Diskuze k článku Herci míří do pilotů 2015
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
16. 3. 2015 / 16:16:38 (před 9 roky)
off

Super prehľad, veľká vďaka! :)
Teraz som si to iba prebehla, všimla som si, že pár hercov mi pri jednotlivých prehľadoch uniklo, takže mám tam aj zopár obľúbencov.
Najviac sa teším z info, že Colony už je vybratý pre seriál. :)

weverka2
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
16. 3. 2015 / 16:31:11 (před 9 roky)
off

Úžasný přehled :) jenom David Alan Grier se k NBC přimotal rovnou 2x ;-)

"No day but today." Jonathan Larson - Rent
Isabo1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
16. 3. 2015 / 19:14:14 (před 9 roky)
off

Lauren German byla v Chicago fire skvělá :-) o důvod víc proč zkusit Lucifera, navíc pilot jistý :-)

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
16. 3. 2015 / 19:22:11 (před 9 roky)
off

Uf, to je přehled, to musela být mravenčí práce :) Mí top oblíbenci sice schází, ale u nějákých věcí mě možná účast některých herců ke shlédnutí pilotu přesvědčí - komediální Jamie Lee Curtis by mohla zabrat, Whoopi bude jistota, Joanna Garcia, Jennifer E, Helen Slater nebo Jaimie Alexander....snad aspoň něco projde :)

dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
16. 3. 2015 / 19:51:19 (před 9 roky)
off

prehľad riadny, len prečo sú podľa seriálov, a nie podľa abecedy, na to som neprišiel.

Nesúhlasíš? Trhni si!
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
16. 3. 2015 / 21:26:05 (před 9 roky)
off

fantasticky prehled, moc diky...

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
16. 3. 2015 / 21:39:21 (před 9 roky)
on
jukab napsal(a):

Uf, to je přehled, to musela být mravenčí práce :)

Od listopadu týdenní aktualizace, od února denní aktualizace, u každého doplnit odkaz (všichni bohužel nejsou zkontrolováni, je možné, že spoustu z nich v databázi zatím nemáme), najít ho na imdb a doplnit seriály, najít fotku, nahrát a seřadit herce z jednoho seriálu vždy do kupy... 20 jmen je zhruba 45-60minutová práce :))

jinak díky všem za pěkné komentáře!!

ragelly
16. 3. 2015 / 21:40:15 (před 9 roky)
on
dagsoftware napsal(a):

prehľad riadny, len prečo sú podľa seriálov, a nie podľa abecedy, na to som neprišiel.

Tuším se to řešilo v minulých letech, lepší je vidět, kdo všechno bude v jednom pilotu, než to mít rozházené, takhle je v tom větší přehled v rámci seriálů, kdo hledá konkrétní jména, může použít ctrl+f :)

lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 3. 2015 / 21:51:53 (před 9 roky)
off

Strašně moc děkuju za práci, strašně vás obdivuju, já bych na to neměla nervy :D
Je tam strašně moc lidí, kvůli kterým bych aspoň pilot zkusila... no uvidíme. Nejvíc asi potěšil Colin Donnell - ten mi nějak na obrazovkách chybí.

griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
16. 3. 2015 / 22:44:16 (před 9 roky)
off

hmmmmmmmmmmmm... Ed Westwick. Takže jednoznačně musím vidět L.A. Crime ať je to o čem chce:))))

Helo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
16. 3. 2015 / 23:32:33 (před 9 roky)
off

Doufám, že letos to Joshi Hollowayovi vyjde... ikdyž mu teda mohli vybrat lepší parťačku než Sarah Wayne Callies... No, aspoň že tam má Amandu Righetti :-)

Jsem seriálovej maniak, čumim skoro na všechno... :-D
Ľubinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
16. 3. 2015 / 23:46:50 (před 9 roky)
off

