Tereza Kostková snad hraje ve všem. Už mám trochu osypky
Těším se na Da Vinci's Demons a Sleepy Hollow, jediné čeho se bojím je dabing...
Se divím že Prama Cool nebude vysílat poslední sérii Futuramy
Takže nová série Sběratelů kostí nikde. A zrovna u tohohle seriálu jsem na dabingu závislej. :(
Takže nová série Sběratelů kostí nikde. A zrovna na tenhle serial jsem se těšila.
Elementary a Castle už běží, jako vždy sleduju :3. Top Gear oslavuju, na českou premiéru 21 se těším moc :).
Těším se na nové díly Partičky. Jediný pořad v současnosti, kvůli kterému jsem ještě občas ochotný najít ovladač k televizi a zapnout ji :)
A vlastně ještě Ano, šéfe. Tam prý má být taky další řada.
A co jeden z mých nej seriálů co mi tam chybí? The walking dead 4 řada.To mě vážně zklamalo.Na to čekám a co například další řady Lovci duchů.Teprve bylo odvisílaných 6 řad a v USA jede 9 a bude 10.Achjo :o(
Jak překvapující že na Prima Love nic nového dávat nebudou. Tam se to všechno jenom opakuje. Např. Sex ve městě vysílají pořád dokola, už snad tisíckrát. :D
Bohužel 6.řada seriálu Castle na zabití na Prima Love s tím současným dabingem, se nedá sledovat.. !! Velká škoda .. :( :( bez Jitky Ježkové, Terezy Chudobové, Vlasty Peterkové to prostě není ono ...
..ale kdyby se někomu chtělo podepsat, budeme rádi ;)
http://www.petice24.com/dabing_castle_na_zabiti
Souhlasím s TerushQaH - na Sleeping Hollow a Da Vinci's Demons se už moc těším. Takže Prima Cool to jistí. Na Love skutečně nic nového, sex ve městě mi už leze krkem.
Ty Vinaři mi zní až podezřele podobně jako slovenské Búrlivé víno :D
janitko napsal(a):
Bohužel 6.řada seriálu Castle na zabití na Prima Love s tím současným dabingem, se nedá sledovat.. !! Velká škoda .. :( :( bez Jitky Ježkové, Terezy Chudobové, Vlasty Peterkové to prostě není ono ...
..ale kdyby se někomu chtělo podepsat, budeme rádi ;)
http://www.petice24.com/dabing_castle_na_zabiti
Kdo je ten třetí s jiným dabérem? Já si zatím všimla jen Kate a Lanie..
Je to Martha - místo Vlasty Peterkové ji dabuje Dana Syslová - pozná se to podle intonace, jinak hlas je hodně podobný ...
janitko napsal(a):
Je to Martha - místo Vlasty Peterkové ji dabuje Dana Syslová - pozná se to podle intonace, jinak hlas je hodně podobný ...
Aha, díky, toho jsem si ani nevšimla, takže to bude vážně hodně podobné...
... Nejhorší na tom je , jak už možná někdo poznamenal, že ten současný dabing úplně pozměnil Kate charakter... p.Ševčíková se může snažit jak chce, ale na postavu Kate Beckettové hlasově opravdu nemá... A v podstatě u Lanie, je to stejné... kouzlo obou postav je ta tam... Proto se na to nedá koukat.. :(
janitko napsal(a):
... Nejhorší na tom je , jak už možná někdo poznamenal, že ten současný dabing úplně pozměnil Kate charakter... p.Ševčíková se může snažit jak chce, ale na postavu Kate Beckettové hlasově opravdu nemá... A v podstatě u Lanie, je to stejné... kouzlo obou postav je ta tam... Proto se na to nedá koukat.. :(
To je o zvyku. Pamatuju si, když ve 4. sérii Čarodějek vyměnili dabing Piper a pak dokonce tuším od 6. série Phoebe dostala bývalý hlas Piper. Ze začátku to znělo hrozně, ale po sérii už jsem si nemohla vzpomenout, jak to znělo původně.
Asi to není pravidlo a někdo si třeba nikdy nezvykne, ale určitě bych tomu těch pár týdnů/měsíců na zkoušku dala.
... Tak to já naprosto přesně vím, že to nedám... :( zkusila jsem to ještě u 3.dílu, ale po 15 vteřinách jsem to vypla ...už to na Prima Love vůbec nesleduji .. Chybí mi tam ta jemnost Kate :( .... I Lanie.... :(
To už můzu rovnou sledovat Brutální Nikitu :) s Petou Wilson a výborným dabingem Stáni Jachnické :)
Škoda 5 sérií to byl výborný dabing ...!!!
Tak já ze začátku taky věděla, že je to hrůza, ale asi jsem nějak postupně otupěla a už mi to ani nepřijde divné... :)
Prima Love by spíš měla být Prima Krimi. Všechny ty kriminálky, kvůli kterým jsem primu zapínala, přesunuli tam - jediný kanál, co nechytnem.