Letos mam asi jen jedno dobre, Aaron Paul. Cekal jsem vic cen pro True Detective.
No tak letos 7 kategorií, oproti těm 2 loni docela zlepšení :)
Tak mam správně asi 6 tipů. To jde :-D
Jooo mám dvě! :D haha ale na druhou stranu mám radost, že jsem letos věřila Julianne Margulies. Tušila jsem, že má šanci to zase vyhrát, protože letošní TGW byla neuvěřitelná.
Marty8901 napsal(a):
No tak letos 7 kategorií, oproti těm 2 loni docela zlepšení :)
Řekla bych, že to jde. :D
Co mají proti OITNB? Jediný seriál, který si letos opravdu zasloužil svoji kvalitou vyhrát většinu cen a ono nic? Tohle mi rozum nebere . raději to dáme starým známým tvářím, kteří si to (někteří) ani moc nezaslouží... Nechápu... Jsem zklamán...
Hm tak letos jsem úplně mimo mísu :D Jsem tolik věřil Teorii velkého třesku
Já hodně věřil Orange Is the New Black a True Detective, takže jsem (opět) ostrouhal... jedinej Jim Parsons byl celkem sázka na jistotu. :D Takže jeden tip stejně jako loni! :D
Dvě díky Jimu Parsonsovi a Modern Family... Blbý Breaking Bad :D
Měl bych mít 5 bodů. :D
Breaking Bad je jistota.
Tyhle Emmy stoji zaprd teda :(. A uz me zacina stvat jak furt nekdo z Modern Family vyhrava...
Doufám, že modern family příští rok dostane i šestou sošku, opravdu mě těší, jak každý rok poráží bbt. Ale teda dala bych si facku, že jsem nevěřila Burrelovi, i když jsem mu to přála.
Breaking bad mi to celé pokazilo! :D Díky Jime Parsone. Kvůli tobě alespoň nejsem na nule. :D
True detective si zasloužilo vyhrát... :/
Díky Jime, aspoň 1 bod! :D
Janbok napsal(a):
True detective si zasloužilo vyhrát... :/
Nezasloužilo :D
No, viděla jsem to daleko černěji. 3 trefy, to není zas tak špatné :) Jen mě mrzí TD, tenhle seriál si cenu zasloužil :/
Fakt štěstíčko...asi hodinu před ukončením jsem se mrkla na tipy a pozměnila je...samozřejmě jsem ty dobré změnila na špatné + jsem se ještě dívala, že bych dala Juliannu Margulies a samozřejmě nedala :D...ale 2 ujdou :D
Jen 2 body! To mám z toho, že jsem tolik věřila GoT. A to jsem si myslela, že Peter Dinklage a kategorie Nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli — drama, je tutovka.
Skončila som s rovnakou trofejou ako minulý rok - za 2 tipy (vďaka Jim a Julianna z TGW). Emmy naživo bolo super (keď nerátam tie reklamy :D), rýchlo mi to ubehlo v spoločnosti nočného chatu, ani som sa nenazdala a bolo 5 hodín :D
Moc sa mi páčil Seth Meyers ako moderátor a to jedno video, kde boli na uliciach a pýtali sa ľudí, snáď sa to niekde na youtube objaví, to si chcem pozrieť ešte raz. A možno by som ocenila aj tú pesničku (paródiu?) na Game of Thrones, keby ten seriál pozerám a potom by som možno chápala, prečo to bolo také vtipné.
A ešte gratulujem inul k veľmi úspešnej tipovačke :)
co jsem si spočítala tak mám 6 správně. Hou hou :-) Docela lehce předvídatelné. Některé seriály ani neznám, protože mě nezajímají tak jsem vynechala.
Letos jsem uhodl 7 kategorii, docela hledim... :) Minule se mi povedlo uhodnout jen 3.
som si takmer na 99% istým že som trafil Sheldona ale hviezdičku nemám :/ ..
nekronaut napsal(a):
som si takmer na 99% istým že som trafil Sheldona ale hviezdičku nemám :/ ..
Jsem si 100 % jistý, že v téhle kategorii jsi netipoval.
Napoprvé a hned 5 hvězdiček :D
Achjoo, taky jsem myslela, že True Detective to tam všechno ovládne..tak nic, třeba za rok. :D
Asi jsem blbej, ale není někde vidět, co a jak jsem tipoval. Já střílel jen tak od boku, tak si nepamatuju, co jsem zadával :cD
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Asi jsem blbej, ale není někde vidět, co a jak jsem tipoval. Já střílel jen tak od boku, tak si nepamatuju, co jsem zadával :cD
Je to tady - https://www.serialzone.cz/emmy/ ;o)
Tak letos nic, no. Trošku čáru přes rozpočet mi udělalo i Breaking Bad. Udělala jsem chybu v tom, že jsem to brala, že by si to někteří zasloužili víc, ale nepočítala jsem, že využijí šanci, že je to pro ně naposled. A fakt jsem věřila Peterovi. Ten jeho proslov všichni označovali za vyloženě oscarový, tak jsem si myslela, že ta Emmy bude.
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
V článku je dokonce odkaz na konci.
Tak nakonec to nebylo tak zlý, mám 5 bodů:-) Když vezmu v úvahu, že jsem se poprvé trefil až u čtvrté kategorii, tak jsem měl slušný finnish :D
Tak polovina správně a to jsem viděla jen jediný seriál z nominovaných :D. Největší zásluhu na tom má Breaking Bad, o němž mám aspoň trochu ponětí.
Jooo pět hvězdiček!
Zatracený Modern Family, mi to celý zkazilo:-)
5 hvězdiček mě sice hřeje u mého lehce egocentrického srdéčka :D, ale daleko větší radost mám z toho, že to nebyl večer GoT. Fakt obrovskou radost. :)
tri hviezdičky, poteší :)
Tak aspoň jedna hvězdička vyšla, lepší, než nic ;)
5 správnych tipov, paráda :)
Viete, čo som sa chcela opýtať a potom som na to zabudla? Tento rok sa nedávali trofeje za online chat? :)