Diskuze k článku Serinda Swan zamíchá kartami v Chicago Fire
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
12. 9. 2014 / 10:15:13 (před 10 roky)
off

Cho Cho Cho. S tou by se dali dělat věci. Na Chicago Fire se už nějakou dobu chystám a nyní mám konečně hlavní důvod se do seriálu pustit. Serindu mám velice rád, protože se na ni prostě dobře kouká. Velice děkuji Pajkymu za tuto příjemnou novinku. Snad si na seriál najdu brzy čas.

Nathaniell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 9. 2014 / 10:35:43 (před 10 roky)
off

Cože, cože?! Žádné takové, Lindsay je moje favoritka! Takže žádné nové milostné zájmy, ale více prostoru pro Sophii Busch bych prosila, děkuji pěkně! :)

Žiji ve fikčních světech, iluzích a sebeklamech. Tak mi je, prosím, neberte!
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
12. 9. 2014 / 10:43:16 (před 10 roky)
off

Já mám tedy Lindsay taky docela rád, ale takovéhle posile se určitě bránit nebudu :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Janca.W
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
12. 9. 2014 / 16:15:34 (před 10 roky)
off

Mně je ta dáma hrozně nesympatická... :)

DrMovr7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
12. 9. 2014 / 16:27:28 (před 10 roky)
off

Chlapi se tu nějak rozvášnili:) Serinda vypadá s výraznou čelistí a tím obočím dost přísně, postava Lindsey mi zas přijde taková chladná. Takže z holčičího pohledu: ať si Kelly nabrnkne nějakou sympaťačku už konečně.

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
14. 9. 2014 / 22:17:38 (před 10 roky)
off
DrMovr7 napsal(a):

Chlapi se tu nějak rozvášnili:) Serinda vypadá s výraznou čelistí a tím obočím dost přísně, postava Lindsey mi zas přijde taková chladná. Takže z holčičího pohledu: ať si Kelly nabrnkne nějakou sympaťačku už konečně.

Sophiu Bush by som pomenovala hocijako, len nie, že je chladná :) Ale možno je to tým, že som ju videla 9 sérii vo One Tree Hill a potom v sitkome Partners. Pri Chicago PD sa podľa mňa snaží, aby jej po cca 10 rokoch hrania veselej postavy tú policajtku diváci uverili.
Ja Sophiu zbožňujem a preto sa mi obsadenie Serindy moc nepáči :-/ Videla som ju v epizódnych rolách v Hawaii Five-0 a The Tomorrow People, ale nepôsobí na mňa moc sympaticky.

DrMovr7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
15. 9. 2014 / 12:04:28 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Sophiu Bush by som pomenovala hocijako, len nie, že je chladná :) Ale možno je to tým, že som ju videla 9 sérii vo One Tree Hill a potom v sitkome Partners. Pri Chicago PD sa podľa mňa snaží, aby jej po cca 10 rokoch hrania veselej postavy tú policajtku diváci uverili.
Ja Sophiu zbožňujem a preto sa mi obsadenie Serindy moc nepáči :-/ Videla som ju v epizódnych rolách v Hawaii Five-0 a The Tomorrow People, ale nepôsobí na mňa moc sympaticky.

No však já neříkám, že Sophia je chladná, nýbrž že ta její postava v ChF je chladná;) ale fakt soudím jen podle těch pár dílů, v ničem jiném jsem ji neviděla, ani na ChPD nesleduju.

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb
m6nika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
24. 9. 2014 / 22:53:18 (před 10 roky)
off

Juchuu, Serinda je sympatáčka, v Gracelande som si ju obľúbila, tak dúfam, že to bude rovnako aj v Chicago Fire:)

Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
24. 9. 2014 / 23:11:05 (před 10 roky)
off
m6nika napsal(a):

Juchuu, Serinda je sympatáčka, v Gracelande som si ju obľúbila, tak dúfam, že to bude rovnako aj v Chicago Fire:)

Jo jo v Gracelandu je výborná :D