Diskuze k článku Vzpomínáme: Lost Girl (2010-2015)
crazy fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
26. 10. 2015 / 14:53:52 (před 9 roky)
off

Je škoda, že tento seriál skončil. Je víc než škoda, že v poslední epizodě umřela má nejoblíbenější postava. Je škoda, že jsem si nepočkala na titulky, abych zachytila naprosto vše, ale to jsem prostě nemohla vydržet. :D Ale je přímo hanba, jak zakončili tento výborný seriál. Po zhlédnutí posledního dílu jsem si říkala, že to bylo docela v pořádku, ale pak jsem nad tím začala uvažovat a říkat si, že tohle tvůrci nemohli myslet vážně.
Na Lost girl jsem začala koukat, když byl odvysílaný konec třetí série, takže předcházející epizody jsem zkoukla naráz. Ale už od začátku mi bylo jasné, že to bude můj oblíbený seriál. Jak totiž bylo napsáno v článku, tak Lost girl je opravdu nevšední seriál.
Myslím si, že Lost girl si udržela stejnou kvalitu během všech pěti sérií, ale konec mě docela vytočil.
Na závěr musím říct, že mi budou chybět všechny postavy a jejich příběhy, avšak nejvíc je mi líto, že už nebudou žádný bezva hlášky. Ale jak říká Kenzi...

I'm a hopeless romantic with a dirty mind.
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 10. 2015 / 08:56:46
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
26. 10. 2015 / 15:13:01 (před 9 roky)
off

Mi zostavaju pozriet 3 casti a som myslel ze bude este jedna seria, lebo ten zaver teda musia poriadne urychlit ..skoda no .. dufam ze finale bude stat za to .. Ale tak trosku k serialu .. Bo ... Bo Bo ... nie celkom sympaticka sukuba - ako to je taky osobny nazor ale hlavna predstavitelka mi nikdy neprisla uplne dobre zvolena. .. zato Ksenia Solo ... ta mi pripada ovela lakavejsia a krajsia .. Tamsin .. no dobre troska nelogicke veci ohladom valkyr (ta stredna skola a podobne veci co sa tam nehodili). Doktorka ... hmm co ja viem trosku divne veci s tym jej vlastnenim a podpobne , hned sa upisala z vdaky zase niekomu sluzit a podobne .. no neviem neviem. (viac mi sedi ako android v Dark Matter). Muzsky predstavitelia .. ku koncu strateny resp. objaveny syn ... ten tam ani nemusel byt - zbytocna postava na par epizod, Vex - zly (sialeny), zly, dobry , zly , ... postava co mala akoze velky vplyv a pritom nemala a .. to je jedno, aspon zomrel pekne(ale zase tak trosku nelogicky ze jeho schopnosti neucinkovali). Dyson .. vzdal sa lasky potom ju mal spat ale naco by to niekomu povedal a .. chlap co mal byt na cely zivot .. no neviem mne skor pripada ze vlci su skor svorka a najsilnejsi sa rozmnozuju .. len tak troska zoologie(ak by sa premienal na labut tak dobre tie maju partnera na cely zivot). Hal .. ale celkom fajn len neviem preco sa nanho vyprdli a neisli pre neho do zahrobia .. Ash .. jeden aj druhy ..no nic moc postavy .. zaujimave ze akoze postavy s obroskym vplyvom a respekt od hlavnych postav ziadny .. . Kral krvy .. tiez bol dobry ci zly .. bol proste trpajzlik ale mocny ... ale aspon jedna fajn muzska postava.
Serial fajn pozeratelny, ked trosku clovek popusti uzdu fantazie tak sa na tom aj da zabavit. Temny ci svetly .. a konci vobec nieco neriesili ci moze tam alebo tam ..chodili si hore dole .. . Putnik .. ach jaj taka zbytocna postava sa len tak nenajde .. chce ma zabit, chce ma zabit , nie on ma nechce zabit on je mojim osodovym partnerom ... a stacilo par minut a aj tak zomrel ..akoze splnil svoju ulohu (s unasmi) a koniec .. to vediet tak by zostal v tom mizernom vlaku .. hoci neviem odkial mal vlaak ked bol uvezneny asi 1000 rokov takze ak by jazdil na nejakom predlzenom koci alebo akoze nejakej lodi fajn ..ale vlak? odkial kurnik vyfasoval vlak? to akoze jeho prekliatie bolo ze po case dostane komfornejsie ubytovanie alebo co?
Tak asi iba tolko :D

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
26. 10. 2015 / 16:49:40 (před 9 roky)
off

Nádhernej článek, klobouk dolů

Anett19
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
17. 4. 2016 / 01:47:11 (před 8 roky)
off

Musím říct,že nelituju stráveného času u tohoto seriálu.I když jsem nikdy seriály s nadpřirozenem nemusela tenhle si našel cestu k mému srdci.
Bylo super na něho koukat.
Nejoblíbenější postavy tak určite Bo,Lauren,Kenzi,Hale a Tamsin.
Nejméně oblíbená postava Dyson.
Jsem v týmu Bo a Lauren ale taky Bo a Tamsin.
Poslední díly byli horzné každý tam umíral nebo byl na pokraji smrti.
Když umřel Hale myslela jsem,že to byla první a poslední scéna kdy jsem brečela,ale nakonec to nebyla ta chvíle.
Když umřela moje oblíbená postava Tamsin byl to děs.Když přišla ze začátku tak jsem ji moc nemusela,ale nakonec si ke me nasla cestu.
Seriál určitš doporučuju a je škoda,že skončil.

BTW:Boží článek.