Skvelý prehľad :) Ja sa neviem dočkať Damiena Molonyho v The Devil You Know ♥

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
17. 3. 2015 / 00:49:29 (před 9 roky)
off

palec nahoru za sepsání tohle chtělo heroickou trpělivost a hodně kafí

ragelly
17. 3. 2015 / 10:18:24 (před 9 roky)
on

dnešní aktualizace: Mary Lynn Rajskub, Rupert Graves, James Floyd, James Caan
+ America Ferrera

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 3. 2015 / 16:24:14
DeNi22L
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
17. 3. 2015 / 19:19:45 (před 9 roky)
off

Super! Možná si teď přidám na watchlist více pilotů, uvidím, jak budu stíhat... Určitě mám ale v plánu iZombie, bude tam hrát Bradley James, takže si to nemůžu nechat ujít :)

Castiel: Hey, Ass-butt! Dean: Ass-butt? Castiel: He'll be back, and angry, but you got your five minutes Lucifer: Castiel, Did you just Molotov my brother... with Holy Fire? Castiel: Uh... no? Lucifer: No one dicks with Michael but me.
LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
17. 3. 2015 / 21:38:58 (před 9 roky)
off

Scream Queens má prostě hvězdné obsazení. Kvůli Rachel Boston zkusím pilot seriálu For Justice.
Jsem moc zvědavá na Bollywood herečku a zpěvačku Priyanku Chopra, tím pádem bych mohla zkusit pilot Quantico.
Díky Griffith a Majandře Delfino se nejspíš podívám na The Brainy Bunch.

LenkaTalaskova SMG lover
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
17. 3. 2015 / 23:16:57 (před 9 roky)
off

skvělý přehled, obdivuji práci autora

"Vím, že nic nevím."
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
18. 3. 2015 / 02:09:36 (před 9 roky)
off

Ježiši kriste. :D Asi moja prvá reakcia, to je nespočetne veľa mien, asi v polovici som prestala aj vnímať kto všetko, lebo 90% asi ani nepoznám. No klobúk dolu za tú prácu, že ste si dali námahu a dali to dokopy.

Čo sa týka hercov, budem určite sledovať osudy Lei Michele, Skyler Samuels a možno Emmy Roberts v Scream Queens. Nemôžem si pomôcť ale čoraz viac mám pocit, že to má asi najväčší potenciál zo všetkých objednaných pilotov a aj seriálov v budúcej sezóne. Trošku sa bojím, že keď Taissa Farmiga by mala hrať v L.A.Crime (na imdb som to našla pod hlavičkou TV filmu, tak neviem či bude len film alebo aj seriál), no ja som si veľmi želala aby sa vrátila do AHS a ak bude obsadená čoraz viac, tak asi ťažko sa vráti. :( A to sa mi fakt nepáči.

Sú tam ešte mená, ktoré ma zaujali, Skylar Astin, zatiaľ ho poznám len z Pitch Perfect. John Carroll Lynch úplne vyrazil dych ako Twisty the clown, jeho by som tiež radšej videla ale naspäť v AHS. Som zvedavá ako sa bude dariť Jane Lynch, lebo ju mám dosť rada, na rozdiel od Melissy Benoist, pri ktorej sa mi kriví tvár už len keď sa na ňu pozriem, je mi výslovne nesympatická, lebo je presne typ ženy ktoré fakt nemám rada.

Čo sa týka Daniela Sharmana, hmm, dúfam, že sa vráti do The Originals a nepoškodí to jeho účinkovanie tam, lebo ak hej, tak tvorcovia urobili podľa mňa chybu, keď ho pustili preč. A zvyšok ani neviem, určitebudem držať palce Jennifer Carpenter, lebo je to výborná herečka a potom Americe Ferrere. :)

Na záver, veľká vďaka tomu, kto to dal takto dokopy. Určite ma to inšpiruje k tomu, aby som si pridala nejaké seriály. :)

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
ragelly
18. 3. 2015 / 10:14:43 (před 9 roky)
on

dnešní aktualizace: Lesley-Ann Brandt, Tim Blake Nelson, Cara Buono, Mary Elizabeth Mastrantonio, Kristn Bauer Van Straten, Ciara Bravo, Hill Harper

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
18. 3. 2015 / 17:27:51 (před 9 roky)
off

