Tenhle seriál bude buď skvělý nebo úplný průšvih. Každopádně se těším, co se z toho vyvrbí :D.
To bude taková blbost, ale blbost, která o sobě ví, že je blbost a nic víc ze sebe nedělá. Na Galavanta jsem se měla v plánu podívat už dřív, ještě než jsem se dozvěděla, že tam bude Hugh, ale když je tam i můj milovaný Grantham... Těším se!
totální úlet nebo absolutní průšvih, každopádně šanci tomu dám, když už i jen trailer stačí na pobavení.
Trailer mám zhlédnutý už aspoň dvacetkrát. Vypadá to správně praštěně, že si to bude umět udělat srandu samo ze sebe, takže za sebe se těším.
Jen jak je to s těmi díly? Já myslel že bude osm půlhodinových dílů. A najednou tu máte už třináct? To je studium tak spokojené, že přiobjednalo?
Já myslím, že to bude skvělý. Stejně šílený jako Men in Tights, který miluju a ještě k tomu Omundson. Nemůžu se dočkat!:)
Trailer jsem viděla už asi desetkrát a... Je to prostě taková blbost, že se na to budu podívat :D.
Tohle bude super úlet a největší radost mám z toho, že tam bude Lassie :)
Tiež si vo voľnom čase rada pozerám tento trailer :D Na Galavant sa moc teším.
Trailer jsem taky viděla už hodně hodněkrát a pořád mě dokáže pobavit, miluju, jak ten král vyjde a začne zpívat :)
Galavant zní čím dál líp, ale oni to zas zruší.
ševča napsal(a):
Galavant zní čím dál líp, ale oni to zas zruší.
To už je v podstatě zrušený. Ale znáš to. Dobrého po málu... A možná to tak je dobře.
Já vím, ale vždycky, když se s tím tak smířím, tak si vzpomenu, že Grey´s Anatomy taky měla být je výplň, u které s prodloužením stanice nepočítala.