Diskuze k článku Emmy 2014: Nominace
Lukoil Black
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
10. 7. 2014 / 19:13:13 (před 10 roky)
off

Hmmm...A Tatiana zase nic.

Alexka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 47 | James May
10. 7. 2014 / 19:15:03 (před 10 roky)
off

Kolik postav asi musí Táňa zahrát, než dostane nominaci...

TheRaven
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
10. 7. 2014 / 19:24:40 (před 10 roky)
off

Tatiana a Hannibal zase nic, ale to se dalo čekat. Nicméně jsem ráda za Breaking Bad a True Detective, jen nevím, komu z nich mám fandit, když jsou ve stejné kategorii... v dramatu nejspíš Breaking Bad a v hercích Mattovi/Woodymu.

fandapcd
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
10. 7. 2014 / 20:27:39 (před 10 roky)
off

Furt jedno a to samý dokola. To maj předplacený bo jak?

DrMovr7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
10. 7. 2014 / 20:49:28 (před 10 roky)
off

Moje milovaná Amy Poehler z Parks & Rec. stále stejně geniální už šestou sérii, nominovaná po xtý, ale je to marný, už ani nevěřím, že by to letos klaplo. Nick Offerman, který jen očima a knírem vyjádří cokoli od nenávisti po zamilovanost a stejně z něj všichni umřou smíchy, pro jistotu ani nikdy nominován není.

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb
jflint
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 7. 2014 / 21:12:55 (před 10 roky)
off

A opět bez nominace pro Tatianu Maslany, místo toho se tu každý rok objevuje ta samá říkanka pořád dokola.

nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 7. 2014 / 21:29:31 (před 10 roky)
off

Absence Tatiany Maslany opět dokázala, že Emmy nemá absolutně co dělat s výkonem, ale s tím v jakým seriálu a na jaký stanici hrajete. Ale hlavně, že se dostane na ty co jsou nominovaný už x let po sobě. Aspoň to Fargo mi udělalo radost.

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 7. 2014 / 21:45:42 (před 10 roky)
off

Trochu mi to připomíná minulý rok (teda až na pár novinek)

phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 7. 2014 / 22:11:33 (před 10 roky)
off

A Tatiana zase nic. Pořád ta samá písnička.

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
10. 7. 2014 / 22:14:42 (před 10 roky)
off

Tak já jsem moc ráda za nominaci Matta Bomera, snad sošku obdrží, jeho výkon v normal heart byl skvělý a jako každý rok držim pěsti mf :)

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 7. 2014 / 22:14:58
Ka-ce-nec-ka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 7. 2014 / 01:06:12 (před 10 roky)
off
allyska napsal(a):

Tak já jsem moc ráda za nominaci Matta Bomera, snad sošku obdrží, jeho výkon v normal heart byl skvělý a jako každý rok držim pěsti mf :)

Souhlasim, Matt si nominaci zasloužil a snad tu sošku dostane!

ElizaJane
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
11. 7. 2014 / 07:36:19 (před 10 roky)
off

Doufám, ze sošku dostanou Matt Bomer i Mark Ruffalo, jejich výkon v The normal heart a The normal heart obecně me dostaly na hodně dlouhou dobu

Deliverance comes at a cost. I bear it so they don´t have to.
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
11. 7. 2014 / 07:47:40 (před 10 roky)
off

V tipovačce jsem to odtipoval podle svého přání ( takže hlavně Modern Family a Game of Thrones ), což znamená jediné - zase nic neuhodnu :)

Hold the Door!
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
11. 7. 2014 / 08:58:36 (před 10 roky)
off

2x je v tipovačke na najlepší ženský výkon vo vedľajšej úlohe-dráma Christine Baranski,namiesto Magie Smith

Gallifrey fall no more!
Nathaniell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 7. 2014 / 09:05:16 (před 10 roky)
off
Locke napsal(a):

V tipovačce jsem to odtipoval podle svého přání ( takže hlavně Modern Family a Game of Thrones ), což znamená jediné - zase nic neuhodnu :)

To rozhodně nebudeš jediný! Vždycky to tipuju podle svých aktuálních sympatií, takže tentokrát OITNB, Masters of Sex a Lena Headey. Moc velkou úspěšnost ale nečekám :-)

Žiji ve fikčních světech, iluzích a sebeklamech. Tak mi je, prosím, neberte!
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
11. 7. 2014 / 22:56:31 (před 10 roky)
off

Mně se tipovačka nezobrazuje. Proč?

Tatiany je škoda. Není třeba mimo hru kvůli tomu, že je to kanadský seriál? Každopádně to moc přeju Lizzy Caplan, je to skvělá herečka, která na pořádné uznání čekala fakt dlouho.

nevermore
12. 7. 2014 / 00:41:56 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

Tatiany je škoda. Není třeba mimo hru kvůli tomu, že je to kanadský seriál?

