No jo, dojit se musí, dokud je co.
Me se tenhle napad nesmirne libi. Pokud to neprezenou s tou spionskou notou muze to byt dobry serial :)
Storma jsem sice nečetl, ale proč ne. Mohla se ale stanice pustit rovnou do Nikki Heat, to by byl teprve gól :)
Pajky napsal(a):
Storma jsem sice nečetl, ale proč ne. Mohla se ale stanice pustit rovnou do Nikki Heat, to by byl teprve gól :)
Tak to je de facto Castle :D
Já jsem taky pro, určitě bych koukala, kdyby jim to klaplo.
Jednoznačně a bez přemýšlení: ANO. Tohle je geniální nápad...jsem rád, že to někoho konečně napadlo a snaží se vydolovat z velké značky co nejvíce. Derrick Storm může být hodně zajímavý a dovedu si to představit jako poutavý seriál. I když vím, že to vlastně nebude mít skoro nic společného s Castlem.
Tak to je zajímavý nápad :D. Uvidím, jak jim to vyjde. Ale že by se dělal seriál podle knihy napsané v jiném seriálu... O tom jsem snad nikdy neslyšela :D
Nápad dobrej, ale myslím, že už to trochu přehání..:/
Gabik.029 napsal(a):
Tak to je de facto Castle :D
Já jsem taky pro, určitě bych koukala, kdyby jim to klaplo.
No jasně že je, právě proto by to bylo neuvěřitelný :)
Pajky napsal(a):
No jasně že je, právě proto by to bylo neuvěřitelný :)
Jako dvojitý Castle? :D Dva Castlové jen s jiným jménem? :D Nejhorší je, že já bych na to i koukala :D.
Seriál podle knih ze seriálu o chlápkovi, co píše knihy podle kterých se točí i filmy :-)
Doufám, že jim to vyjde, protože tohle chci rozhodně vidět. Už jenom pro tu báječně šílenou myšlenku. :-)
Thadreth napsal(a):
Mně by to nevadilo, určitě bych se na to podíval, ale nejdřív bych si asi přečetl knížky :-)
To budeš muset v originále, česky totiž nevyšly a ani to není v plánu. Ale pokud Derrick bude jako seriál, tak si myslím, že se do vydávání pustí i u nás.
Pajky napsal(a):
Nikki Heat = Kate Beckett (v podstatě). Četla jsem první dvě a časem se chystám i na další. Je to takové milé zpestření. Tvůj nápad budu brát jako vtípek :D. Všechny ty knihy (Derrick i Nikki) jsou jen pouhou reklamou seriálu. Nepopírám, že jde o velmi vydařenou propagaci. Dokážu si představit, jak jim fannoušci psali, jestli ty knihy existují, tak se je nakonec rozhodli vydat.
Jestli jim to vyjde, o čemž moc nepochybuju, tak doufám, že to bude jiné než Castle. Tajemnější a ilegálnější. Věřím, že si Derrick dovolí víc než Kate a to především proto, že dělá pro CIA. Ale jsem zvědavá, kdo ho bude hrát. Na obrázcích vypadá jako drsňák, tak třeba nějaký herec z akčňáků. Podotýkám, že proti Castlovi nic nemám, právě naopak. Toho jsem si oblíbila od první chvíle.
Že mě to ani nepřekvapuje :D. Každopádně z Derricka jakožto knižního akčního hrdiny by mohly padat dobrý hlášky, takže se rozhodně těšim :).
Pajky napsal(a):
Mohla se ale stanice pustit rovnou do Nikki Heat, to by byl teprve gól.
Viem si predstaviť.
Keby zase Nátan Filión frfľal, že zarába málo, tak ako pred rokom, tak by stanica mohla mohla jednoducho skončiť serál Castle, a spraviť nový Nikky Heat. (A Nikky by mohla hrať kľudne Stana)
dagsoftware napsal(a):
... tak by stanica mohla mohla jednoducho skončiť serál Castle, a spraviť nový Nikky Heat. (A Nikky by mohla hrať kľudne Stana)
A toho reportéra co se na ni lepí by mohl hrát někdo mladší a hezčí :D. Jak mám Nathana ráda, tak nám během seriálu dost zpáprdovatěl :).
Zajímavý a tak nějak i bláznivý nápad, ale za mě říkám "Proč ne."... Na seriál bych určitě koukla :)
Storma jsem ještě nečetl... netuším, jestli u nás je vůbec v češtině, mám tady Nikki Heatovou a vlnu žáru dočtenou a ještě čtu Heatové a žhavá odhalení. Je to parádní čtení když Castla nevysílají, jako bych se díval na jeden z dílů jen v delším podání (čtu pomalu a vychutnávám si to díky své představivosti z již zhlédnutých dílů Castla :D) best of best
Já vám nevím. Sice jsem knížky nečetla, ale podle toho, jak o nich mluví v seriálu, to vypadá na celkem béčkové detektivky.