V každém díle bylo nač koukat a zábava to byla neskutečná a znova bude,protože pojedu za chvilku od úplného začátku :)
Chudák Abed
Díky Pajky za moc hezké shrnutí :-)
CT byl srdeční záležitost a ani tak mi nevadil přechod z toho "randícího" světa a od svobodné Jules a proutníka Graysona k jejich vztahu a celkové změně dynamiky seriálu.
Byla to zábavná jízda a oddechovka, která mi bude chybět :)
Sparkles napsal(a):
Díky Pajky za moc hezké shrnutí :-)
CT byl srdeční záležitost a ani tak mi nevadil přechod z toho "randícího" světa a od svobodné Jules a proutníka Graysona k jejich vztahu a celkové změně dynamiky seriálu.
Byla to zábavná jízda a oddechovka, která mi bude chybět :)
Rádo se stalo. Naopak, mě to přišlo jak krok správným směrem, protože teprve pak jsem si Cougar Town opravdu oblíbil. Škoda, že už je konec.
BTW: Proč je Abed chudák?
Pajky napsal(a):
BTW: Proč je Abed chudák?
Pretože Abed miluje Cougar Town, nie? :D Dúfam, že z toho tvorcovia vyťažili/vyťažia aj niečo do Community, mohlo by to byť super. :)
inekafe napsal(a):
Pretože Abed miluje Cougar Town, nie? :D Dúfam, že z toho tvorcovia vyťažili/vyťažia aj niečo do Community, mohlo by to byť super. :)
Ach tak :D Ne, nevytěžili. Jen se o tom párkrát mluvilo (Abed) a dvě postavy z Cougaru se tam motali při jednom paintballovém dílu. Jinak nic.
Pajky napsal(a):
Ach tak :D Ne, nevytěžili. Jen se o tom párkrát mluvilo (Abed) a dvě postavy z Cougaru se tam motali při jednom paintballovém dílu. Jinak nic.
No ja som myslel do aktuálnej 6. série. ;D Akurát idem na včerajšiu epku 6x04 a zatiaľ teda žiadna zmienka o CT. :D
inekafe napsal(a):
No ja som myslel do aktuálnej 6. série. ;D Akurát idem na včerajšiu epku 6x04 a zatiaľ teda žiadna zmienka o CT. :D
Já vím, ale myslím, že už to pro Abeda není velké téma :D
To finále bylo skvělé. Jen jak se tam pak opakovalo to, co lidé o Jule říkali, tak jsem chvíli přemýšlela, jestli nebude střih a pohřeb, že opravdu umřela nebo tak, ale dobrý naštěstí :D To si žádá o opáčko. Ale na Scrubs to nemá :D Scrubs je prostě srdcovka :(
Vxxx napsal(a):
To finále bylo skvělé.
Moje slova, kdyby letos nebylo finále Parks & Rec, tak bych ho prohlásil za nejlepší. Bohužel, takhle je v pořadí až druhé :)
Miluju tyhle články: Vzpomínáme. Cougart town měl hezký závěr.
Konečně dokoukáno. Včera a dneska jsem vzal pátou a šestou sérii minimaratónkem. Tu pátou řadu považuje za suverénně nejlepší a hlavně nejzábavnější z celýho seriálu. Ta šestá už byla jen taková dojížďka. Hlavně tam chyběl velkej Bobby, to bylo jak tělo bez ruky.
La.Volpe napsal(a):
Konečně dokoukáno. Včera a dneska jsem vzal pátou a šestou sérii minimaratónkem. Tu pátou řadu považuje za suverénně nejlepší a hlavně nejzábavnější z celýho seriálu. Ta šestá už byla jen taková dojížďka. Hlavně tam chyběl velkej Bobby, to bylo jak tělo bez ruky.
Ó ano, o tom se hádat rozhodně nebudu. Bobby v šesté řadě citelně chyběl :)