Páni, já se tak těším. Byla jsem už z poslední série naprosto nadšená, v další čekám nějaký nečekaný zvrat. Tak uvidíme. Jestli si Sherlock sošky zasloužil? Tak o tom nepochybujte ;D.
Jsem jako na trní :) netuším, co budu dělat, než mi ho zase pustí na obrazovku :'( bože, zatím jim vždycky trvalo 2 roky než vyšla další série, tak hádám, že to tentokrát bude stejné :'(
btw.: blahopřeji k cenám :) zasloužili jste si je :) gratuluji hoši :-*
Skvělý, těším se. :) A k těm soškám... Určitě si je zasloužili herci. Zbytek může být diskutabilní.
Já se toho Moffata bojím :D. Ty jeho řeči se mi nelíbí u žádného seriálu, takže doufám, že to s tím Sherlockem dopadne dobře :D.
Sošky přeju, zaslouží si to :).
Já jen doufám, že to nebude zdrcující ve smyslu, že skoro celá série bude na hovno a my z toho budeme zdrceni...
phoebess napsal(a):
Já jen doufám, že to nebude zdrcující ve smyslu, že skoro celá série bude na hovno a my z toho budeme zdrceni...
:DDDD to teda aj ja dúfam
Nuž, som zvedavá, lebo tretia séria sa mi až tak nepáčila ako predošlé dve, tak snáď to nude naozaj pecka :)
Klukům i celému štábu sošky přeju, ale myslím si, že Moffat se v tom svém strašení tak nějak vyžívá. Děsí mě. Pokud to bude fakt tak hrozný, tak je na čase začít kupovat kapesníčky.
Hlavně aby mě to pak na konec bavilo...když už se prožvejkám těmi sériemi :D Tak nějak se do toho nemohu zažrat, po všech stránkách to je skvělé a chyby na to najít nemohu, ale nějak mě to - ne a ne chytit. Což je škoda, ke každému dílu se dostávám s půl ročním odstupem, takže to sleduji dlouho a jsem u druhého dílu druhé série.
Sakra...opravdu bych tam potřeboval zvrat, kvůli kterému by mě to hodně nakoplo.
Teším sa, už teraz sa neviem dočkať :D Mofi, dúfam že nesklameš :D
Určite si to zaslúžia. Sherlock je naozaj kvalitný seriál, ja ho milujem. Aj ked niektorí hovoria, že tretia seria bola slabá, mne sa páčila a neviem sa dočkať dalšej. :D :3
phoebess napsal(a):
Napadlo mě něco podobného...
By mě zajímalo, proč dostal Moffat cenu za scénář. To nominovali jen jeho, nebo co?
Nevada napsal(a):
Napadlo mě něco podobného...
By mě zajímalo, proč dostal Moffat cenu za scénář. To nominovali jen jeho, nebo co?
Taky jsem si říkala, že by za to spíš zasloužil facku než trofej...
phoebess napsal(a):
:D
Pajky napsal(a):
:D
Ty se nesměj! :P To bylo myšleno naprosto vážně! Výjimečně... :D
phoebess napsal(a):
Ty se nesměj! :P To bylo myšleno naprosto vážně! Výjimečně... :D
Ba naopak, to je naprosto úžasnej komentář a líp to snad ani napsat nešlo. :)
Pajky napsal(a):
Ba naopak, to je naprosto úžasnej komentář a líp to snad ani napsat nešlo. :)
Ach O:-), tak to pak teda jó...
phoebess napsal(a):
Ach O:-), tak to pak teda jó...
podlejzat se musí :)
Pajky napsal(a):
podlejzat se musí :)
Do týhle jsem ti to baštila, ale takhle se prožvejknout! =-O
phoebess napsal(a):
Do týhle jsem ti to baštila, ale takhle se prožvejknout! =-O
Já to myslel vážně a když to jde spojit s podlézáním, tak proč ne :) ideální kombinace, no ne?
Pajky napsal(a):
Já to myslel vážně a když to jde spojit s podlézáním, tak proč ne :) ideální kombinace, no ne?
Tak teď jsem z tebe zmatená :D
bože mám z toho husí kůži...
Zdrcující?Co tím sakra Moffat myslel,někdo umře?
A Sherlock si Emmy zasloužil.
No jako vyloženě si připravili půdu pro návrat Irene Adler, doufám, že toho využijí. Já viděla jednoho sterého Sherlocka a tam byla Irene nic moc, jejich zpracování bylo tak dobré, že by si Irene snad zasloužila vlastní seriál.