ano:))), True Blood se zlepšilo, to bylo asi Ericem. Můžu mít takový hloupý dotaz? Je to k ratignu k Dominion, proč je tam nárůst, když jsou čísla menší než minulý týden? Děkuji za vysvětlení :-)
Defiance zlepšení, to rád vidím :-)
12Nicol napsal(a):
ano:))), True Blood se zlepšilo, to bylo asi Ericem. Můžu mít takový hloupý dotaz? Je to k ratignu k Dominion, proč je tam nárůst, když jsou čísla menší než minulý týden? Děkuji za vysvětlení :-)
Procenta se počítají z ratingu (první číslo), ne z celkové sledovanosti :) U kabelovek rating není až tolik podstatný, každopádně tabulka s automatickým počítadlem je tvořena primárně pro seriály na komerčních stanicích, kde nezáleží na celkové sledovanosti, ale právě na ratingu, proto se to počítá z něj :)
ragelly napsal(a):
Procenta se počítají z ratingu (první číslo), ne z celkové sledovanosti :) U kabelovek rating není až tolik podstatný, každopádně tabulka s automatickým počítadlem je tvořena primárně pro seriály na komerčních stanicích, kde nezáleží na celkové sledovanosti, ale právě na ratingu, proto se to počítá z něj :)
děkuji :), konečně to chápu :)
Minulý týden jsem psal: doufám, že u druhého dílu Under the Dome sledovanost neklesne. Tak klesla no :-) Ale v porovnání s ostatními seriály pořád dobrý myslím :)
Je to lepšie ako minulý týždeň a za to som rada, hlavne som prekvapená z Devious Maids :)
Teď jsem si všimla, že v tabulce chybí Rookie Blue :)
Gabik.029 napsal(a):
Teď jsem si všimla, že v tabulce chybí Rookie Blue :)
to asi není důležité, když to jede v Kanadě, tam o obnovení rozhodují čísla u nich, ne v USA :)
ragelly napsal(a):
to asi není důležité, když to jede v Kanadě, tam o obnovení rozhodují čísla u nich, ne v USA :)
No to doufám, tiskovka ABC totiž nepotěšila, vypadá to na zrušení, přitom s číslama jsou na tom dobře.