheldona :)

Sherlocka a Sheldona za cyniky nepovažuju, ale Doktora bych k nim do skupinky nezařadila. Zrovna u Doktora mi vždycky přijde, že si občas z lidí dělá legraci úmyslně, glosuje... Prostě že sám chápe, co říká vtipného, místy až cynického.
Samozřejmě že ho nepovažuju za vrcholného cynika, ale na takové 9. místo bych ho klidně dala.

A když všechno ostatní selže, nechte si narůst vlasy a bude to v pohodě.
PrcekTK
8. 7. 2014 / 20:10:22 (před 10 roky)
off
Buffyna napsal(a):

Inak ktosi tu písal, že Sherlocka a Dr.Who by nedával, lebo im to príde logické. Faktom je však, že každému cynikovi prídu jeho cynizmus a argumenty logické. Čiže to vlastne nie je žiadne odôvodnenie.

No prave ze me. Cynik si to uvedomuje a zesmesnuje zakladni hodnoty lidi, protoze on je ma jinde. Sheldon, Sherlock je maji jinde, ale nesnazi se ostatni zesmesnit, ne primo. Oni chapaji, ze maji jine hodnoty a poucuji o nich druhe.
A u doktora je to spekulativni, protoze kazdej jinej doktor = jiny humor, jiny scenarista. Pokud je myslena devitka, tak kdyz uz tak byl sarkasticky. Desitka byl vtipalek. Jedenactka je spise neco jako Sheldon.

Richter.Jack
9. 7. 2014 / 19:59:25 (před 10 roky)
on

A kdepak je Allan Shore z Kauz z Bostonu?

LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 7. 2014 / 22:05:01 (před 10 roky)
off

Byla jsem týden bez internetu na dovolené a při návratu najdu tento článek. Paráda, úžasný článek.

LenkaTalaskova SMG lover
Jiand
13. 7. 2014 / 16:38:34 (před 10 roky)
off

Radši než Santanu bych tam viděl Sue :/

Slunecko.......
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
13. 7. 2014 / 21:25:46 (před 10 roky)
off

Moc děkuju za zařazení Bernarda - ten je vážně jednička ;) Kdo mě ale aktuálně hrozně baví je Max z 2 Broke Girls. Její hlášky jsou dokonalý :D

Ajka
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
1. 9. 2014 / 22:44:55 (před 10 roky)
off

Jsem pro druhý díl, protože spousta skvělých cyniků hláškařů se do žebříčku nevešla:
Dexter, Damon (TVD), George (Dead Like Me), Pam (True Blood), Emerson Cod (Pushing Diasies), Sherlock, René (Haló, Haló), Zöe (Firefly), Samantha (SATC) a mnoho dalších :)

I didn't do it... and I'll never do it again!
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 9. 2014 / 22:47:43
mikef
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
23. 10. 2014 / 21:01:45 (před 10 roky)
off

za napad, nebude aj dalsia sezona ?

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 11. 2014 / 12:21:12 (před 9 roky)
on

Will McAvoy z The Newsroom se sem taky skvěle hodí :)

Brontofúzik
4. 12. 2014 / 06:22:12 (před 9 roky)
off
PrcekTK napsal(a):

No prave ze me. Cynik si to uvedomuje a zesmesnuje zakladni hodnoty lidi, protoze on je ma jinde. Sheldon, Sherlock je maji jinde, ale nesnazi se ostatni zesmesnit, ne primo. Oni chapaji, ze maji jine hodnoty a poucuji o nich druhe.
A u doktora je to spekulativni, protoze kazdej jinej doktor = jiny humor, jiny scenarista. Pokud je myslena devitka, tak kdyz uz tak byl sarkasticky. Desitka byl vtipalek. Jedenactka je spise neco jako Sheldon.

Ja vnímam Doctora Who skôr ako koncept, je pravda, že každý z nich je iný, ale stále mi prídu najmä 9-ka a 12-ka dosť cynickí. Ale celkovo spôsobom života Doctora je to pre mňa cynik ako vyšitý.

Rosalinda
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
30. 12. 2014 / 16:20:49 (před 9 roky)
off

Chybí mi tam Sherlock...

I'm definitely just a mad girl without a blue box.
majka147
17. 4. 2016 / 08:42:38 (před 8 roky)
off

Bernard si to prvé miesto naozaj zaslúžil, Práve som dopozerala celý seriál... No bomba :)