Tak ne že bych proti Idině něco měla, ale "dříve:... broadwayská hvězda" pobavilo! :D

Děkuji mnohokrát za článek! Takový přehled se vždy hodí. :)

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 3. 2015 / 18:53:00
ragelly
22. 3. 2015 / 17:52:21 (před 9 roky)
on

dnešní velká aktualizace: Cheryl Hines, Michael Chiklis, Minnie Driver, Jane Kaczmarek, Kevin Nealon, Maggie Lawson, Jaime Lee Kirchner, Bill Smitrovich, D.L. Hugley, Jason Scott Lee, Ian Colletti, Ravi Patel, Ruth Negga, Vanessa Lachey, CHarlie Saxton, Robbie Jones, Mario Van Peebles, Leonardo Nam, Joshua Leonard, Page Kennedy, Rita Moreno, Alli Kinzel, Noland Ammon, Khary Payton, Christina Moore

Kromě toho byla komedie Go, Jerrod, Go objednána pro seriál, takže jsem to u přítomných herců označila.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
22. 3. 2015 / 18:00:47 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Kromě toho byla komedie Go, Jerrod, Go objednána pro seriál, takže jsem to u přítomných herců označila.

:D To sa fakt ešte nepoučili, že komédie, kt. majú názov po tvorcovi a zároveň hlavnej hviezde, bývajú hneď zrušené? :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
ragelly
22. 3. 2015 / 18:07:41 (před 9 roky)
on
inekafe napsal(a):

:D To sa fakt ešte nepoučili, že komédie, kt. majú názov po tvorcovi a zároveň hlavnej hviezde, bývajú hneď zrušené? :D

Já se k tomu radši nebudu vyjadřovat, oči z toho mám už úplně obrácené a hlavu otlučenou od facepalms :D

ragelly
28. 3. 2015 / 14:30:32 (před 9 roky)
on

Dnešní aktualizace: James Marsters, Ernie Hudson, Aalyrah Caldwell, Corbin Bernsen, James Lesure, Chris Daughtry, J. Louis Mills, Mark Addy, Chris McDonald, Affion Crockett, Chris Redd, Joseph Gilgun, Chris Douglass, Trace Lysette

griff
28. 3. 2015 / 14:41:21 (před 9 roky)
off

Masters! Další seriál jde stoprocentně do watchlistu:)

ragelly
28. 3. 2015 / 16:21:43 (před 9 roky)
on
griff napsal(a):

Masters! Další seriál jde stoprocentně do watchlistu:)

Jsem ráda, že někdo ty aktualizace čte :))

griff
28. 3. 2015 / 16:23:53 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jsem ráda, že někdo ty aktualizace čte :))

Jak někdo? se vsadím, že je napjatě čtou všichni!

ragelly
28. 3. 2015 / 16:26:03 (před 9 roky)
on
griff napsal(a):

Jak někdo? se vsadím, že je napjatě čtou všichni!

Třeba jo, jen pro nikoho nejsou tyhle jména lákadlem, tak se to vždycky obejde bez nadšených výkřiků :D Ale za Jamese jsem taky ráda, i když už stárne :))

griff
28. 3. 2015 / 16:37:11 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Třeba jo, jen pro nikoho nejsou tyhle jména lákadlem, tak se to vždycky obejde bez nadšených výkřiků :D Ale za Jamese jsem taky ráda, i když už stárne :))

My stárnem taky, takže je to úplně v pořádku:)

ragelly
28. 3. 2015 / 17:33:41 (před 9 roky)
on

Tak ještě Karen Gillan (díky uživateli jukab za upozornění) :)

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
31. 3. 2015 / 09:06:10 (před 9 roky)
off
griff napsal(a):

Marsters! Další seriál jde stoprocentně do watchlistu:)

Taky tak! Jamese není nikdy dost! :D

ragelly
3. 4. 2015 / 20:31:51 (před 9 roky)
on

dnešní aktualizace: Cheri Oteri, Annaleigh Ashford, Japheth Gordon, Joey Pollari