Myslím, že je to rozumné, rozhodně s ním souhlasím. Vážně by to vypadalo divně.
Dík za novou informaci. Jsem na nového DW i na nové díly moc zvědavá a strašně hrozně moc a úplně nejvíc se těším! Už aby to tady bylo!
Pokud nová řada zase neskončí úplným zhroucením vesmíru, tak budu spokojená. :)
Bóóóžéééé! Na novou sérii se těším víc než na cokoli jiného! To čekání mě nííííčíííí!!! ;)
Ale jinak s Capaldim souhlasím. Já si spíš představuju jejich vztah jako otec a dcera, než nějaké jiskření.
A pokud se seriál posune trochu jiným směrem, než byly ty zdlouhavě komplikované zápletky co si Moffat připravil pro Matta, tak se taky zlobit nebudu... :) :) :)
Ale kdyby mezi sebou flirtovali, tak by mohl mít Super.cz alespoň o jeden článek o gerontofilii víc :D
phoebess napsal(a):
Ale kdyby mezi sebou flirtovali, tak by mohl mít Super.cz alespoň o jeden článek o gerontofilii víc :D
Ty a ten tvůj Super :) Ale už vidím ten titulek :)
Jinak já se rozhodně těším na nového Doctora a jeho tajemnější příběhy...
Drunk_Queen napsal(a):
Myslím, že je to rozumné, rozhodně s ním souhlasím. Vážně by to vypadalo divně.
Stoprocentně souhlasím, bylo by to vážně hodně divné.
A na novou sérii jsem natěšená. Bude už sice konec prázdnin, ale bude Doktor!
Mooc se těším. Sice jsem měla pochybnosti, jak to bude s dalším Doktorem vypadat, ale rozhodně to teď vypadá dost zajímavě. Už aby začal :-(
Neviem sa dočkať až ho uvidím ako doctora, teším sa naňho len preto sa teším na koniec augusta.
Ja si ich vzťah predstavujem skôr taký kamarátsky, s dávkou podpichovania na oboch stranách :D Ja by som sa tešila z dlhších zápletiek ale nie s Clarou aj keď som zvedavá na toho nového spoločníka :P
V první řadě musím pochválit titulek, protože "Capaldi slibuje..." nemá chybu. :D A co se týče nové řady - mám velmi dobrý pocit z toho, že Capaldi si evidentně nenechá šlapat po hlavě a umí si říct k příběhu svoje! :) Někdo nám toho Moffata občas musí krotit! :D Ale nedělám si iluze, že by na něčí názor tolik dal. :)