Já bych si tipla, že to bude Joe. Jeho dějová linka mi nepříjde už nijak zajímavá. Jinak bych asi nerozdejchla Severida, Leslie a právě Otise :)
Podle mě tam zůstane Shay... (Ne, že bych si to přál, ale myslím si to)
Já bych to taky odhadovala na Shay (ale nadšená z toho nejsem). Docela by to vysvětlovalo i to, že se Kelly s Mattem zase víc spřátelí. Přece jenom si sám Casey prošel ztrátou Hallie, takže by mohl být pro Kellyho dobrou oporou. :)
Takže předpokládám, že to znamená, že ani Caseyho a ani Severide neumřou? Dobrá tedy. Pak mi tolik nevadí kdo to bude. Ještě by to nemusela být Shay, tu mám taky ráda , nebo Herrmann. Na druhou stranu pro Dawson bych netruchlila...
Taky si myslím, že to bude Shay (to mě štve). A Matt bude Kellymu oporou. Ale je pravda, že kdyby tam zůstala Dowson, tak bych byla ráda (nic proti, ale něčím mi nesedí).
To by v případě Dawson asi neudělali. Casey přece jenom už přišel o Hallie. Já mám Shay ráda....no necháme se překvapit.
Doufám, že to nebude Shay.
Shay alebo ten týpek /jeho meno si nepamätám/, čo má tak veľa detí
Tak nějak mám pocit, že tam zůstane Shay, bohužel, tu mám moc ráda :(
Neděste mě všichni s tou Shay, ta to být nesmí! Ji i Dawson mám ráda, takže doufám, že to bude někdo z pánů (Severide je z toho očividně venku, uf...)
No, já bych po Shay sice netruchlila, ale podle mýho jsou tam lepší uchazeči - již zmiňovaný Joe nebo ten mladej, co byl ještě donedávna kandidátem. Moc děje se taky nemotá kolem Mouche. Shay podle mýho není až tak pravděpodobná z toho důvodu, že by pak Dawson nezbyla žádná kamarádka, což by byla komplikace s blížící se svatbou. A navíc by od tvůrců nebylo až tak logické zbavit se jedné z mála žen v seriálu... I když na druhou stranu argument, že by to stmelilo Caseyho a Severida, není až tak nelogický. Navíc Shay neměla moc dobrý dějový linky, spíš sekundovala Dawson a Severidovi... A když jsem se zmiňovala o tom, že by Shayina smrt komplikovala svatbu Dawson a Caseyho, možná to tůrci chtějí - tvůrci vždy hledají důvody jak vztah hrdinů co nejvíce zkomplikovat a natahovat - protože pak už moc zajímavého v jejich vztahu není - sestěhování se, zasnoubení se (obojí mají Casey a Dawson skoro za sebou), svatba, děti...
No, uvidíme, jsem docela zvědavá, původně jsem si myslela, že se odtamtud dostanou všichni, možná až na někoho z jiného hasičského týmu, který do budovy taky šel.
Ugh, do dneška jsem si žila spokojený život a v klidu jsem se těšila na září, až opět uvidím drsné hipster-swag duo Shay & Severide v akci.
Ale velice ti děkuju, Pajky! :P Teď až do 23. září mám o zábavu postaráno. Čeká mě spoiler mánie a stalkování celého cast and crew CF na sociálních sítí... yay... !
Asi se teď strachy pos*ru z toho čekání na info, kdo natáhne bačkory. A pak ještě jednou, až se to dozvím.
Já myslím, že Shay nezabijou, protože by přišli o jednu ze dvou hlavních ženských postav.
Tipuju Millse nebo Herrmanna. Vyřešil už si Mills PD/Fire - kam chce jít? Nevzpomínám si teď, ale jestli ne, tak spíš to vidím na Herrmana - toho má rád snad asi každý... I když to by Caseyho a Severida nesvedlo nijak moc dohromady, že. No, možná to ta Shay nakonec bude.
Mania Dardeville napsal(a):
Takže předpokládám, že to znamená, že ani Caseyho a ani Severide neumřou? Dobrá tedy. Pak mi tolik nevadí kdo to bude. Ještě by to nemusela být Shay, tu mám taky ráda , nebo Herrmann. Na druhou stranu pro Dawson bych netruchlila...
Někde jsem četla, že Dawson a Casey se opravdu zasnoubí, takže asi spíš ona neumře.
Ufff, Casey to nebude. Dawson jako postavu nemám moc ráda, ale Mattovi bych smrt další přítelkyně nepřála. Shay mě baví strašně, bohužel zni nejpravděpodobněji. Pak možná ještě Otis, který měl techtle s Kellyho ségrou, ale Otis je zlatíčko, to by mi bylo fakt líto. Herrmann s jeho 150 dětma, to by bylo fakt krutý. Nejlépe bych asi rozdýchala smrt Mouche, Cruze nebo Millse.
Na oficiální stránce Chicago Fire na FB byla fotka čtecí zkoušky ke třetí sérii, tak nevím, jestli chtěli tvůrci něco prozradit nebo naopak zmást, ale byli tam Matt, Kelly, Dawson a na jmenovkách Joe s Hermannem. :)
Taky doufám, že to nemá být Shay.
tak zrovna CF je seriál kde miluju naprosto každou postavu. Nejvíc asi postavy Mouch, Cruz, Herrman a Mills tak snad to nebude nikdo z nich. Gaby by mi tam taky chyběla.
Sakra až doteď jsem spoléhala na to že přežijou všichni.
Uprime si preju at je to Shay nebo Cruz. Tyhle dve postavy absolutne nesnasim.
Tak nejako som rátala s tým, že sa odtiaľ dostanú všetci.. Vidím to tak, že celú epizódu preplačem (čo teda zvyknem často robiť pri CHF) :D
Víme kdo to nebude
Podle nového obrázku k třetí sezóně, je možné usoudit že Dawson, Shay, Mills,Casey, Severide a Booden přežijí. Nebo to tak být ani nemusí. Doufám že mám pravdu s tím kdo přežije. Podle mě je taky možné že zemře Christopher Hermann. Má velkou rodinu a pro všechny by to byla velká ztráta. Stejně si myslím, že ať už to bude kdokoliv, bude to velká ztráta pro všechny. :(
Tak co říkáte na první díl nové série a hlavně na to, že nás jedna z postav opustila? Já osobně jsem to čekal přesně takhle. Tušil jsem, že si budou i ti dva navzájem oporou v takové situaci. Kdysi to bylo naopak a teď... Nejsem úplně nadšený, ale dalo se čekat, že to bude právě tato postava.
HonZajs000 napsal(a):
Tak co říkáte na první díl nové série a hlavně na to, že nás jedna z postav opustila? Já osobně jsem to čekal přesně takhle. Tušil jsem, že si budou i ti dva navzájem oporou v takové situaci. Kdysi to bylo naopak a teď... Nejsem úplně nadšený, ale dalo se čekat, že to bude právě tato postava.
Ještě jsem to ani nedokoukala, pořád jsem si říkala, že to nakonec bude někdo jiný. Ona mi tam bude fakt chybět... No, jsem na tuhle sezónu vážně zvědavá. Stejně tak na zítřejší PD :)