Mám obrovskou radost! :) Halt and Catch Fire mě pořádně chytlo a má rozhodně co nabídnout. AMC šlo do doposud neprobádaných končin a myslím, že brzy si své diváky určitě najde.
Na seriál jsem začal při premiéře koukat a pak jsem si dal jakousi pauzu, jelikož mám teď opravdu seriálovou nálož, ale díky prodloužení vím, že má rozhodně cenu sledovat dál.
Těším se :) Snad prozatím jediný seriál od AMC, který sleduji.
Carljack napsal(a):
Snad prozatím jediný seriál od AMC, který sleduji.
you kiddin' me? The Killing, Hell on Wheels, The Walking Dead? že ťa huba nebolí :D
inekafe napsal(a):
you kiddin' me? The Killing, Hell on Wheels, The Walking Dead? že ťa huba nebolí :D
A nezapomeň na Breaking Bad. :D
Ani jedno z toho jsem neviděl :D Teda...jinak, Low Winter Sun, mě nezaujalo bohužel a u Walking Dead jsem vždy hnedle usnul...což nemá cenu pak sledovat, mám toho skutečně mnoho a pomalý styl AMC mě nikdy extra nezaujal. Avšak Breaking Bad už mám připravený.
Carljack napsal(a):
Ani jedno z toho jsem neviděl :D Teda...jinak, Low Winter Sun, mě nezaujalo bohužel a u Walking Dead jsem vždy hnedle usnul...což nemá cenu pak sledovat, mám toho skutečně mnoho a pomalý styl AMC mě nikdy extra nezaujal. Avšak Breaking Bad už mám připravený.
Aspoň, že tak. Takový klenot je povinnost! :)
lukascoolarik napsal(a):
Aspoň, že tak. Takový klenot je povinnost! :)
Tak snad mě nezklame :D :D Aby z toho pak nebyla už jen...ta povinnost :D
Carljack napsal(a):
Tak snad mě nezklame :D :D Aby z toho pak nebyla už jen...ta povinnost :D
To doufám nehrozí. :D Zatím jsem nepotkal nikoho, kdo by Breaking Bad po mém doporučení totálně nežral. :D