Diskuze k článku HIMYM obnoveno pro další dvě série!
Frozen99
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
5. 3. 2011 / 08:46:11 (před 13 roky)
off

já doufal, že poslední řada bude šestá a HIMYM nahradí MadLove...ale třeba se HIMYM zvedne a další dvě řady budou lepší než ta poslední :D

See Madonna and die...
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
5. 3. 2011 / 09:38:02 (před 13 roky)
off

Tak já si myslím, že 6. řada je rozhodně lepší než 5., která byla fakt tragická. Ale taky doufám, že 8. řada bude už poslední, protože už to začíná být malinko otravný

Bored now...
Evča
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 3. 2011 / 10:17:35 (před 13 roky)
off

doufala sem že poslední řada bude tahle..... 2 další řady to už se mi zdá moc....no uvidíme snad to nezkazí

Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
5. 3. 2011 / 10:50:00 (před 13 roky)
off

Taky se mi šestá série zdá být lepší než ta pátá, ale už by to IMHO stačilo... dvě série navíc mi přijdou už fakt moc...
Mad Love se podle mě rozjelo pěkně, rozhodně to bude "nové" HIMYM (třetí epizoda byla parádní)... tak uvidíme, no... :))

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Zdeněk Král
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
5. 3. 2011 / 12:51:04 (před 13 roky)
off

To já bych klidně přidal osmnáct řad, zas tak moc „otravné“ mi nepřijdou ani horší díly…

Ale odkdy se proboha prodlužuje na víc sezón? Když vezmu třeba (čistě osobní příklad) Scrubs, tak tam podle mě kvalita klesala, ale šlo to. Nicméně pak přišla devátá řada a to byl konec. Co když Big Bang prodlouží na tři sezón a za rok bude zase takovýto dealbreaker? (Stejně to pak zruší, ne?)

Jsem rád, že BBT a HIMYM budu sledovat ještě mnoho dalších let, mám z toho upřímnou radost, ale fakt to nechápu… :-)

Zdeněk
Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
5. 3. 2011 / 23:49:45 (před 13 roky)
off

Tak samozřejmě z toho mám radost, že budu mít seriál, který miluji a budu se na něj moct dívat i další roky. Jen doufám, že si udrží kvalitu, protože 6. série mi přišla neslabší, nejlepší z ní zatím byl 18. díl :) u toho jsem se zase pobavila jako u prvním sérií ;) No, uvidíme, jak to s himym nakonec dopadne =) I tak by mi tenhle sitcom strašně moc chyběl ;)

Milovnice seriálů <3
Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 3. 2011 / 14:37:01 (před 13 roky)
off

Já myslim, že to půjde. Teda doufala jsem, že bude ještě jedna série (něco jako rozlučková), ale já ty dvě zkousnu. Vždyť Přátelé už ke konci taky za moc nestáli a koukali se na to všichni (ty rekordy za reklamy mluví samy za sebe). Jenom ať mi nezničej Barneyho!

BasarMilesTeg
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 3. 2011 / 15:14:51 (před 13 roky)
off

Tak já jsem také rád, že HIMYM dostala další dvě serie. A co se týče té kvality. Podle mě si tento seriál sáhnul na absolutní dno během čtvrté série, načež pátá a šestá byla rozhodně lepší.

"A tak se od sebe odloučili, kmet a muž, smějíce se, jako se smějí dva chlapci.Ale když Zarathustra byl samoten, promluvil takto k srdci svému: "Což je to možné! Tento stařičký světec ještě ani nezaslechl v svém lese, že bůh jest mrtev!"Friedrich N.
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
6. 3. 2011 / 16:50:54 (před 13 roky)
off
BasarMilesTeg napsal(a):

Tak já jsem také rád, že HIMYM dostala další dvě serie. A co se týče té kvality. Podle mě si tento seriál sáhnul na absolutní dno během čtvrté série, načež pátá a šestá byla rozhodně lepší.

naprosto souhlasim
btw i když seriál byl prodloužen, mohli by aspoň trošku hejbnout s dějem

Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 8. 2012 / 15:20:02 (před 12 roky)
off

.... jak to chtějí udělat, když podle indící které byli v seriálu rozptýlené měla být příští řada poslední.No sem zvědavej jak s tím porádí, nebo jestli to budou jednoduše ignorovat :-/

Ajam
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
27. 8. 2012 / 16:58:09 (před 12 roky)
off

no oni říkali, že bude poslední, ale pokud by to chtěli prodloužit, tak je žádné indície neomezí. jestli totiž myslíš tu svatbu, oni řekli, že na konci příští poznáme matku, ale neřekli, že se ta svatba odehraje za rok.