Diskuze k článku Článkaři tvrdí: Suma sumárum, Galavantovi odvaha nechybí
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
13. 9. 2014 / 16:33:37 (před 10 roky)
off

Ako to tak čítam, najviac súhlasím s ragelly, s ktorou súhlasím vo všetkom okrem poslednej odpovede.
Seriál, ktorý bude megahitom, by som tiež dala Flash;
druhá otázka ma vcelku ani nezaujíma;
najhoršia novinka, ktorá nemala dostať ani pilot, tam súhlasím ako s Last Man on Earth, tak aj s Jane the Virgin;
creepy novinka môže byť Galavant;
pre mňa naj stanicou je CW, lebo najviac seriálov pozerám práve z nej a na všetky sa teším;
najodvážnejší počin tiež súhlasím s Galavantom;
a guilty pleasure.. hmm, to ešte uvidím. Ale tam by som asi tiež dala Galavant :D

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
13. 9. 2014 / 16:58:54 (před 10 roky)
off

Za pár let megahit: The Flash. Sveze se na úspěchu Arrowa.
Neštěkající pes: Backstrom. Na to se prostě zapomene.
To nejhorší: Váhám mezi Jane the Virgin a Last Man on Earth.
Nejvíc creepy: Rozhodně Galavant. To je prostě na hlavu.
Nejnabušenější schéma: Asi FOX.
Nejodvážnější kousek: Opět Galavant.
Guilty pleasure: A ještě jednou Galavant. :D

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 9. 2014 / 18:37:54 (před 10 roky)
off

Najväčší Megahit bude určite The Flash, o tom nieje pochýb. Super hrdinovia teraz majú veľký úspech.
Očakávaní seriál ktorý neuspeje bude Constatine.
Novinka ktorá nemala dostať pilot Last Man on Earth, vôbec nechápem čo tam má byť vtipné.
Creepy novinka Bad Judge
Najnabúšenejšia stanica pre mňa CW, z tejto stanice mám najviac seriálov.
Najodvážnejší Galvant a Gracepoint ( to vážne ešte a ešte aj znova s Tennatom v hlavnej roli??)
Guilty pleasure asi Selfie :)
Mohli by ste pridať kategóriu "Ktorá stanica vás s novinkami sklamala", lebo za mňa by to bolo NBC.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
saralive
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
13. 9. 2014 / 21:51:30 (před 10 roky)
off

právě jste mě donutili zařadit GALAVANTa do watchlistu :D ani jsem nětušila, že se něco takového chystá (novinky nesleduju) ale tohle :D musím vidět

Kdo se moc ptá, málo googlí- Darovaným titulkům na chyby nekoukej-Všechno padá, co software má. - Co na srdci, to na Facebooku. - Všude dobře, s WiFi nejlíp. - Tak dlouho se chodí s otázkou na Seznam, až se zajde na Google.
Rimmerson
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
13. 9. 2014 / 22:49:34 (před 10 roky)
off

Pořád nechápu proč jste z Galavanta tak vyvalený a označovat ho za creepy novinku je totální blbost :D Já se na ten seriál hodně těším protože to vypadá fakt vtipně a bláznivě ale creepy to sotva :D Creepy seriál se dá považovat něco jako mighty boosh nebo luxury comedy tohle je prostě bláznivá komedie :D Pro mě nejočekávanější :D

Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
16. 9. 2014 / 15:21:19 (před 10 roky)
off

Galavant, Galavant, Galavant.. :DD
A ešte nechápem ten rozruch okolo The Flash, teda aj celkom chápem, no chystám sa ignorovať tento seriál :D ale ako seriál, ktorý bude mať desiatky sérii a bude zapísaný do histórie, si ho nedokážem predstaviť :D

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?