já si nejsem jistej ale mám pocit že Sara Lance je jenom (the) Canary zdroj
Canary vypadá jako domina. Musím se na pár dílů mrknout, abych viděla, jak bojuje v tom korzetu :-)
Mě osobně tam třeba chybí Bo z Lost girl
Bo mi taky chybí, ale Canary potěšila moc, stejně jako třeba Melinda May :)
Když jsem si přečetla titulek, hned mě napadla Bo z Lost Girl. Myslím si, že ta je mnohem víc sexy než spousta zde zmíněných.
Kde je Shaw (Sarah Shahi) z Person of Interest? :)
Mě potěšilo, že je tady Kiera Cameronová, kterou jsem čekala a byla bych velmi zklamaná, kdyby se v TOP 10 neobjevila, a také mě příjemně překvapilo zařazení Elizabeth Jenningsové, která hraje v ne až tak známém seriálu. Ale Shawová z Person of Interest je by sem jako tvrďačka rozhodně patřila... a přijde mi i víc sexy než taková Irisa. :-) Ale každý má jiný vkus.
Připadám si zoufale... neznám ani jednu... :D
Melinda May a Kiera Cameron potěšily, a hodně.
Docela by mě zajímalo, co by si o některých těchhle postavách pomyslela Dr. Caroline Heldman :-p : „Kromě těchto filmů existují i relativně nové druhy snímků, v nichž ženy sice vypadají, že v rukou svírají spoustu moci – jsou například coby akční hrdinky v centru vyprávění –, jenže když se na ně opět podíváte trochu zblízka, znovu zjistíte, že o jejich sílu a schopnost jednat vůbec nejde. Sama tento archetyp postav nazývám ‚bojující šoustadlo‘. Ačkoliv se totiž předpokládá, že jednají podle vlastního úsudku, tyto postavy jsou zároveň silně objektifikované a existují v podstatě jen pro potěchu mužského diváka.“ http://www.jumpspace.cz/?page_id=85
martina.sal12 napsal(a):
Když jsem si přečetla titulek, hned mě napadla Bo z Lost Girl. Myslím si, že ta je mnohem víc sexy než spousta zde zmíněných.
Tak to rozhodně :D já zmíněný sexy drsňačky ani neznám :D
Pfff, Black Canary jako první jo? Ta je možná sexy vzdáleně, dokud neotevře pusu! Vůbec ale vůbec neumí hrát. Navíc ty prsa do korzetu mi přijdou přidávaný, v záběrech bez něj je má mnohem menší a signifikantně níž(že by tam nahnali všechnu kůži od břicha nahoru?). Co takhle Annie z Covert Affairs? Ta je krásná, sexy, inteligentní a taky se umí poprat.
Poznám 1,6 a 7.
Ako som otvárala článok, tak ma nenapadla z "mojich" seriálov žiadna ženská postava. Na Saru som zabudla, ale úplne chápem jej zaradenie;
na Caru by som si ani nespomenula a jej zaradenie ma prekvapilo, ale tak je to vysvetlené, prečo je tam zaradená.
No a Lagertha - s ňou súhlasím najviac, lebo ju mám veľmi rada vo Vikingoch, jej postava tam je naozaj samostatná a nie je závislá na Ragnarovi a preto ju mám rada, lebo sa vie postarať sama o seba. A hrozne moc sa mi páčia jej vlasy, ako ich nosí pozapletané do rôznych vrkočov a taak :)
Vďaka za ďalšiu super TOPku :)
jinak já bych tam hodil i Sarah Walker
Celkovo veľmi nemusím, ako ich ja volám, 'akčné ženy' :D ale, podľa mňa Arya Stark je fakt že badass, a v budúcnosti, keď vyrastie, by mohla spĺňať aj vlastnosť sexy :D
Rozhodne potešila Sara na 1. mieste. Čakal som aj Bo, márne. Čo tam ale robí tá z Following ako naozaj nechápem.
Sleslikslicka napsal(a):
Co takhle Annie z Covert Affairs? Ta je krásná, sexy, inteligentní a taky se umí poprat.
Pravda, ta mě taky hned napadla.
Mimochodem, Cara z The Tomorrow People mi byla vždycky strašně nesympatická. Vlastně kvůli ní jsem na to přestala koukat.
Nevada napsal(a):
Kde je Shaw (Sarah Shahi) z Person of Interest? :)
Přesně. Ta je dost dobrá a dost tvrdá. Kam se na ní Canary hrabe. Nebo Ziva z NCIS.
Tak Kiera samozřejmě potěšila, ale Contiuum nabízí mnoho "sexy supertvrďaček". Co třeba Sonya? Garza? Emily?
Melinda May a Canary určite, potešili ste ma. Cara aj keď je to tam síce vysvetlené, určite sa nájdu aj lepšie a niejak mi tam nepasuje :)
Ďakujem za ďalší super článok :P
Jumpstar napsal(a):
Docela by mě zajímalo, co by si o některých těchhle postavách pomyslela Dr. Caroline Heldman :-p : „Kromě těchto filmů existují i relativně nové druhy snímků, v nichž ženy sice vypadají, že v rukou svírají spoustu moci – jsou například coby akční hrdinky v centru vyprávění –, jenže když se na ně opět podíváte trochu zblízka, znovu zjistíte, že o jejich sílu a schopnost jednat vůbec nejde. Sama tento archetyp postav nazývám ‚bojující šoustadlo‘. Ačkoliv se totiž předpokládá, že jednají podle vlastního úsudku, tyto postavy jsou zároveň silně objektifikované a existují v podstatě jen pro potěchu mužského diváka.“ http://www.jumpspace.cz/?page_id=85
Tak to je zajímavý článek
Ještě mě napadla Summer Glau. Ať už jako River ve Firefly nebo jako Cameron v Sarah Connors Chronicles, naposledy v Arrowovi Isabel. No ta kde hraje, zamorduje kdekoho.
Camfourek napsal(a):
Ještě mě napadla Summer Glau. Ať už jako River ve Firefly nebo jako Cameron v Sarah Connors Chronicles, naposledy v Arrowovi Isabel. No ta kde hraje, zamorduje kdekoho.
Ta byla v tom deja vu článku :D
Autor clanku ma vazne vkus na zeny. Sarkasmus.
Tak potěšila mě přítomnost Peyton List, Rachel Nichols, Ming-Na Wen a Maggie Q... Naopak nepotěšila, respektive dost dobře nechápu zařazení Valorie Curry a Caity Lotz... Ty dvě by hravě nahradila hromada schopnějších a krásnějších... A absence Sarah Shahi je až trestuhodná... ;-)
Shaw z Person of Interest by vážně neměla chybět. Určitě by strčila do kapsy velkou část zmiňovaných dam. :)
nuž - i ja sa prihováram za Shaw z Person of Interest, ale určite by som sem pridal i Carrie Hopewell v podaní Ivany Milicevic z Banshee
Vojtech Hlinka napsal(a):
Carrie Hopewell v podaní Ivany Milicevic z Banshee
NO JO! Teda, jak jsme na ni mohli zapomenout! Ta je hodně drsná :).