Na to se těším! Vřískot patří mezi moje neoblíbenější ,,horory,, tak doufám že to nezmrví. Moc MTV nevěřím, ale i tak si to nenechám ujít. Bylo by dobré kdyby byl podezřelý každý a na konci řady se zjistí kdo to byl. Snad to nebude jak PLL a A.
Taktéž Scream miluju, neb podle mě není nic dokonalejšího než horor s vtipným, až parodickým nádechem. Tak snad to neztratí tuto žánrovost. U MTV člověk nikdy neví.
I já se přidávám k fanouškům této "hororové" série, tak doufám, že to na MTV nezmrví...
Neviem si predstaviť o čom to bude, zas dalšia kriminálka, kde budu chytat nejakého vraha? lebo scream je super film, ale ako seriál si to neviem predstavit...
Woooow!!! Už chci aby to vysílali :D No tak šup, šup!!
Filmová séria Scream, patrí k mojim obľúbeným horrorom, ale bojím sa že seriál, bude len obyčajné zneužívanie známej značky, už ten popis charakterov sa mi nepáči, ale ak sa mýlim, a seriál ma pozitívne prekvapí budem len rada.A aj keď to dopadne zle, možno to mnoho ľudí privedie k pôvodnej sérii, ktorú nepoznajú
No na Vřískotech jsem vyrostla, ale bála jsem se už čtyřky a furt nemám na ni odvahu, tak nevím, jestli zkusím seriál.