Gratuluji výhercům! :)
Se divím, že jsem rovnou automaticky nenapsala "gratuluju výhercům" a místo toho jsem se zvědavě dívala na losování. :D
Ale jako vážně, gratuluju všem! ;)
Blahopřeji výhercům:)
phoebess napsal(a):
Se divím, že jsem rovnou automaticky nenapsala "gratuluju výhercům" a místo toho jsem se zvědavě dívala na losování. :D
Ale jako vážně, gratuluju všem! ;)
Přesně tak. Moje řeč.
Taky gratuluji. :-)
A neni to nějaký fórový video který ukazuje jako prvního toho, kdo si to pustí? Nějak mi to totiž nesedí ... nikdy nic nevyhrávám.
Sleslikslicka napsal(a):
A neni to nějaký fórový video který ukazuje jako prvního toho, kdo si to pustí? Nějak mi to totiž nesedí ... nikdy nic nevyhrávám.
:D Očividně není, gratuluju!
Velká gratulace výhercům :).
Nevěřím svým očím. :)
Sleslikslicka napsal(a):
No ber to tak, ze vas vetsinou soutezi cca 1000 a nekdy i o dost vic. Pak se da celkem chapat, ze clovek musi mit poradny stesti, aby se mezi tremi vyherci objevil :)
Tem, co vyhrali, gratuluju. Dalsi soutez se tu brzy objevi a treba vyhraji zase uplne jini lide :)
gratuluji výhercům
Gratuluji a přitom toužím to tom, aby měli dva výherci problémy. Druhý náhradník. :D
Moc gratuluju :)
Gratuluji všem šťastným výhercům. :-)
Vy mi zase řeknete že jsem nedočkavá a co otravuju :D ... ale přijde to někdy? Adresu mám správně :).
Sleslikslicka napsal(a):
Vy mi zase řeknete že jsem nedočkavá a co otravuju :D ... ale přijde to někdy? Adresu mám správně :).
Hm, odesláno to bylo minulý týden, nemáš na poště lístek? Ještě to ověřím.
Nestrašte mě, já čekám na polštář z giftshopu. :D
Anetka888 napsal(a):
Nestrašte mě, já čekám na polštář z giftshopu. :D
takže to si bola ty?? vrrr...tak dobre sa mi na tú podušku pri prehliadaní giftshopu pozeralo :D :D
megawir napsal(a):
Hm, odesláno to bylo minulý týden, nemáš na poště lístek? Ještě to ověřím.
Tak dobrý, já to sem napíšu a druhý den to zrovna přijde :). Omlouvám se za plašení. Už to mám asi hodinu doma, díky moc!
inekafe napsal(a):
takže to si bola ty?? vrrr...tak dobre sa mi na tú podušku pri prehliadaní giftshopu pozeralo :D :D
Ještě tam máš ten s myškou... :D