Dost me udivuje ona "zazracna" sledovanost The Sarah Connor chronicles.Ja to vzdal po trech dilech.Hlad po serialech byl v USA asi opravdu poradny:-)
Jsi vydržel o dost dýl než já. :-) Taky si myslím, že až začnou dávat něco normálnějšího než jen reality show a opáčka, tak Sarah půjde do kytek.
Nechápu proč všichni tolik odsuzují a kritizují "Terminátora"... Uznávám, že je to sračka, ale všechny ty negativní komentáře a hodnocení jsou přeci jenom až příliš přísný. Snad jste nečekali něco ve stylu filmového terminátora...?
AlexKapranas napsal(a):
Nechápu proč všichni tolik odsuzují a kritizují "Terminátora"... Uznávám, že je to sračka, ale všechny ty negativní komentáře a hodnocení jsou přeci jenom až příliš přísný. Snad jste nečekali něco ve stylu filmového terminátora...?
No tak v to sem ani nedoufal,ale cekal sem to kazdopadne lepsi nez jaky je vysledek...a pokud nekdo serial nazve Terminator taxi o srovnani vylozene rika:-)
Vypadá to, že Simpsonovi to přežili celkem v pohodě, když se tu o nich nic nepíše. Asi se točí dál normálně. To jen chválím.
TSZZ napsal(a):
No tak v to sem ani nedoufal,ale cekal sem to kazdopadne lepsi nez jaky je vysledek...a pokud nekdo serial nazve Terminator taxi o srovnani vylozene rika:-)
Tak, když je to pokračování Terminátora, tak to snad ani nijak jinak pojmenovat nejde...:-)
No jsem velice rád že se dohodli. Jako že stávka byla vědělo určitě hodně lidí, ale že se to týkalo tolika seriálu jsem teda nečekal. No jsem zvědav jak to dopadne...
S těma Scrubs to asi nemáš dobře, Fruiko. Jestli mají natočeny čtyři další díly (7x07-7x10), tak zbývá osm dílů do konce, protože 7. série má mít 18 dílů. A celkově mi přijde, že na TV Guide mají špatně i ten počet už natočených epizod. Na jiných místech jsem četl, že je natočeno 12 epizod, nikoli 10.
Ale je to fuk, důležitý je, že se naše oblíbené seriály vrátí ;)
AlexKapranas napsal(a):
Tak, když je to pokračování Terminátora, tak to snad ani nijak jinak pojmenovat nejde...:-)
A tudiž to nejde nesrovnávat:-)
Já teda anglicky umím, ale myslím, že by bylo dobré přeložit to do češtiny (Expected to shoot 4 to 7 new episodes to air in April/May.). Ne každý to třeba zvládne...
Nevím, jak to bylo u seriálu Moonlight v době, když Fruiko psal článek, ale teď je na tomto linku napsaný, že budou vysílány ještě 4 nové epizody první řady...
Furiant napsal(a):
Nevím, jak to bylo u seriálu Moonlight v době, když Fruiko psal článek, ale teď je na tomto linku napsaný, že budou vysílány ještě 4 nové epizody první řady...
Oni to aktualizují denně, tak jsem to přestal stíhat. :-)