No jsem rozhodně zvědav jak to vlastně bude vypadat, protože to takhle zní jako vztahy a problémy v nějakém lítajícím městě, což mě tolik nezajímá. Možná kdyby se hlavní primární děj odehrával sto let po vyražení lodi a ve flashbackách jsme sledovali jak to začalo a co se dělo atd.
Mně to právě připadá jako psychologický thriller, kde hlavní napětí nespočívá ani tak v akci jako v tom, jak dobře (doufejme) to bude udělaný. A navíc je to sci-fi. Battlestar Galactica byla taky koncipovaná hodně podobně. Za sebe se na to teda hodně těším.
Taky mi to připadá jako BSG, akorát za jiných okolností :D Zvědavá rozhodně jsem :)
Loď postavená v roce 1936? A postavil ji Nikola Tesla? :-) Asi to bude spíš 2036, nebo 2136. I tak to zase vypadá na pokus Syfy ušetřit a zasadit scénář nějaké detektivky před zelené plátno a jednoduché renderované kulisy, nebo přímo vymodelované ze stavební pěny? Snad se pletu.
No já si spíš myslím, že přehodili 6 a 3. V traileru seriál vypadá jak něco ze šedesátek, jestli si pamatuju ten správný.