Diskuze k článku Two and a Half Men chystá svatbu gayů
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 7. 2014 / 17:43:58 (před 10 roky)
off

Dúfala som že sa to niejak tak skončí :D Super, teším sa :D

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
sotek13
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
19. 7. 2014 / 22:52:33 (před 10 roky)
off

poslední série je 12. :)
a celkem sem čekal, že to nějak podobně dopadne

Christina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 7. 2014 / 09:46:51 (před 10 roky)
off

Tento seriál mě začal bavit až od 10.série, je škoda že bude už končit. Doufám, že to alespon zakončí co nejlépe.

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
20. 7. 2014 / 16:53:13 (před 10 roky)
off

Jsem ráda, že to bude poslední, i když pravděpodobně zajímavá serie..ale moc nevěřim tomu, že to na stopro skončí tou svatbou.. Nakonec z toho plánu bude skandál :D

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
20. 7. 2014 / 21:24:52 (před 10 roky)
off
Maarti napsal(a):

Jsem ráda, že to bude poslední, i když pravděpodobně zajímavá serie..ale moc nevěřim tomu, že to na stopro skončí tou svatbou.. Nakonec z toho plánu bude skandál :D

Já nemyslím, že by to měl být úplný závěr série. A taky jsem to tak trochu čekal s takovou kadencí homovtípků (Alan+Walden) v poslední sérii.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
21. 7. 2014 / 16:17:07 (před 10 roky)
off

Ako je to trafené, ale podľa mňa sa to nejako nakoniec pokazí celé a svadba im nevyjde. A to dieťa buď neadoptuje alebo si nájde ženskú s dieťaťom alebo čosi. Niežeby som bola proti svadbe gayov, lenže toto sú spoilery a je jasné, že tie sú na to aby nabudili diváka a nakoniec sa príbeh vyvinie úplne iným smerom. :D Ja som Two and half men prestala pozerať po Charlieho odchode, teda ešte pár epizód s Ashtonom som videla ale nie celú sériu, mám toho herca rada, ale tu mi jednoducho nesadol a myslím si, že to len seriálu ubralo než dalo. Chýba mi tam Charlieho humor, preto som ho radšej nahradila Anger Managementom. :)

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)