Sakra, člověk si čte v klidu článek a objeví svoje jméno! Super! :D
Honza Červinka napsal(a):
Sakra, člověk si čte v klidu článek a objeví svoje jméno! Super! :D
Gratulujem k vitazstvu! Klobuk dole. :D
Palki15 napsal(a):
Gratulujem k vitazstvu! Klobuk dole. :D
Děkuju! :)
No tak už se těším jak to dopadne, letos to bude zajímavé
No toto, tady nikdo nevěří, že to Galavant dá? Podle mě má šanci větší než Constantine, u kterého jsem málem usnula a zdálo se mi, že to, co bylo v tom traileru bylo to samé jako v tom prvním díle. Ale to je jen můj názor možná se mílím...
Thorin Oakenshield napsal(a):
No toto, tady nikdo nevěří, že to Galavant dá? Podle mě má šanci větší než Constantine, u kterého jsem málem usnula a zdálo se mi, že to, co bylo v tom traileru bylo to samé jako v tom prvním díle. Ale to je jen můj názor možná se mílím...
Jé, tak nejsem sama kdo Constantinovi dává stopku a Galavantovi fandí :). Ten první díl mě taky vyloženě nudil. Něco tomu chybělo, ačkoli tam byly klasický "akční" prvky, bylo to přehraný s takovym ... nezájmem. Jako by to člověk sledoval přes kubík vody co všechno utlumí.
Super, s tipovačkou bude opäť celé to rušenie/predlžovanie oveľa zaujímavejšie :)
Ja mám 11 predĺžení, moc som ich teda nedala a celkovo sa zhodujem s väčšinou, ako som si to tak prebehla.. Okrem Galavanta, tam som dala predĺženie :D a ešte jedného seriálu, Bordertown, tam som tiež dala predĺženie, aj keď nechápem prečo :D
V minulosezónnej tipovačke som mala správne 28 tipov a považujm to celkom za úspech, takže o tých 37mich môžem iba snívať a samozrejme víťazovi gratulujem :) (chcela som napísať že gratulujem najlepšej veštici, ale ako to vyskloňujete v mužskom rode? :D)
Lill napsal(a):
(chcela som napísať že gratulujem najlepšej veštici, ale ako to vyskloňujete v mužskom rode? :D)
úplný offtopic, pokud veštica je věštkyně, tak slovenština nemá variantu chlapa? v češtině je to věštec:)
DrMovr7 napsal(a):
úplný offtopic, pokud veštica je věštkyně, tak slovenština nemá variantu chlapa? v češtině je to věštec:)
ahaaaa, no jasné! ďakujem :D
Jsem zvědavá, jestli se mi podaří lepší výsledek než letos, nebo minimálně obhajení těch 23 :D
Jinak samozřejmě gratulace týmu SZ, taky komu jinému tolik věřit! ;)
A gratulace Honzovi, jsi frajer!