Sherlock je tam taky a to je britský. To samý Derek, Downton Abbey a Luther a těch všech jsem si všimnul jenom tak po rychlým projetí možná tam bude ještě něco.

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
madPav3l
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
12. 7. 2014 / 13:37:11 (před 10 roky)
off

Může mi někdo vysvětlit proč je tam Breaking Bad, když už to dávno skončilo?

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 7. 2014 / 13:37:20
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
12. 7. 2014 / 13:50:12 (před 10 roky)
off
madPav3l napsal(a):

Může mi někdo vysvětlit proč je tam Breaking Bad, když už to dávno skončilo?

Základní pravidla jsou, že seriál se musí originálně vysílat mezi 1. červnem loňského roku a 31. květnem letošního roku. Musí se vysílat mezi 6 večerní a 2 hodinou ranní a musí se vysílat aspoň na 50 % území USA.

Poslední řada Breaking Bad byla rozdělena do dvou polovin - ta druhá se začala vysílat 11. srpna 2013, takže do daného období seriál spadá.

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 2x | Naposledy: 12. 7. 2014 / 13:50:57
DrMovr7
12. 7. 2014 / 14:52:30 (před 10 roky)
off
Winnie 2.0 napsal(a):

Taky ji u sebe nikde nevidím.

Úplně pod všema nominacema nad medailonkem ragelly je text: "Pokud se chcete zapojit do hry a za odměnu získat novou trofej, vyjádřete svůj názor v naší soutěžní tipovačce."

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb
Exredaktorka
12. 7. 2014 / 23:53:00 (před 10 roky)
off
DrMovr7 napsal(a):

Úplně pod všema nominacema nad medailonkem ragelly je text: "Pokud se chcete zapojit do hry a za odměnu získat novou trofej, vyjádřete svůj názor v naší soutěžní tipovačce."

Aha, dík. Já ji právě neviděla ani v soutěžích, tak jsem se divila.

nevermore napsal(a):

Sherlock je tam taky a to je britský. To samý Derek, Downton Abbey a Luther a těch všech jsem si všimnul jenom tak po rychlým projetí možná tam bude ještě něco.

No jo, ale to se pak vysílá i v USA, Seraphine31 potvrdil, že to je třeba, jak jsem si myslela.

nevermore
13. 7. 2014 / 01:39:34 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

No jo, ale to se pak vysílá i v USA, Seraphine31 potvrdil, že to je třeba, jak jsem si myslela.

Ale vzhledem k tomu, že je to všechno (až na DA) od BBC tak bych řekl, že v USA se to vysílá přes BBC America, což je přímo domovská stanice Orphan Black. Ale nevím, možná jsem vedle.

Iveta Kovářová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
13. 7. 2014 / 18:41:38 (před 10 roky)
off

Kdepak je Arrow ani jedna nominace :(

Vědma
happy
13. 7. 2014 / 19:34:23 (před 10 roky)
off

Já se zase přiznám, že mi tady chybí James Spader (The Blacklist). Pravdou ale je, že několik herců z kategorie nejlepší mužský herecký výkon ani neznám, tak nemůžu úplně porovnávat. Tak snad příště... :/

Tick tock goes the clock, and what now shall we play?
Exredaktorka
13. 7. 2014 / 21:42:29 (před 10 roky)
off
happy napsal(a):

Já se zase přiznám, že mi tady chybí James Spader (The Blacklist). Pravdou ale je, že několik herců z kategorie nejlepší mužský herecký výkon ani neznám, tak nemůžu úplně porovnávat. Tak snad příště... :/

Víš co, já bych ho taky aspoň nominovala, kdežto taková Melissa McCarthy to má, já nevím za co. Letošní Mike a Molly byli úplně odpadoví. Některé seriály tam jsou vyloženě každý rok, podle mě ne vždy zaslouženě, ale oni prostě mají typy toho, co tam vybírají, a Blacklist jim tam podle mě nesedí.

happy
14. 7. 2014 / 17:12:39 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

Víš co, já bych ho taky aspoň nominovala, kdežto taková Melissa McCarthy to má, já nevím za co. Letošní Mike a Molly byli úplně odpadoví. Některé seriály tam jsou vyloženě každý rok, podle mě ne vždy zaslouženě, ale oni prostě mají typy toho, co tam vybírají, a Blacklist jim tam podle mě nesedí.

Mám taky takový dojem... Někdy se mi zdá, že koukám na ty stejné nominace rok co rok. Jistě, herci jsou to dobří, ale seriálových herců z novinek je vidět v nominacích málokdy. Jen doufat, že Jamesovi se to podaří někdy na příští rok. ;)

Tick tock goes the clock, and what now shall we play?