Za konec 6. série jsem byla ráda. S Castlem a Beckettovou se chci setkávat ještě dlouho tak doufám, že to tvůrci v dalších sériích rozjedou, ať se máme dál na co těšit! Jeden z mých oblíbených párů zase spolu, juchů :)
... Taky se těším na další mytologii v 7.sérii a doufám, že mě oba zmínění pánové nezklamou :) :)
.. Ale stejně si myslím, že jim mohli nechat tu svatbu proběhnout ( po tom všem si ji zaslouží)...a pak to mohli "zvrtnout" ;) :) ..protože bylo jasné , že Castle nemuže zahynout , když je další série.. :) :)
Finále 6. sézony ma strašne naštavlo. Naozaj nepochopím, prečo v každom seriáli musia hádzať postavám polená pod nohy. To už vôbec nie je zaujímavé.
dagsoftware: naprostý souhlas :-( Taky mě neuvěřitelně naštvali. Doufám, že to bude stát za to, jak slibují.
Jo, jako by nestačilo, že celou epizodu řešili to náhle objevené manželství, všecko zvládli a pak ještě tohle :). To budu muset počkat až odvysílají několik dílů, protože ten první mě určitě neuspokojí a nehodlám pak zase čekat kdovíjak dlouho, než tuhle zápletku přiuzavřou :). Chápu že oblíbený párek bylo třeba pár sérií držet od sebe, aby se udržovalo napětí a že je třeba je i teď občas trochu poškádlit, aby to nebylo sledování normálního páru tudíž nuda, ale co je moc, to je moc.
Doufala jsem, že ta svatba dopadne už v 6s finále, ale že se něco přihodí, jsem tak nějak vnitřně tušila... Hodně mě zajímá, jak to dopadne, ale na 7s bych koukala tak jako tak :). Castle je aspoň pro mě pořád skvělý seriál :).
Já se na castla moc těšim, samozřejmě, že caskett mám ráda a těšila jsem se na jejich svatbu, ale určo se jí dočkáme a tvůrci nás snad neošiděj, oni věděj, že nám ji dlužej :D Seriál mě ještě nezklamal, pořád je plný zvratů a překvapení, takže pevně věřim, že i další řada bude stát za to, nechápu proto lidi, co fňukaj, že se na další řadu nětěšej, že se jim konec šesté nelíbil.
Těším se tak moc až se klepu :D
Už aby to bylo. Jsem na něj celá natěšená. Ale ráda bych viděla tu svatbu. Kate Castle :-)
Ja byla zpocatku taky nastvana ale nejaky zvrat se dal cekat. Ale sok to byl dobry :)
Po precteni clanku se trochu bojim te mytologie. Co tim vlastne mysli...
Snad z to neudelaji druhe X files kdyz jsou tam tvurci a mluvi se o hostovani Davida...
Mne se libi pripady takove jake jsou.
Illyria napsal(a):
Po precteni clanku se trochu bojim te mytologie. Co tim vlastne mysli...
Myslím, že zas jenom potřebují představit něco novýho, s čím by si mohli vyhrát delší dobu, když teď uzavřeli mytologii s vraždou Beckettiny maminky. :)
Illyria napsal(a):
No jen aby :D
Taky myslím, že to tak bude. Prostě taková ta linie, co běží v pozadí a sem tam se dostane na povrch - stejně jako smrt maminky Beckettové, uvést se dá i 3XK.