Tak to je paráda, seriál The 100 jsem si hned zamilovala, tak to jdu zkusit. Díky! :)
Tenhle seriál patří mezi mé nejoblíbenější a nad přečtením předlohy uvažuji už poměrně dlouho, takže se jdu zůčastnit :)
Hlavně si nezapomeňte vyplnit adresu. To je marketingově dobře využitelná informace. Taky se dá dobře střelit. Rovnou tam můžete napsat, kdo ještě další tam všechno žije, ostatní členové rodiny budou jistě blahem bez sebe. A taky je na fejsu můžete označit na fotkách, ne? Nač zůstávat na půl cesty.
Jméno Orwell znáte?
Bože... za co.
Yanek1 napsal(a):
Bože... za co.
Nesoutěž, nevyplňuj, snadné ;-) Nikdo tě nenutí, ve skutečnosti ocením, když to neuděláš :) Mimochodem, SerialZone je registrována u Úřadu pro ochranu osobních údajů, kde pravidla jasně upravují, jak je možné osobní data používat ;-) V našem případě je to pouze z důvodu zasílání výher výhercům, milý Orwelle.
No nevím, jak to máte vy, ale ta soutěžní otázka je docela chyták... A mohou být správně dvě z těch variant podle toho, jak se to bere.
Clear napsal(a):
No nevím, jak to máte vy, ale ta soutěžní otázka je docela chyták... A mohou být správně dvě z těch variant podle toho, jak se to bere.
:D podľa tvojej logiky by potom celá prvá séria Black Sails bola vlastne jedna dllhááá epizóda :))
Yanek1 napsal(a):
Bože... za co.
To si vždycky říkám, když čtu tvoje příspěvky :D
Yanek1 napsal(a):
Bože... za co.
pozor na ilumináty, sledují tě.
Pokud tu hodláš exhibovat, urážet ostatní a nadále psát mimo téma, budu ti ty příspěvky dál mazat. Jestli chceš řešit podobné věci, založ si vlákno v obecné diskuzi nebo debatu přesuň do zpráv.
inekafe napsal(a):
:D podľa tvojej logiky by potom celá prvá séria Black Sails bola vlastne jedna dllhááá epizóda :))
Asi jsi mě vážně nepochopil...
Lidi dnes má být zveřejněna druhá soutěžní otázka, nevíte kdy přesně?
Nechci vám do toho kecat, ale furt mi tu vyskakuje, jak mám přijít odpovědět na druhou otázku 8.8. a už je devátýho :).
Sleslikslicka napsal(a):
Nechci vám do toho kecat, ale furt mi tu vyskakuje, jak mám přijít odpovědět na druhou otázku 8.8. a už je devátýho :).
Vůbec nemáte výdrž...