Páni, doufala jsem, že Penny prorazí a ne že to vzdá... :/
To je super, že budou zase pracovat s Bernadette :)
Taky by se mi líbilo, kdyby někdo chtěl abych byla šíleně bohatá, protože si ta tak zasloužím :-)
Taky jsem čekala, že Penny prorazí nějakým seriálem nebo tak. Něco jako Joey v Přátelích
Teda, doufal jsem, že si Kaley udělala mimčo a aspoň jedna série bude bez ní - a ono nic :( Chci víc Mayim, tu mám mnohem radši :)
Konečně to s Penny někam posunou. Vždyť 7 let ji prakticky Leonard živí (v jednom díle vypočítával cenu benzínu, nájmu atd. :-D) Ne že bych jí tu kariéru nepřála, ale vlastně jsem ráda, že to vzdala. Přinese to zase jinou dynamiku. Ale stejně se nejvíc těším na Sheldona a jak to bude s bydlením apod.
Ja si myslím že konečne vyriešia tú dilemu s herectvom, dej sa posunie ďalej a bude to zaujmavejšie sledovať ako sa postavy vyvinú. Som zvedavá na Sheldona ako posunú jeho postavu :)
Konečně s tím někam pohnou. Herečka, co nemůže prorazit, tak dělá servírku... Jo, dobře, ale už to chtělo nějaký posun pár let. Dokonce jsem přesně o tomhle v zimě uvažovala a říkala si, že už je mi jedno, jestli bude konečně úspěšná, nebo bude dělat něco jiného (spíš jsem to viděla tímhle směrem, když už si dělala výšku), ale ať už se někam hne.