Cooo? Proč to nebude zase na CWčku? To v tom bude pěkný guláš a nebude se to nikdy moc nijak extra propojit či aby se objevil nějaký zajímavý crossover...ach jo :(
Carljack napsal(a):
Cooo? Proč to nebude zase na CWčku? To v tom bude pěkný guláš a nebude se to nikdy moc nijak extra propojit či aby se objevil nějaký zajímavý crossover...ach jo :(
Asi už by to bylo na CW moc komiksáků najednou :)
Pajky napsal(a):
Asi už by to bylo na CW moc komiksáků najednou :)
A? :D Však tam mají dvoje upíry...tak mohou mít i vícero superhrdinů. Stejně toho CWčko nevysílá tolik, takže si to může dovolit - trošku zaplnit program. Hlavně pokud si dobře pamatuji, tak je to částí i televize Warnerů, tak nevidím důvod proč by nemohl na CW vzniknout DC svět - stačí Flash, Arrow, Amazon, Aquaman, Supergirl...a můžeme pokračovat dál :D Myslím, že sledovanost by CWčko mělo jisté na několik dekád dopředu :D
Carljack napsal(a):
A? :D Však tam mají dvoje upíry...tak mohou mít i vícero superhrdinů. Stejně toho CWčko nevysílá tolik, takže si to může dovolit - trošku zaplnit program. Hlavně pokud si dobře pamatuji, tak je to částí i televize Warnerů, tak nevidím důvod proč by nemohl na CW vzniknout DC svět - stačí Flash, Arrow, Amazon, Aquaman, Supergirl...a můžeme pokračovat dál :D Myslím, že sledovanost by CWčko mělo jisté na několik dekád dopředu :D
I když se těmto seriálům na CW daří, asi by nebylo úplně nejrozumější zaměřit se jen na jeden žánr. A upřímně mám opačný názor. Chci se podívat na Flashe, ale 2. série Arrow se mi vůbec nelíbila a sekla jsem se před 2.05. Teď se nemůžu podívat na Flashe, protože bych toho hodně nevěděla a kdo ví, co bych si vyspoilerovala na Arrow, se kterým jsem to ještě úplně nevzdala. Navíc toho sleduju hodně, většinou pár dílů, pak pár dílů toho... Crossovery jsou u toho vždycky potíž.