Diskuze k článku A&E ruší své drama
puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
29. 8. 2014 / 08:40:09 (před 10 roky)
off

Veľká škoda...

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
29. 8. 2014 / 11:12:34 (před 10 roky)
off

Počkat počkat počkat! A co Branch? Jak to dopadne s Branchem? Hej, takhle ... takhle takhle se to ukončovat nemá! Takhle připravený na další sezónu s otevřeným cliffhangerem! No FUJ!

Nobody expects the spanish inquisition!
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
29. 8. 2014 / 11:49:38 (před 10 roky)
off
Sleslikslicka napsal(a):

Počkat počkat počkat! A co Branch? Jak to dopadne s Branchem? Hej, takhle ... takhle takhle se to ukončovat nemá! Takhle připravený na další sezónu s otevřeným cliffhangerem! No FUJ!

Včera jsem se to dozvěděla těsně před spaním, se mi spalo tak "krásně"!

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
29. 8. 2014 / 12:02:57 (před 10 roky)
off
phoebess napsal(a):

Včera jsem se to dozvěděla těsně před spaním, se mi spalo tak "krásně"!

I hear you, bejbe...včera večer pred spaním si hovorím, že rýchlo mrknem na deadline, či už je konečne Dominion obnovený, a zrazu na mňa vyskočilo toto :( veď to bola tutovka, najsledovanejší seriál stanice, toto predsa malo byť obnovené, nemal som žiadne pochyby...ach :(( ale verím, že keďže to už má 3 série a je to v podstate kriminálka, tak že to nejaká stanica ešte prevezme...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
phoebess
29. 8. 2014 / 12:23:18 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

I hear you, bejbe...včera večer pred spaním si hovorím, že rýchlo mrknem na deadline, či už je konečne Dominion obnovený, a zrazu na mňa vyskočilo toto :( veď to bola tutovka, najsledovanejší seriál stanice, toto predsa malo byť obnovené, nemal som žiadne pochyby...ach :(( ale verím, že keďže to už má 3 série a je to v podstate kriminálka, tak že to nejaká stanica ešte prevezme...

Já doufám, stojí mě to nervy, budu každou chvíli koukat na novinky o Longmire... Ty "bejbe" :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
29. 8. 2014 / 12:37:10 (před 10 roky)
off

Budeme prostě sázet na to, že když už je někdo tak blbej, aby pustil svůj nejlepší seriál, tak že v rámci vyváženosti světa musí bejt někdo zas chytrej, aby po něm skočil, když je tak pěkně nakročeno na čtvrtou řadu ...

Nobody expects the spanish inquisition!
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
29. 8. 2014 / 13:34:57 (před 10 roky)
off

Tak todle fakt nechápu. Když vynechám ten "otevřený" konec, tak to byl seriál, který si prodloužení na další sezónu zasloužil... Prostě velká ŠKODA!

Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
29. 8. 2014 / 19:24:58 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

Přesně, minulý rok jsem očekávala zrušení, po téhle našlapané série jsem si byla jistá, že se udrží. Proč to alespoň důstojně neukončili? :(

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
29. 8. 2014 / 20:08:08 (před 10 roky)
off
phoebess
29. 8. 2014 / 21:33:53 (před 10 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

Přesně, minulý rok jsem očekávala zrušení, po téhle našlapané série jsem si byla jistá, že se udrží. Proč to alespoň důstojně neukončili? :(

Protože netušili, že je zruší, no. Ale snad je někdo odkoupí, snad to vyjde :)

gyfu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
29. 8. 2014 / 23:32:12 (před 10 roky)
off

Nikoho už evidentně nezajímá kvalita pořadů. Jde především o prodej reklamní plochy. Inzerentům se zdají diváci Longmire staří, rádi by viděli něco, co přitáhne mladší generaci, která má víc peněz na utrácení. To je prý pravý důvod zrušení této skvělé show. Věřím tomu o obávám se o osud dalších zajímavých seriálů, např. právě odvysílaného The Divide.

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
30. 8. 2014 / 01:44:49 (před 10 roky)
off

Hm..

..málokdy sem emotivní v případě nějakého seriálu. Ale zrušení tohohle seriálu společně s Almost Human před nějakou dobou mě fakt slušně naštvalo. Řekl bych, že udělali slušnou hloupost.

Dle netu je poměrně hodně fanoušků opravdu dost naštvaných. Snad to koupí někdo s mozkem v hlavě.

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 8. 2014 / 01:51:30
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 11. 2014 / 07:17:26 (před 10 roky)
off

Tvůrci jednají s Netflixem o čtvrté sérii, prý je docela dobrá šance, že by se seriál mohl vrátit. Pokud by vše vyšlo, natáčet by se začalo v březnu 2015.